Hamilton prenechal nové krídlo Russellovi: Veľmi nám to uľahčil, hovorí Shovlin | Magazín F1 - F1online.sk

Turka bych si neudělal, ani jako kafe.

1 Like

Jediné kvalitní kafe je turek.
Ty syntetické blivajzy vymysleli pro vojáky v zákopech a lidé jsou tak hloupí a leniví, že si namlouvají, že je to dobrota. Přitom je to vyráběné z odpadu, který se předtím používal pouze jako hnojivo.

skus niekedy mletu brazilsku :+1:

hentie instantne rozpustne su sialenstvo, ale pije to snad kazdy :smiley:

1 Like

Já kupuji Tchibo excluzive. Taky mletou i když pár mlýnků mám. Ale přiznám se, že už jsem taky trochu zparchantěl. Ale na vůni v obchodě v místech kde stál mlýnek na kávu vzpomínám docela často. Není nad čerstvě pomletou a nejspíše i čerstvě vypraženou.

2 Likes

Hranatá budoucnost.

2 Likes

Tak to dopadá, když něco koordinuješ ty

Volby obecně, obzvláště ty do evropského parlamentu, jsou jen pro ty, co nemají nic lepšího na práci…

I spát je přínosnější, než jít volit.

Vytvořil bych anketu, ale jelikož jsem pouhý mechanik, nechtějí mě k tak odborné činnosti pustit.

3 Likes

To víš, anketa je pro zkušené uživatele, kteří tu denně potí krev.
A ne pro ty, kteří sem chodí jak do Sokola. :stuck_out_tongue:

Anketa je vážná věc.

3 Likes

Jsem si toho vědom a proto se taky k žádným důležitým tématům zásadně nikdy nevyjadřuji.

Ne, ty pouze poukazuješ na to, že nerozumíš tomu systému. @PUFF tomu rozumí, ale trolluje to

Volby jsou dobrovolné finanční dary volené straně. Nevím jak dnes, ale před dvaceti léty měl jeden hlas hodnotu tisíce koruny.

Existuje jeden volební systém, který by měl smysl a asi i byl funkční, ale je to moc složitá kombinatorika a práce s daty na to, se to tady snažit vysvětlit.
Možná bych se toho potom účastnil, ale vlastně asi ne…
A asi by to tady stejně nikoho nezajímalo, páč je to moc systémové a na organismus energeticky náročné :slightly_smiling_face:.
Nechci nikoho urazit samozřejmě.

Jestli to je hranatý systém, tak si to rád vyslechnu.

Jsme na fóru o F1, takže jestli je relevantní nějaký Turek, tak jedině Pavel…

Teď si musím dolít brzdovku do biku, potom rozvinu myšlenku.

Následně mě hromadně napíšete, že jsem idiot mimo realitu a já si vás přidám do ignoru, a tak mě tady už zůstane jen punk Evap a možná Hedgehog a pár dalších…

1 Like

Tak abych to svoje harakiri dokončil:

První informace s kterou je třeba kalkulovat je, že cca 80% populace jsou jsou větší, či menší pitomci a to jsem optimista.
Na tom staví všechny subjekty ve volbách svoji budoucnost a své programy, protože ta síla je naprosto rozhodující.

Dál se o tom rozepisovat by mělo být zbytečné, protože to k pochopení nesmyslnosti celého volebního systému musí stačit.

Řešením je ohodnotit každého voliče nějakým bonitním systémem, na základě např. mimo jiné jeho přínosu HDP a tím jeho hlasu dát větší, nebo menší důležitost.
Zjednodušeně, idiot bude mít hodnotu 0,5 hlasu, člověk odvádějící vysoké daně a vytvářející mnoho pracovních míst bude mít hodnotu 100 hlasů.
Krásný svět…
Tak zase za pár dní až přestanete být nepříčetní :love_you_gesture:.

2 Likes

… a podle toho jak umí volič držet svoje slovo by se to taky mohlo zajímavě rozdělit, že jo :slightly_smiling_face: Ale chápu že ty to bereš tak že kdo víc platí tím víc má ve státu větší slovo, no tak to naštěstí nefunguje a fungovat nebude.

ano, aj pre tento dovod mi volebny system ani kampan nevonaju.
V tvojom navhru vsak vznika riziko korupcie mocnych hlasov.

inak myslel som, ze rozvinies myslienku o Turkoch a F1 ale nevadi.

V principu jsem fanoušek ale tohle má jednu vadu, né všichni bohatí musí být zrovna výkvět inteligence. Nebo si myslíš že třebaTrump je výkvět Ameriky?

4 Likes

Nejen to, dokonce i někteří inteligentní lidé jsou v praktickém životě nepoužitelní a nikdo by si od nich nenechal radit.

2 Likes

Tiez mi take napadlo, no ma to minimalne 2 zasadne vady:

1. Uz by vlastne neslo o parlamentnu demokraciu. Zastupenie v parlamente a vladach ma prave reflektovat volu celeho ludu taky, aky je - cize zial, ked je vacsina/cast napr. sprosta, vulgarna, nemoralna, bude to tak vyzerat aj na politickej scene…
  2. Nacrtli to uz aj predo mnou, aj tak by to nefungovalo. Vyssi prijem neznamena automaticky lepsieho cloveka so spravnymi rozhodnutiami a rovnako aj inteligentny neznamena hned moralny atd. Nejaky tupy influencer zaraba 10 nasobne viac ako mnoho tvrdo pracujucich ludi, ci kvalitna ucitelka, zdravotnici atd. A co stari ci chori ludia…

To nie je cesta. Vzdelavanie a kultura je…

1 Like