Inak fakt mal Leclerc dosť veľké ERS problémy
Sa nedivím, že bol stucked
Kdyby měl Binotto stejnou podporu jako Vasseur, tak letěl hned jak jeho tým postavil pro pravidla s Ground Effectem kartonovou krabici s křidýlkami.
Na tenhle kopanec doplácí Ferrari dodnes a to jsem ještě nepřipomenul neveřejný trest za podvádění s palivem.
Jak to mám chápat? Jakože Vasseur nemá podporu?
Jinak v první půlce 2022 na tom bylo Ferrari nejlépe za celou dobu.
Zatím Vasseur pouze napravuje škody, které za sebou zanechal Binotto.
Jestli Vasseur odvádí ve Ferrari dobrou práci se prokáže v příštím roce při nových pravidlech.
Binotto po sobě zanechal o velký kus 2 nejlepší tým.
Nevím proč tohle tak reší…v Astonu to neřeší, prostě se to stane.
Jakože Leclerc by měl šanci?
2022 nebolo zle auto, titul si odfajcil leclerc chybami a team strategiami a pitstopmi
Kdyby Ferrari nemělo Lewise, tak by taky bylo výše.
So Sainzom? Asi jo
Echech je to zvlastni a klidne se mi vysmejte, ale ja cely zivot ziju v tom ze startovni cara v F1 je zaroven i cilova cara , pokud jsme na okruhu, samozrejme v zavodech z bodu A do bodu B kde se nekrouzi, napr. cyklistika ne.
hovoriť na 7 násobného šampiona… že si pomýli štartovaciu a cielovu čiaru… je strašný pretlak a výsmech všetkým fanúšikom…
Ham to urobil naschvál… vedel dobre čo robí… musí ozdaj poraziť Leclerca… to je tá story
O tom nikdo nepochybuje.
Toto je už tragikomédia. Kebyže verím na karmu a podobné krepotiny tak by som povedala, že vesmír teraz vracia lujzovi všetky tie šťastné náhody z rokov 2014-2021
To je smutne, snad sa z toho psik dostane
Roscoe je starej dědek už.
Tiež dúfam, že roscoe bude vpohode ale on má 13 rokov a bulldog sa dožíva okolo 10.