jů, hele, Lewis!!
Ibaže toto sám hovoril minulý týždeň Hamilton… máš plusový bodík že čítaš články
Kamaradi, mame vas radi
Ja som to co pisal @gabo pochopil tak, ze bez ohladu na to, ake by bolo rozhodnutie Hamiltona, niektori kritizuju a su negativni tak ci tak, lebo hodnotia skor osobu a nie konstruktivne konkretnu udalost a tak fakt vela ludi v realite aj funguje (a teda aj volia…).
Ja nie som jeho fanusik, ale tu sedi, ze zle by bolo cokolvek by Hamilton povedal/chcel…
- nechce nove kridlo? Uz nie je motivovany, nie je lider, kasle na tim, ma sa na co vyhovarat atd.
- chcel by nove kridlo? Sibe mu? Preco by ho mal dostat ako prvy ked odchadza? Zase chce mat vyhodu? Ved ho Russell poraza, tak preco nie jemu?
Taka klasika. Kto chce psa bit, palicu si najde
Tady chodi vetsina v case kdy se na jinych serverech dostanou do uzkych, nekdo je pretahne holi po zadech, zdrhnou tady jak zpraskani psi, pak to zblijou tady a zase odtahnou do boje nekam do prdele, s F1 to nema nic spolecneho.
Nebyl nahodou HELE modry?
Nemyslim si, ze ide konkretne o kridlo. Ta kritika je smerovana skor k tomu, ze ako 7 nasobny majster sveta s kecami typu “We always fight, we never give up” a pilot s obrovskym platom skratka neodvadza svoje maximum a vyslovene caka, co rocnik skonci…
To co pises dava smysl, jenze ta veta znela:
Jako kdyby to ze odmitl kridlo, bylo neco veskrze pozitivni. A i ja pisu :
Takze si nemyslim, ze bych psal neco spatne. Z meho uhlu pohledu je Hamilton clovek, ktery neustale rika, jak chce teamu pomoct co nejvic. Jenze to se dost rozchazi s tim jak se chova.
Cekal bych ze se bude rvat, vzdyt uz odchazi.
Ale to je muj pohled na vec. Nikomu jeho neberu, ale nemusim s nim souhlasit. Ale s politikou to nic spolecneho nema.
Hrusky a jablka… pilot F1 a minister??? s rovnakou povinnostou?
Ham na buduci rok bude jazdit proti Mercedesu, tak odpoved mas a vysledky dorucil (Mercedes sa skvel spolu s Ham - bolo to obojstrane) a plat je OK - bola to vzajomna dohoda. Nova neprisla, myslim ze Ham chcel riesit dlhsie obdobie a aj zmluvu priamo s Mercedesom (nie len team F1) ako ambasador znacky. Takze navrh z jeho strany prisiel - odozva od Tota bola ze nie - len kratko, asi si chcel nechat otvorene dvere a tak mu Ham cez tie otvorene dvere odisiel.
Normalna vec a pochopitelna. Obaja zazili to najlepsie (a opat, bolo to vyhodne pre oboch) a idu dalej kazdy sam - zivot…
Budu reagovat jen na tohle, zbytek nevim proc pises.
Pokud nekdo dostava odmenu, mel by odvest svuj dil prace. Ministr, popelar, nebo pilot F1. A za me plati, cim vyssi odmena, tim vetsi odpovednost a vetsi prinos. Pokud to tak neni, je to spatne.
Muj nazor na vec. Ja si tenhle necham, tobe nechavam hrusky a jablka.
Malo se vi, ze Hamilton chtel sedet ve Ferrari uz letos.
A co mal teda povedat k tomu kridlu? Aby nebola kritika…
Lebo o tom je clanok/tema, nie dlhorocne kecy Hamiltona, vratane tych motivacnych ci politickych, co sa chytam za hlavu casto aj ja
Nepisem ze pises nieco zle, ale stale plati, ze nech by povedal cokolvek, prisla by kritika (netvrdim ze od teba). A to je aj dost odraz doby, omnoho viac u ludi vseobecne vyhravaju sympatie/nesympatie, “tabory” a strannicke nazory, nez vecne riesenia a postoje k temam a to suvisi aj s politikou - preto sa domnievam ze tak to Gabo myslel…
Ja napriklad vobec. Vidi sa uz niekde inde, ma slaby monopost a nejake nahodne podium ho nepotesi ako Russella. Jeho, ako 7xMS, logicka vidina su vitazstva a boj o titul, cize jasne ze uz sa vidi v cervenom a najradsej by uz mal po sezone. Ostatne su “povinne” PR kecy…
Velmi pekne dakujem
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Puffe proč tu jsou samí neomarxisti nebo další radikální levičáci
Vicemene souhlas. Jen to co pises v prvni vete, plati pro vsechny piloty. Pro nektere at udela Hamilton co chce, je to vzdy spravne. Pro ty same, at udela Max co chce, je to vzdy spatne. A samozrejme to plati i naopak. Jen ja jsem objektivni vyjimka.
Neni zac, bylo mi potesenim.
Jediná správná zdravice je pozvednutá pravice.
Super, z extrémní levice, na extrémní pravici🤮