Hamilton sa mal objaviť v novom Top Gune v role bojového pilota | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton ako pretekársky jazdec, Lewis Hamilton ako aktivista, Lewis Hamilton ako podnikateľ, Lewis Hamilton ako umelec, atď. Pilot Mercedesu je stále zamestnanejším mužom a preniká aj do filmového priemyslu. Najnovšie odhalil, že si mal zahrať v kasovom trháku Top Gun: Maverick.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73597/hamilton-sa-mal-objavit-v-novom-top-gune-v-role-bojoveho-pilota

Hm, škoda, že to nevyšlo. Top Gun natáčali v roku 2018, to už bolo ku koncu sezóny rozhodnuté. No čo už.

Hamilton je borec, umi vsechno a tak…

2018 sa točilo iba niečo… zvyšok robili 2019 do apríla čiže by vynechal začiatok sezóny… ale vážne škoda.

Cerpal som z jedneho clanku:
Hamilton na sociálnych sieťach napríklad vyzýva svojich fanúšikov, aby premýšľali o klimatických zmenách, propaguje vegánstvo a verí tiež, že Mercedes sa v budúcnosti stane uhlíkovo neutrálny.

Neviem co by povedali eko aktivisti na aktivistu hamiltona, ktory vyzyva svojich fanusikov aby premyslali nad klimatickymi zmenami keby hral v topgune bojoveho pilota. Predsa len tie zabery na stihackach urobili velku uhlikovu stopu.

Nehejtim ho ale vodu kaze a vino pije.

Topgun ale za mna TOP :v:.

Edit: z jedneho clanku som sa docital, ze sa natocilo 812h zaberov zo stihaciek. Kolko hodin z toho bolo duplicitnych, kolko vo vzduchu to neviem presne. Ale tak ci onak to by si na nom aktivisti zgustli a poriadne.

2 Likes

mozno by zasadil miliardu stromov aby pokryl uhlikovu stopu natacania

Nevadi ze si nezahral…v roku 2021si to v stihacej jazde vynahradil ako pilot porazeny a to bez povrchovych zraneni.

Nový Top Gun bol super a je len dobre, že tam Hamík nemal čas si zahrať.

1 Like

■■■■■■■ taky film ze? Si predstav duhovu helmu v bojovej stihacke :two_men_holding_hands:

Aké slovo sú tie štvorčeky? Lebo to akosi neviem rozkódovať :slightly_smiling_face:

Bude mat na to cas ako Greta… kde je teraz pocas vojny? Preco nehlasa zastavte vojnu nicite ovzdusie…cikula

Do…dr…bat :flushed::flushed::flushed::flushed:

Ceske slovicka to nechce vziat :thinking::rofl:

Neviem, či by mal Ham v stíhačke zrovna dúhovú helmu, ak by hral pilota, ale som si takmer istý, že jeho prítomnosť by kvalitatívne celkovému hodnoteniu filmu nepridala :slightly_smiling_face:

1 Like

Keď skončí kariéru tak si môže hrať vo filmoch koľko len chce

Ještěže tam nehrál.

Chroustal by vzal po 10 letech manželku do kina a v půlce filmu by dostal infarkt. I když možná by ho hodila o 3 řady dolů a film si v klidu dokoukala.

1 Like

Explo, to fakt? Ja som to ešte nevidel ale tipujem, že je to skôr taký “jednooký kráľ medzi slepými” - čo sa týka dnešnej kinematografie. :slight_smile: Kamoš na tom bol v kine a hovoril, že mal až príliš veľké očakávania (dal by tomu tak 5/10).
To s tým jednookým kráľom som naschvál použil, pretože teraz je to dobre vidno na tom najnovšom predátorovi Prey, úprimne nechápem, prečo je z toho až taký povyk, objektívne je ten film priemerný a to niektorí píšu a velebia ho dokonca, ako lepší film k originálu s Arniem (čo je podľa mňa smiešne). :slight_smile: Ale vzhľadom na ten diel z 2018, je tento nový určite lepší, tak asi preto sú ľudia z toho takí “paf” - len niektorí majú asi príliš veľký “hype” okolo toho, podľa mňa dosť nadsadený. :slight_smile:
(pardon za ďalšiu debatu mimo F1ky, len som sa chcel opýtať)

Tiez som vcera pozeral ten PREY na disney ale cakal som viac. Toto bol odpad a dopozeral som to len preto aby som to mal z krku :joy:.

Srandicky, srandicky Puffe :slight_smile:

1 Like

Hej? :smiley: až tak? mne osobne to neprišlo až také zlé, aj keď vidím tam tie elementy, kedy by som možno dal aj horšie hodnotenie, ale inak to nie je až taký odpad, ako som ja osobne čakal, preto by som tomu dal takých solídnych 6/10 s tým, že Predátori (2010) sú o chlp zaujímavejší a lepší film. :slight_smile:

(Inak dosť som sa smial, keď vidíš na konci na tých kresbách, že dôjdu lode predátorov - to znamená, že si idú “vyzdvihnúť” tú zbraň, ktorá sa potom objaví v Predátorovi 2ke, čiže síce Naru “skolila” jedného predátora ale hentí, čo tam dôjdu pravdepodobne vyplienia celý jej kmeň, naschvál to tam vsunuli, aby to v rámci pokračovania dávalo zmysel, inak by to narušilo dej Predátora 2ky)