Hamilton prenechal nové krídlo Russellovi: Veľmi nám to uľahčil, hovorí Shovlin | Magazín F1 - F1online.sk

Ano, je to presne tak, ako pises :smiley: :wink:

No ja byt minister ktory ide na dalsi rok do dochodku alebo na ine ministerstvo tak by som povedal .Ja to mam za par a odrobim si standard a o lepsie vysledky nech sa postara ten kdo to prebera po mne. Ja som dal tomuto mínisterstvu viac ako hocikdo iny a aj ja mam pravo na dovolenku . Hamilton uz nemusi davat do toho 110 % , Jemu staci uz len 100 % tak ako aj Mercedes mu neda vsetky informacie ktore da Georgeovi kedze v dalsom roku uz budu konkurenti

Lenze ked pises o odmenach tak tie odmeny nema za pekne oci . Odmeny stupaju za to co dosiahol . Mercedes vyuzival jeho kvality . Ak ho cheli mat v time tak museli platit taky je zivot. On ma zmluvu tak ako vsetci ostatny piloti a neni tam pisane ze musi byt najlepsi zo vsetkych. Ma zmluvu ze bude este rok za nich jazdit a to je vsetko . Ak by tam mal nieco co nedodrzal tak by mu to Mercedes dal vyzrat

1 Like

:man_facepalming:

Po vcerejsi debate ses rozhodl co :wink:

Sednu do svého 4 litrového hranatého auta, před hranatou volební místností to párkrát vytůruju.
Vezmu hranatý lístek hranatého kandidáta, vložím ho do hranaté obálky, a tu vložím do hranaté urny. Čeká nás hranatá EU a hranatá budoucnost. :slight_smile:

1 Like

tak este ze sa da cestovat :smiley:

ja by som to hodil tej 17ke, ma najviac titulov, najviac mien a prijimeni

Tak jen Magistr a Inženýr. Spíš by mě zajímalo, co to je za tituly, které má ta Bartůšek.

Koalice by se měly zakázat.
Taky jsem zvědavý co ti motoristé skutečným motoristům přinesou dobrého?
Máme 35 roků po převratu a zatím se pro motoristy kromě represí, bodového systému, kamer s radarem v každé zatáčce, děr na silnicích, většího počtu značek, plantavých cyklounů na silnicích i chodnících neudělalo zhola nic.

Za celou to dobu ještě ani jeden ministr nedokázal prosadit, aby dělníci na silnici po ukončení pracovní doby po sobě uklidili značky, které jsou tam zbytečné.

1 Like

to je nejaky kodovaci IT jazyk ne (mam 5 rokov, pride mi to vtipne)

Jsem tam nechtěl jít vůbec, a nezajímá mě to, ale půjdu mu to jentak ze srandy hodit.
Šlape lidem na kuří oka, takže aspoň bude sranda. :slight_smile:
Ani nevím, jaký mají program. :smiley:

120km/h po vesnici a dizlaky bez katalizatora do kazdej domacnosti

ale ne, robim si srandu z toho, ja nemam sympatie k turkovi, pricom som ich dlho dlho mal a zral mu tu jeho hantyrku atd :smiley: ale mam problem s jeho prezentovanim minulosti, prist k obrovskemu majetku po pade rezimu a argumentovat to tym, ze slo o “rozny podomni prodej” a ze mu helfla snad matka na prve auto, je take, neviem, vekslacke? :smiley:

1. ma viac titulov … tak teda “17+18” kružkujes ? :smiley:

esteze nemam to obcianstvo :smiley:

Nevím… Je ročník 85-86?
Co byl v devadesátkách? Klučík na základní škole.

a stejne uz pod patronatom Jonaka :smiley:

o to viac mi jeho imanie nesedi ale to je na inu debatu … politiku uz tu spamuje iny uzivatel

2 Likes

Hranaté nemá úroveň.
Elita jezdí takhle.

1 Like

Jestli to hodíš Turkovi, tak končíme :slightly_smiling_face:

1 Like

K Turkovi půjdeš po žních Ty. :grin:

1 Like