Přesně tak, @PUFF tam jede svoje náklonnosti nebo odpor v otázce Andrettiho. Tam si klub piraň nepřipustí novou konkurenci, tam je to v pořádku. V pořádku není Sulajmovi prohlášení z pozice prezidenta FIA a ani to, že není schopný v rámci organizace dupnout, když něco nefunguje
Myslím, že se to dostalo do takového bodu, že jiná možnost asi není.
Pokud tam bude, tak bude veškerá spolupráce na mrtvým bodě.
Podle me dostava Sulayem v pozadi slusnej zahul, tam kde jsou hodne velky prachy slusnost a ferovost nehledat. To neplati na trati, tam je to pro fanousky a ti si zaslouzi drama a boj o vitezstvi.
Tak byly tam spíš odmítavé postoje, ale nezdálo se mi, že to by to bylo rezolutní ne.
Myslím, že tam byl prostor pro nějakou diskuzi a návrhy.
Řekl bych, že týmy čekaly, co jim to přinese nebo co by z toho měly mít…
Nejdřív mi to přišlo, že to Sulayem myslí dobře, ale postupem času, jak to hrozně tlačil, tak ho všichni prokoukli a byl konec.
Myslím, že by ho Alpine jako odběratele brala…
Týmům vstup dalšího týmu nepřinese nic a nebudou z toho nic mít . Takže z jejich strany to jsou a byly jenom tanečky, to jednání netrvá rok, ale daleko delší dobu. Pokud nemusejí, tak tam nikoho nepustí a přesvědčit by je mohla jenom hrozící ztráta peněz, například kdyby začal masivně upadat zájem o F1. Že se (prozatím) hlavně střetli na tomhle je pravděpodobné. Teď možná zprostředkovaně uvidíme, jaký mají aktuálně názor ti, kdo Sulayema zvolili, jestli za ním pořád stojí nebo ne (a jestli zákulisní dohody, které k volbě vedly, pořád platí ).
Saúdové kompletně ovládnou veškerý zajímavý sport.
Už ovládají fotbal, kriket, box, golf a vypadá to že i tenis a samozřejmě F1.
Jediný způsob jak tomu v F1 zabránit je vytvořit novou sérii, myslím že není jiná cesta.
A jen tak pro pobavení, celé to má prý na starosti jedna princezna .
To se uvidí.
Tak jsou i jiné série, kde může něco zajímavého vymyslet. Takže podporu může stále mít…
Ale v diamantu motoristického sportu je mrtvý.
Už dnes vlastní McLaren a Aston Martin.
Nedivím, že se týmy snad poprvé v celé historii svorně spojily proti FIA o kterou mají bediíni taký velký zájem.
Proč ne. Otázka je, kdo a kolik do toho dá peněz a jestli by se hypotetická nová série obešla bez saudských petrodolarů. A pokud má celý sport v SA na starosti jakákoli princezna, tak to tam možná s tím společenským postavením žen nebude tak úplně ztracené - holt jiná kultura…
Říkám to pořád, ženy by měli míchat omáčku, protože jestli jednou zjistí že je zábavnější mít větší ambice, tak nás zničí…
Vsimol som si tuto tvoju frazu uz vo viacerych tvojich vyjadreniach a tak ma zaujimalo, z coho prameni. Ublizuju ti snad ti pani v bielych plastoch, ked ti davaju tabletky alebo navliekaju kazajku?
Máš recht, jdu na cukroví…
Ano, je to ma fraze z tech lepsich a jsem na ni pysny, kdyz chci zareagovat na nejaky totalni nesmysl tak ji dam. A co ten osobni utok misto nejake myslenky, nejde to, nejde co…
Mám skromný dotaz mimo téma.
Myslíš, že by se na takový nehtík hodil nějaký lak, který by zcela nenápadně zamaskoval bebínko? Nedělá mi dobře, když holky u pokladny omdlévají děsem. A přelepovat se mi to nechce.
Napadlo me nalakovat vsechny nehty na cerno.
Bobe kde tam vidis osobny utok? Ved to bola uplne legitimna otazka. Schvalne si tu mozes dat na to hlasovanie, ked mi neveris.
No počkat, jak co z toho týmy budou mít? Nezlob se na mě, ale F1 není ve vlastní týmů. Pokud se jim to nelíbí, tak ať jdou, tohle podstrojování nedává vůbec žádný smysl. A to co prohlasil Haas nebo Williams, že určitě ne, tak proč asi? Ty týmy nemají jiný ambice, než skončit max 7 v PK, když jim tam přijde někdo novej a nedej bože Andretti, který má zázemí, prachy a možnost ukázat se, tak tyhle týmy, které mají směšné ambice, které nejsou hodné F1, tak to blokují. To máš úplně stejný v EU, Slovensko s Maďarskem blokují podporu Ukrajině, nadávají na EU, a jak je lepší vystoupit, ale přesto tam furt smrdí a jen natahují ruce pro peníze z EU. Tohle je zásadně špatně
Já mám ekologické cítění a dávat všechny prsty do dveříse mi zrovna moc nechce.
Týmy mají možnost si určovat, tak jim to neber.
Nalakuj si to na růžovo, to pak budeš bodovat