Hamilton prenechal nové krídlo Russellovi: Veľmi nám to uľahčil, hovorí Shovlin | Magazín F1 - F1online.sk

Nevím co více napsat, Turek Pavel jakožto kamarád Hakkinena a Coultharda, dlouholetý člen týmu McLaren a pozdější ředitel Redbull Air Race je relevantní, ostatní Turci jsou irelevantní.

4 Likes

Zase na druhou stranu kdyby měli volební právo jen lidi s maturitou, tak by to vypadalo dost jinak, o tom žádná.

1 Like

celkom si ma navnadil pozriet si vsetky tie sialene videa od Red Bull, tym ako ich tu stale ospevujes :+1:

trochu by som poupravil, ani maturita nemusi byt meritko, IQ testy a psychotesty mozu byt

Koukám, že ty fašistické manýry se tu rozmohli :roll_eyes:

maturitu ziska hocikto…teda aspon na mojej strednej som z toho mal taky pocit

Hodně jsme si to tady zase zjednodušili…

Nepsal jsem o bohatých obecně, ale o bohatě přispívajících do systému…
A to je mnohdy, nebál bych se říci že z větší části v rozporu. Zrovna v případě vašeho v argumentech tady oblíbeného Donalda je to ukázkový příklad.

A ano, myslím si, že obecně úspěšní lidé na kterých společnost stojí, jsou v průměru mnohem chytřejší, než my všichni ostatní…

1 Like

Úspěšní neznamená bohatí nebo s finanční gramotností, dokonce ani s přispíváním do HDP.

1 Like

Konečně jsem byl nějak užitečný :grinning:.

A pak že mám nulovou marketingovou hodnotu…

Ten komentář si uložím jako důkaz :love_you_gesture:.
Dík

Samozřejmě, taky je vždycky žádoucí zvyšovat obecnou vzdělanost. Ale to bychom se zase dostali jinam a je to taky třaskavé téma :slight_smile: .

Jirko, ja nechci mít 30 hlasů.
Však vidíš, co dělám s tím jedním. :grin:

3 Likes

Já myslim, že omezování volebního práva, už je tak třaskavé😄

1 Like

Zobral by si vodicaky seniorom?

2 Likes

@Hedgehog IQ testy jsou k h0vnu, překonaná metrika :smile:

@HellHogr Však jsem likoval Pufovy příspěvky o pravé ruce

@prancinghorse Podle statistik má maturitu v ČR asi 56% obyvatel, to je podle mě solidní síto

@Triper Však jsem tady psal, že docela i souhlasím akorát to má jako vždycky háčky. Úspěšní většinou nejsou úspěšní náhodou.

Huh, náročná diskuze :grin:

1 Like

Tady se debatuje nad volbami a volebním pravém. Ale spoustu argumentů vidím na základě stereotypních pohledů. Opravdu si myslíte, že titul zaručuje obecnou inteligenci? Opravdu si myslíte, že úspěšní lidé ve svém oboru automaticky v životě jsou úžasní, tak v dalších oblastech? Přečtě si životopisy úspěšných lidí, géniů a průkopníků a zjistíte, že to takhle opravdu není. Příkladem může být i Albert Einstein, ten byl pro fyziku jeden z nejdůležitějších bodů v historii, ale dokázal fungovat v životě bez problémů? Nedokázal, dle jeho životopisu měl problémy s komunikací obecně, choval se jako “dítě”, musely se o něj starat manželky nebo jeho matka. Chcete potom říct, že by neměl mít právo na volby?

1 Like

No tak díky, máš taky svícen s hákáčem, jako Turek?

Já bych se jen chtěl zeptat, co mají náckové společného s volbami? Podle mě vůbec nic :smile:

Nemůžu odpovědět na takhle generalizovanou otázku. Řidičaky bych sebral všem, kteří nerespektují dopravní předpisy, vytváří nebezpečné situace a nejsou způsobilí na řízení

1 Like

Kdo v 90. neposlouchal Landu a nehajloval alespoň před zrcadlem, tak jakoby nežil. Viď @Daaviid23

1 Like

Jak nemají? A druhá světová byla co? :grinning: