Hamilton si pomýlil pozíciu štartovej a cieľovej čiary, myslí si Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari sa v Azerbajdžane pokúsilo získať pozíciu k dobru aj s pomocou tímovej réžie. Lewis Hamilton na čerstvejších pneumatikách dostal povolenie zaútočiť, no keď mu jeho útok nevyšiel, ôsme miesto mal Charlesovi Leclercovi vrátiť. Napokon to nevyšlo. Podľa Frédérica Vasseura to bola nevinná chyba sedemnásobného šampióna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214545/hamilton-si-pomylil-poziciu-startovej-a-cielovej-ciary-mysli-si-vasseur

To uz je spatnej vtip… (:

3 Likes

“Zdá se” :smile:

1 Like

Fred svými komentáři jen přesvědčuje, že není správný muž pro Ferrari

1 Like

Já ho mám rád, ale možná je Ferrari na něj příliš.

1 Like

Co by si doporucil? Vyhodit ho pred novou erou?
Vziat Hornera?
Vyhodit Lewisa?

Pokial Vasseur nebude mat kompletnu podporu od vrchneho vedenia a dokaze si “ochocit” zamestnancov aby makali jak blazni na 200%, tak tam moze sediet ktokolvek a nezmeni to

2 Likes

Nakonec to dopadlo jak mělo. Lewis měl lepší rychlost, lepší strategii. Leclerca by udělal i bez šaškárny s prohozením.

Já nevím, nevyhodil bych ho.

Když parťáka pustíš bez boje za nějakým účelem, má to smysl a když se nepovedlo, měl pozici vrátit. Nebo rovnou říci ať ho Leclerc nepouští že si to chce rozdat.

5 Likes

Byla to chyba. Hamík tohle nedělá.
Však pustil třeba i Bottase, a to i když byl Hamík v boji o titul za Ferrari.

1 Like

Tisicnasobny s milionom odjazdenych pretekov zabudol kde je cielova ciara… ten Fred sa naozaj hodi do Fer. :rofl:

Wolff by zas povedal, ze Lewis si ich nepomylil, ale ze ciary boli zle umiestnene a mali by sa zmenit. :sweat_smile:

2 Likes

Upřímě, já zatím z Hama a Leclerca co by dvojice uplně nejlepší pocit nemám. Myslím že si měřej pindíky i mimo trať.

2 Likes

Lui zabal to a venuj sa móde tam sa snáď nepomýliš :joy:

ale on ma plnu podporu od vrchneho vedenia. Napr predchodca to nemal - Binotto sa tam natlacil v mocenskom vakuu a ked usadol prach tak to boli len zakulisne tahanice s novym vedenim co nakoniec vyustilo do jeho odchodu.
Fred bol najaty novym vedenim, dostal novu zmluvu = ma 100% podpora.

1 Like

Kdyby měl Binotto alespoň z 1/2 takovou podporu jakou má Vasseur, tak Ferrari slavilo titul.

Kdy vyplouvá loď z tý lodní divize?

A cielovu vlajku nevidel? Či načo tam je?

to veru neviem.
Binotto mal ambicie, mozno chcel Vignove kreslo, ktovie…
Treba uznat, ze po jedho vstupe do Sauber/Audi to tam cele chytilo fazonu F1 stajne a aj vykony isli hore.

No realita sa tomu nepodoba resp fred potom bude asi diletant ked si nevie upratat zamestnancov, a robia kazdy tyzden ked je Vc podobne ci rovnake chyby

Uz som to tu pisal. Podla mna je Fred yes man.
Najvacsim dokazom toho je najatie Hamiltona. Dodnes neverim, ze to bol Fredov napad pretoze on je zodpovedny za technicku a sportovu stranku a z tychto dvoch stranok to nedava ziaden zmysel, to by musel byt sialeny.
Hamilton mal zmysel jedine pre Elkana hodnotu akcii Ferrari na burze.

2 Likes