Hamilton sa na galavečeri pustil do FIA, cenu prenechal fanúšikovi a odišiel | Magazín F1 - F1online.sk

Vzal bych jim to, tohle je nesmysl

Tak vsichni vidime, neni treba hlasovat.

Chces si to rozdat?

Takhle se všichny domluvily a podepsaly se smlouvy…
A při prvním problému jim to chceš brát? :slight_smile:
No tak. :slight_smile:

Kdyby existovala nějaká přirozená barva, tak bych to na palci možná snesl. Tak jsem to myslel.

1 Like

Neřeš to, stejně Ti sleze.

Au, to bych nedelal, na druhou stranu prodavacky by silely…

Chci, pak ti tam straší Fico s Orbanem v F1

Vím že sleze, ale jsem starosvětec a zatím jsem si na tyhle novinky ještě nezvykl. :grin:

To je pravda. Asi bych musel chodit nakupovat v palčácích. :sweat_smile:

Nevím. Mě osobně by nalakované nehty u mužského vyděsily víc, než poctivá štěnice :smile: .

Musim ta sklamat bobe, ja som na dievcata. :wink:

Díky za radu. Je rozhodnuto. :+1:

Je to život. :slight_smile:

Musíš se do toho vžít…
když ti někdo dá na stůl nabídku, která tě bude stát třeba 3-5 milionů dolarů ročně, tak bys to přijmul? :slight_smile:

No to jo, mozna by pak sly i do fialova, odpadly by i s koneckama prstu, nemohl bys jim pak krast zvykacky…

dakota_01

Jak stát? Je stojí to, že by přišel nový tym?

No samozřejmě. :slight_smile:
Pokud začneš dělit něco 11 namísto 10, tak někdo o něco přijde. :slight_smile:

Tohle jsou % na prize money na PK…
Nějak mi to rozděl, aby to vycházelo na 11 týmů a hned ti řeknu kolik to bude. :slight_smile:

1.14%
2.13,1%
3.12,2%
4.11,3%
5.10,4%
6.9,5%
7.8,7%
8.7,8%
9. 7%
10. 6%

1 Like

Od dob kdy jsou žvýkačky Pedro a Donald nedostatkovým zbožím, tak mi žvýkačky nechybí.

741383

images

1 Like

Ty jo koruna, to byl kdysi balik :thinking:

Jak se to vezme. Za korunu byl nanuk. Za devadesátník byla Kofola. Záloha na láhev od piva byla taky koruna a na každé stavbě jich bylo plno. Stačilo obejít pár staveb a z každého dítka byl rázem boháč. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Mimochodem Donald byl za 2.50,-