Hamilton prenechal nové krídlo Russellovi: Veľmi nám to uľahčil, hovorí Shovlin | Magazín F1 - F1online.sk

A tam byly nějaký volby? :smile:

1 Like

tak vidis, a pritom to mozu byt ludia, co chcu jazdtit, myslia si, ze su sposobili, a maju pravo podla legislativy jazdit autami.

to je nekonecna diskusia, sklzava to uz k utopii, pretoze ludska spolocnost je natolko rozmanita, ze nejaky priesek idealneho cloveka v spolocnosti nemas sancu vytvorit

sucasny volebny system je prehnity a stary, to snad uznas aj ty, a o tom sa tu bavime

1 Like

A ne? Hitler byl demokraticky zvolen, nacisti regulerne vyhráli volby. Hitlerova strana není v Německu zakázaná, jen se přejmenovala a je 3 co se týče průzkumů voleb

Nacisti vyhráli volby, dostali se k moci…a už žádný volby nebyly :stuck_out_tongue:

Jdi raději na tenis, bude to obecně pro všechny strany prospěšnější.
A paradoxně hlavně pro tebe.
Taky to tak dělám a navzdory obecným teoriím to má blahodárný vliv na můj profesní i osobní trend.
Jsem namyšlený, sebestředný týpek, který si myslí, že může radit ostatním :sunglasses:.

Problematiku vedení státu už řešil Platón i Aristoteles. Už v Antice se označovala demokracie za nejhorší možný způsob vládnutí. Jde o optiku, já nejsem nadšenej, kdo všechno chodí volit, ale tak, jako můžou volit oni, tak můžeme volit i my. Zakazovat a omezovat něčí práva je oblast, která je pod diktaturou ať chceš nebo ne. Tady se diskuze pomalu dostala k tomu, že má být vybraná jen společnost, co splňuje nějaké podmínky, ale vždyť je to nesmysl

1 Like

Od 17:00 mám tenis. Jsi pěknej stalker. :slightly_smiling_face:

1 Like

Davide, ptal si se na to co s tím mají společného, odpověděl jsem ti a ty se tu zase kroutíš. Říkám ti, že extrémní pravice ani levice nejsou řešení.

Nemusel si psát, že jdeme spolu hrát

triper s tym podla mna klasicky pocital :smiley:

ja napr do EU parlamentu volby zvysoka viesco, ale som si zaroven vedomy, ze tympadom stracam pravo akej kolvek kritiky, pretoze sa mi to vrati ako bumerang, som s tym zmiereny

:muscle:
Přísahám, že jsem objevil způsob, jak udělat toto fórum naprosto bezvadným.

Mám radost a odvolávám svůj trvalý odchod odtud.
Budu tu alespoň jednou týdně.

4 Likes

keby nebolo RBR a perezovho podpisu tak je to tu nadalej mrtve

No dospělo to k tomu, že demokracie je nejlepší systém pro dobu míru a prosperity ale pro dobu krize je výhodnější diktatura.
Jenže balancuj si správně tyhle dva neslučitelné systémy :slightly_smiling_face:

to skusal Meciar s autokraciou a vybuchovali dlazobne kocky

Tak na volby do EU kašli, to je tvoje volba. Jen se pak nediv, až zástupci Slovenska budou vypouštět polomrtvou bílou holubici na půdě EU parlamentu a přimlouvat se za Rusko :grinning:

To by přesně bylo kdyby jsme si zvolili Tripera :smile: Beru za štěstí že každý život má stejný hlas, protože rozdělovat sílu hlasu dle nějakých subjektivně posuzovaných hodnotách zní jako velmi nebezpečná myšlenka. I já bych některým lidem nejraději volební právo vzal, no ať se mi to líbí nebo ne, maj právo volit a je to v pořádku.

Jakože ve druhé světové vyhrála diktatura jo?🫨

v suvislosti s so Slovenskom sa nedivim uz naozaj nicomu, zil som tam 24 rokov, myslim, ze mam obrazok :smiley: (aj ked kriticke myslenie nemam a som len povrchny)

Já EU volby beru, jako určitou reprezentaci, ty kecy okolo co se musí měnit nebo dělat jsou mimo, to ví každý příčetný člověk

Jses tu každý den, tak nedělej. :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:
Máš to tu rád. A my tebe. :heart::couple_with_heart_woman_man:

3 Likes