Hamilton si začína uvedomovať, čo dokázali Alonso s Vettelom: Klobúk dolu | Magazín F1 - F1online.sk

Lewisa Hamiltona už o pár dní čakajú predsezónne testy v Bahrajne, ale tým sa krátka príprava na nový ročník skončí. V marci začne ísť do tuhého a čerstvá posila Ferrari bude musieť čím skôr ukázať, že pre taliansky tím dokáže vybojovať víťazstvá a pomôcť so ziskom titulu. Teraz si však začína uvedomovať rozmery tejto výzvy, a preto skladá klobúk pred Fernandom Alonsom a Sebastianom Vettelom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187525/hamilton-si-zacina-uvedomovat-co-dokazali-alonso-s-vettelom-klobuk-dolu

nikto sa nebude hnevat, ked nebudes vyhravat… staci, aby si koncil druhy. Za Charlesom…

2 Likes

Ferrari potrebuje aby Hamilton vyhrával keď budú mať víťazné auto. Charles na titul nemá poriadnu mentalitu. Veď v roku 2022 sa totálne mentálne rozsypal. :+1:

2 Likes

To by bolo aj za mňa ideálne.

1 Like

Na čo nemá mentalitu? Kde sa v 2022 rozsypal? Však bojoval až do posledného kola o P2. Ferrari totálne premrhalo tú sezónu.

1 Like

Přiznám se že vedle Leclerca mám o něj trochu obavy, o auto ani tak ne. Uvidíme.

1 Like

Hlavne ten Alonso, ten bol vo Ferrari iná liga. Vettel bol len “Wannabe 2.Schumacher”. Ale vôbec mu to nevyšlo.

6 Likes

Asi myslel tu Francii.

1 Like

Okej jedna udalosť

imola…15znadadov

ale nie, ved to je prirodzene. Nech sa mu dari :v:

Hej?

A cital si, ze na Pirelli testoch, zaostal Lewis za Charlesom o viac nez 2sekundy? ( a to mali obaja ±100kol) :slight_smile: Ako ano, su to jeho prve jazdy za SF, ale 2sekundy je dost… To si myslis, ze len tak smahom ruky, bude rychlejsi jak Charles? nevidel by som totak ruzovo.

Prajem obom, ako skalny tifosi, ale bohuzial, moj nazor je, ze Sainza tam mali nechat.

LH je cisto marketingova vec… Presvedcia ma iba prve 3-4 preteky, ze tomu tak nieje -ak budu vysledky ake maju byt.

Na druhou stranu, rozdíl 2s je tak signifikantní až se z toho nedá nic vzít :smile: Maximálním výkonem jezdce to prostě jistě nemůže být.

3 Likes

Někde jsem četl 0,8s.

2,3,4…
Vsak to je jedno.
Tady je nova hvězda.

Ted si sam sobe ublizil, proc :sneezing_face:

Nějak mi k nim chybí Ron Dennis.

1 Like

1* :rofl:

Ron měl na talenty čich a nebál se jim dát šanci.

Zatím v F1 ještě nezávodil, ale už se v ní stihl vysekat :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Charles na titul v pohode ma. Narozdiel od mentality takeho Landa…

Vettela zarezalo najma samotne Ferrari, svojimi super rozhodnutiami a strategiami.

3 Likes