Ale FIA práva nepronajala …
Však si za to taky Liberty a spol platí stovky milionů dolarů, aby na to dohlíželi…
Takže jsou fakt hodní, že to dělají.
Nosí ho na lékařské dobrozdání. Ale my nevíme, co si třeba mohli domluvit Toto s Todtem po AD 21, to nemusel být jenom vyhazov Masiho. Tam klidně mohlo být ještě něco, co už Sulayem odmítl, a mají teď na sebe žízeň. To sice spekuluju, ale v prostředí piraň by to žádné překvapení nebylo a tajné dohody předtím možné byly.
Statu tiez platis dane.
Na me Sulayem pusobi jako obetni loutka, on sam na nic vliv nema, vsechno se deje za jeho zady, pak jen sklizi hejt, neco jako Biden ve Statech, to treba sledovat je fakt ostudny.
konecne prezident FIA so skusenostami.
Mně naopak připadá, že se od začátku snaží vůči F1 o zlepšení některých procesů, ale vlastně o to nikdo nestojí. Jestli rozhodující hráče v F1 někdy něco netrápilo, tak nedostatek transparentnosti . Se světovou politikou to vůbec nesouvisí.
FIA pronajala pouze práva na název F1 které ji Bernard poskytl na 100 roků.
Mít FIA kompletntí práva na F1, tak tahle série skončila snad už za FOTA.
Sulayem udělal jednu zásadní chybu. Totální minelu.
Od té doby je už jen pasažérem.
Ale ano děje a i ty prohlášení z jeho strany to potvrzují
Sulajem a Wolff jsou teď ve válce mi přijde. Není to dobrý ani pro jednoho.
Teď? oni jsou ve válce, když Sulajem se stal prezidentem
Mě přišlo že se to vyhrotilo hlavně potom. On Sulajem tam nenastoupil zrovna v nejrůžovější době.
A to je? Nenapínej nás !
Víš, kdy se to vyhrotilo?
Když začal říkat týmům a hlavně Liberty, co mají dělat, kolik stojí, kde je jejich místo, kolik je jejich cena a ať to prodají.
Když tam tlačil Andretiho ze všech stran.
Všechno co mohl, tak pošlapal.
Od tý doby je vlastně pro všechny v F1 mrtvej.
Jako jo, prave ze jako loutka na nic nemas vliv, cekali ze bude klid, on ale nemlci a jedna, chtel by jednat, bohuzel je umlcovan jak je videt.
Ty víš že jsem pro Andrettiho, týmům se v tomto musí oponovat. Týmy by si tam nepustily nikdy nikoho.
No a to je pořád dokola. F1 obecně nepřipustí “zásah zvenčí”, byť od FIA. Když nemají jako prezidenta svého člověka, je problém. Pak je otázka, jestli můžou společně existovat, protože volbu jiného prezidenta než z F1 nelze vyloučit.
On je prezident.
Takže má být nad věcí a nabízet řešení a zkusit se dohodnout. Nebo říct "hele kluci zkusil jsem to, ale nechtějí… A jít dál…
Jenže on si to vzal osobně a začal vyvádět takovým způsobem, že vlastně si veškeré šance pro diskuzi s týmy a LM totálně zazdil.