Nevím co více napsat, Turek Pavel jakožto kamarád Hakkinena a Coultharda, dlouholetý člen týmu McLaren a pozdější ředitel Redbull Air Race je relevantní, ostatní Turci jsou irelevantní.
Zase na druhou stranu kdyby měli volební právo jen lidi s maturitou, tak by to vypadalo dost jinak, o tom žádná.
celkom si ma navnadil pozriet si vsetky tie sialene videa od Red Bull, tym ako ich tu stale ospevujes
trochu by som poupravil, ani maturita nemusi byt meritko, IQ testy a psychotesty mozu byt
Koukám, že ty fašistické manýry se tu rozmohli
maturitu ziska hocikto…teda aspon na mojej strednej som z toho mal taky pocit
Hodně jsme si to tady zase zjednodušili…
Nepsal jsem o bohatých obecně, ale o bohatě přispívajících do systému…
A to je mnohdy, nebál bych se říci že z větší části v rozporu. Zrovna v případě vašeho v argumentech tady oblíbeného Donalda je to ukázkový příklad.
A ano, myslím si, že obecně úspěšní lidé na kterých společnost stojí, jsou v průměru mnohem chytřejší, než my všichni ostatní…
Úspěšní neznamená bohatí nebo s finanční gramotností, dokonce ani s přispíváním do HDP.
Konečně jsem byl nějak užitečný .
A pak že mám nulovou marketingovou hodnotu…
Ten komentář si uložím jako důkaz .
Dík
Samozřejmě, taky je vždycky žádoucí zvyšovat obecnou vzdělanost. Ale to bychom se zase dostali jinam a je to taky třaskavé téma .
Jirko, ja nechci mít 30 hlasů.
Však vidíš, co dělám s tím jedním.
Já myslim, že omezování volebního práva, už je tak třaskavé😄
Zobral by si vodicaky seniorom?
@Hedgehog IQ testy jsou k h0vnu, překonaná metrika
@HellHogr Však jsem likoval Pufovy příspěvky o pravé ruce
@prancinghorse Podle statistik má maturitu v ČR asi 56% obyvatel, to je podle mě solidní síto
@Triper Však jsem tady psal, že docela i souhlasím akorát to má jako vždycky háčky. Úspěšní většinou nejsou úspěšní náhodou.
Huh, náročná diskuze
Tady se debatuje nad volbami a volebním pravém. Ale spoustu argumentů vidím na základě stereotypních pohledů. Opravdu si myslíte, že titul zaručuje obecnou inteligenci? Opravdu si myslíte, že úspěšní lidé ve svém oboru automaticky v životě jsou úžasní, tak v dalších oblastech? Přečtě si životopisy úspěšných lidí, géniů a průkopníků a zjistíte, že to takhle opravdu není. Příkladem může být i Albert Einstein, ten byl pro fyziku jeden z nejdůležitějších bodů v historii, ale dokázal fungovat v životě bez problémů? Nedokázal, dle jeho životopisu měl problémy s komunikací obecně, choval se jako “dítě”, musely se o něj starat manželky nebo jeho matka. Chcete potom říct, že by neměl mít právo na volby?
No tak díky, máš taky svícen s hákáčem, jako Turek?
Já bych se jen chtěl zeptat, co mají náckové společného s volbami? Podle mě vůbec nic
Nemůžu odpovědět na takhle generalizovanou otázku. Řidičaky bych sebral všem, kteří nerespektují dopravní předpisy, vytváří nebezpečné situace a nejsou způsobilí na řízení
Kdo v 90. neposlouchal Landu a nehajloval alespoň před zrcadlem, tak jakoby nežil. Viď @Daaviid23
Jak nemají? A druhá světová byla co?