Hamilton prenechal nové krídlo Russellovi: Veľmi nám to uľahčil, hovorí Shovlin | Magazín F1 - F1online.sk

Ve druhé světové si diktatura ukousla moc velké sousto. Kdyby to nakonec nebylo jeden proti všem, tak by to mohlo dopadnou jinak.

Tak asi budu volil Tripera, protože těhle líbivých levičáckých řeči už mám dost :stuck_out_tongue:

Ale no, diktatura byla i v SSSR a ty nedostat pomoc od spojenců, tak je Hitler převálcuje

Já ti to právo neberu, já ne, naopak :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Jsem doufal, že se mi někdo na ten způsob zeptá a já budu moct zase poradit…

Máte smůlu, přijďte si na to samy :roll_eyes:

to sme tu uz mali a ohradil si sa voci tomu

Otevři článek o tipování. Večer Ti do něj něco vložím.

Tady je pár mých fotek z neděle z tenisu, kdybys chtěl.

1000011974

Ten stín bych ti věřil :smile:
image

1 Like

Ten jednoruční bekhend ti teda závidím, ale měl bys trochu nahoře nabrat, nebo se u toho betonování rozpadneš.

Co je článek o tipování?
Nějakou dobu jsem tu teď nebyl…

Hosi s tim kafem moc kvalitku nevychytate, velkoprodejci a je jich asi milion jezdi vsichni do stejnych velkoskladu, max vezmou starsi mladsi skladovou, nekdo to mixne a hlida si ty pomery, to uz se ale zase nedoplatite. Kafe je fajn, ale na doma kazdy den jedine Standard :metal: hmm ta voni…

Tak pardon.
Jsem jen chtěl informovat, že jako mechanik mám jeden úžasný benefit a prosím ať jsem mechanikem “for ages”

1 Like

Letosni EU volby jsou pro CR jine, supluji ty parlamentni co prijdou v rijnu pristi rok, lidi jsou na vladu nasrani, muj tip je ucast mozna i 45% coz bude jasny ukazatel toho co se bude dit pristi rok.

Jsi mě připomenul, jak jsem se kdysi chtěl stát cibetkovým králem :smiley:.

Je krásné vzpomínat na léta , kdy jsem byl nekonečně ambiciózní a ještě více naivní…

Myslím, že jsem to tu kdysi popisoval.

co znamena cibetkovy kral?

F1online.sk
Mazepin má plán na odchod z Ruska aj návrat do F1, do EÚ však stále nesmie vstúpiť | Magazín F1 - F1online.sk
Diskusia k článku
РЕКЛАМА

Triper

jan '23
Normálně kávu nepiju a ani o ní nic nevím. Ale ve Vietnamu jsem si docela oblíbil cibetkovou, slazenou, pro znalce asi nic moc…:thinking:

Ferda

jan '23
Cibetková by se dala označít i jako bobková káva z bobů.

obrazek

Bretnix

jan '23
Určitý kávový přehled mám, ale ne zdaleka úplný. Nicméně Vietnam patří v kávovém světě k perspektivním regionům, podobně Čína nebo Barma, takže nosem bych nad nimi neohrnoval. Cibetková káva, minimálně ta pod označením Kopi Luwak, je dokonce mimořádně drahá, ale tuším Petra Veselá, prvotřídní česká baristka, si ji prý moc nevychutnala…

@Ferda :slightly_smiling_face: :wink: :grin: Přesně tuhle mám doma, jen z jiné pražírny (konkrétně z doubleshotu). Hrozné aroma, výborná chuť. Pro nejnáročnější ji má v nabídce i Rubens Gardelli, který si pro sebe vždycky vyzobe ty nejlepší loty. Jen s cibetkou nemá nic společného. :wink:

Triper

jan '23
Já tam chodil na cibetkovou v přepočtu asi za 20 Kč, tak nevím :upside_down_face:

1

Bretnix

jan '23
A chutnala?

1515
Aha, vlastně, výše čtu, že jo.

РЕКЛАМА

Triper

jan '23
Ohromně a krásně voněla

1

Ferda

jan '23
Neboj, proces fermentace cibetkové kávy je mi znám dobře. :smirk:

Bretnix

jan '23
Mám ale pocit (budu muset ověřit), že ve Vietnamu to udělají uměle = bez těch cibetek…

Vlastně ani nevím, jak se Kopi Luwak zpracovává, jestli je washed/natural nebo honey…

Protože je to Indonésie, tipl bych, že washed. Jinak ty anaerobní fermentace, termické šoky, hydronaturální postupy apod., s kterými se v posledních několika letech roztrhl pytel, jsou záležitost nejnovějšího vývoje. Holt se experimentuje.

PUFF
Püsiliige
jan '23
Triper měl cibetkovou z králiků… ale hlavně, že chutnalo

Ferda

jan '23
Tak dalece se v kávě nevyznám, abych se mohl vložit do diskuze bez útrpné potupy.
Ale instantní káva přišla jako lacný produkt z neprodejných bobů, které nesplňovaly velikost a zralost. Tenhle bordel posílali vojákům na frontu. Teprve pak se tenhle produkt zalíbil lenivým hospodyňkám kterým bylo zhnilo točit kličlou domácího mlýnku.

Triper
jan '23
Zítra odjedu, tak ode mě bude zase klid na chvíli.
Ale ještě jeden příběh…
Chutnala mě tak moc, že jsem si řekl, že by musela chutnat i ostatním… Jel jsem na cibetkovou farmu, kde tu kávu produkují a chtěl nasmlouvat dodávky do ČR. Nebyli proti, tak jsem si objednal na zkoušku 4 dózy po 25 kg. Řekli že to dodají za dva měsíce, tak dlouho prý trvá produkce mimo nasmlouvané odběry. Po asi třech měsících mě to přišlo, celníci mě to zabavili, protože nemají povolení do EU. Ještě chvíli jsem o to usiloval a pak jsem to pustil z hlavy… Asi po půl roce mě psali z Vietnamu, jak to u nás na trhu uspělo…
Dál to nebudu komentovat :smirk:.
Kumpáni z toho výletu mě dodnes připomínají, že jsem jim zkazil polovinu dovolené tím, že jsem pořád mluvil o tom, jak budeme obchodovat s kávou :joy:.

To je jasný, že finančně a ekonomicky negramostní jsou na vládu nasraní, když nechapou, že za ekonomický cyklus nemůže vláda

1 Like