Nech tohoooooo.
Hamilton si začína uvedomovať, čo dokázali Alonso s Vettelom: Klobúk dolu | Magazín F1 - F1online.sk
Ty víš přece že se nejdříve musíš vysekat aby jsi našel limit
Nic si z toho nedělej. Emil dokázal bourat i na předváděcí jízdě.
Proč? Budem držať palce Leclercovi, nech sa mu tento rok podarí získať titul a tiež Hamovi nech prinesie čo najviac bodov pre tím.
Bůůů.
Divákům rozumím. Celá holandská grupa taky pomlouvá britské fanoušky a média kde se dá, tak se tahle reakce dala očekávat.
Co se týče reakce fanoušků vůči FIA, tak tohle diváci nezvládli. Jedna půlka měla bučet a druhá pískat. Na házení botou po Sulayemovi je ale ještě času dost. Třeba se sám vzpamatuje.
To uz mas lepsi fandit vozu c.1.
Aj ja si to myslim, len mam pochybnosti, ci si to myslia aj vo Ferrari, ked podpisovali Hamiltona.
Tak zase aj v Maranelle sú ohlasy a bolo to vidieť na trati, že to auto má fakt silný predok ako v 2022. Hamiltonovi sedí aj takýto štýl, ale určite v ňom bude Charles ako pečený. Pokiaľ to fakt trafili, tak Charles tento rok titul dá. Ono si zober od polovice minulej sezóny mal Charles najviac bodov zo všetkých. Nebyť ten blbej 3jky pretekov, tak by sme sa tu už možno bavili o novom majstrovi sveta. A HAM bol premyslený ťah na marketing + dobrý pilot a pilot, ktorý raz v tom Ferku musel jazdiť. To isté ako Charles to mal predurčené aj 7 násobný majster to má predurčené.
A viem, že to logicky 90% fanúšikov nechce, ale pokiaľ by po prvých 2-3 pretekoch odchádzalo Ferrari s nádskokom 20+ sec každý pretek (nestane sa), nevadilo by mi to. Radšej mať 2026 testný.
Proč bučeli?
Marketingovy tah to bol premysleny, ale ked to Ferrari s tym bojom o titul mysli vazne, tak by som ocakaval, ze pri vybere jazdeckej dvojice budu rozhodovat sportove a nie marketingove faktory.
Ale vzhladom na to, ze Ferrari titul neziskalo uz vyse 15 rokov sa samozrejme mozeme pytat, ci to s tym bojom o titul naozaj myslia vazne.
A zase sme u toho. Marketingovo je WCC nudné a na WDC máš Leclerca. + Ham vypadá ako vymenený, horší ako Sainz nebude. Sainz dokázal v dôležitých momentoch zlyhať. Viz 2023 Abu Dhabi a 2024 Brazília, kde svojimi chybami zahodil veľké body
Ty si ale spomínal, že je to vůz nelegálního typu, tak to radšej nebudem riskovať.