Hamilton premárnil veľkú šancu: Mal som byť na pole position | Magazín F1 - F1online.sk

Aká by to bola krásna rozlúčka s Mercedesom, keby sa Lewisovi Hamiltonovi podarilo na poslednej pretekovej trojičke vyhrať veľkú cenu? V Las Vegas je Mercedes k tomu veľmi blízko, ale len George Russell mal dostatočne pevné nervy na to, aby sa v kvalifikácii dostal nielen do prvého radu, ale dokonca na pole position.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180260/hamilton-premarnil-velku-sancu-mal-som-byt-na-pole-position

Aspon sa nevyhovara, aj tak mam z neho cely rok pocit ze mu je to jedno a motivacia je prec, potrebuje novy impulz

2 Likes

Jemu to je jedno …lebo fasuje.

Keď nefasoval všetci boli úžasní, krásny, a miluje ich

5 Likes

Fasuje ale hlavne od teba :rofl::rofl:

3 Likes

Rano som sa tak zamyslal ked som pocul Pereza na rozhovore, po vypadnuti v Q1, vsetko bolo zle auto, gumy, smykalo sa…a v podstate je to celkom trend sa v F1 vyhovarat na vsetko, viac menej su vsetci rovnaky v tomto, mozno s vynimkou Leclerca, Norrisa a teraz sa pridal konecne aj Hamilton a podla mna je ovela sympatickejsie povedat ze som to zbabral, co v Q3 mozeme kludne povedat ze to Lewis zbabral lebo auto malo na Pole Position uplne zjavne. Toto malo byt 1, 2.

2 Likes

a ty nemas krajsi den ked sa ti dari ? tiez ked Russel fasoval si tu dobre podpalovala forum

2 Likes

Hej ozaj ?

Ok no keď nefasuje a ide mu to dobre tak som rada, že ste spokojný.

Naložil ho Russell jak uhorky do nálevu tento rok…to je fakt ! A ak je to absencia motivácie, tak to je teda bieda od LH o to viac …ak by to bolo len tým.

2 Likes

ja priznam ked sa Hamiltonovi nedari a viem povedat ze to zbabral, narozdiel od tvojich slohoviek kde si tu obhajovala vsetko mozne a hlavne nemozne, dobre si pamatame :grinning:

1 Like

A kedy Russell fasoval takýmto spôsobom ? Pripomeň mi kto na gride to dokázal ? Ktorý z jeho kolegov ? Lebo ani MS !

Tie kvalifikácie sú hanba od Hamiltona sorry ale sú…koľko je to teraz ? Ja už to nerátam.

S Lewisom boli max vyrovnaní za tie 3 roku a za mňa to o veľa veciach vypovedá.

A to, že Lewis nezajazdil z horším autom je jeho problém. Ale hej konšpirácie určite už bežia …len jak je možné že Carlos Charlesa poraziť vie ?
To je Charakter Ferrari, že ho nedostavili? Asi nie či ?

Dnes to malo aký dôvod ?
Auto je na PP.

Výnimočne priznal chyby…čudo !
Šak on ich predsa nerobí, že ?
Byť líder keď sa darí vie ktokoľvek.

A nie krajší deň nemám presne pre drísty čo sú na tomto fóre !

Lebo Russell keby uzdravoval rukami a chodil po vode tak pár tu začne reči …ideálne ako je nechcený v Mercedese…

■■■■■■ že furt dostane tu zmluvu keď je nechcený od 1 dňa :rofl:

:smiley: a je to naspat, povedal som ze to Hamitlon zbabaral a tu to ukoncim nebudem ho glorifikovat ked zajazdil na hov.no a nebudem ti vysvetlovat preco to tak je lebo to neviem a nevies to ani ty len tu hadas a nahravas za kazdu cenu Russelovi, vlastne ako vzdy

2 Likes

a k Russelovi len tolko, ze teraz jazdi pekne ale v zivote este nebojoval o titul, necitil ten tlak, videli sme co to spravilo s Norrisom, takze krotil by som vasne lebo stale je v hre to ze sa do historie zapisat aj nemusi

moze ho mlady Kimi o rok zajazdit a bude po pribehu

1 Like

Ja som obhajovala?

Jo napríklad keď ho vybrzdil Alonso !

Alebo keď odišlo auto ako v Silverstone

Ale o keď po skvelej VC dostal DSQ !

A zrazu bol Lewis X bodov pred ním s objektívnych príčin nie lebo bol lepší…

Ale tu už bolo ako Lewis je pomaly o galaxiu inde. Jedine že by nie.

A ty možno dokážeš uznať chyby LH …ale prečítaj si internet.

Mercedes už pomaly aj mozog mu vyoperoval asi., len aby ho ponizl …lebo tieto konšpirácie sú ozaj na zamyslenie.

Buď ho sabotuje určite tim alebo len nemá motiváciu, že ?
Preto fasoval hneď prvý rok, minulý rok skončil tuším 8 bodov pred Russellom a teraz bez komentov čo predvádza

Ak je to povahou ? A sere na to, tak gratulujem lebo to je potom slušný charakter !

A keď nemá motiváciu, prečo to dodrbal dnes? Dnes jej mal dosť!

A to “lucenie” po Brazílii ? Akože nemal chuť dokončiť sezonu= no comment

brzdi toto forum ma historiu a fakt si tu nechcem posielat tie obhajoby na vsetko co si sem hadzala.

ja neviem, nie som psycholog, nikto ma nervy zo zeleza a s niekym viac hybu emocie ale aj ten co ich ma zo zeleza sa moze zlomit, Napriklad taky Verstappen od toho tiez nebol daleko stacilo aby Colapinto nehavaroval za SC a mohlo byt vsetko inak

1 Like

Ozaj to predpokladám, hej že ho Kimi dá. :rofl:

Nie lebo oboch dobre poznám ako jazdcov.

Kimi má na to aby ho porazil, ale určite nie hneď.

A ešte raz to ja Kimimu fandím

Mne lezu na nervy reči ako je nechcené dieťa a ako ho Antonelli da ! Ten zatiaľ iba bural…defacto podoobne ako za mlada Russell…

A Ono vieš piloti majú isté atribúty.

Lando predviedol presne to čo v boji o titul v F2 …jak cez kopirák

Pripomeň mi čo tam predviedol George ?

Ja som mala tento rok deja vu !

Musí to dať Russell na 1x na titul ? Asi nie, takmer určite nie! Ani Lando nemusel. Ja Landovi nevyčítam,ze to nedá. Skôr prístup…

Ide skôr o to, že Lando ukázal, že je presne tam,kde bol pred 7 rokmi.

Tak skúsim uvažovať, že niekde tam je aj George, minimálne mentálne.

A osobne si preto myslím, že by bol pre Maxa väčší problém.

Veď pošli ! Pokojne. Teraz sa ukazuje že čo som písala je pravda …

Takže kľudne môžeš.

A ešte raz mňa série ten prístup LH! Nič viac…pre mňa on je ľudské sklamanie pár excelance

zas si vztahovacna, ja som napisal ze sa MOZE stat ze ho porazi a nie ze sa to stane, ty si tiez tak trochu ako Lewis, nadmerne emotivna, mala by si mat pre to pochopenie

1 Like

nema vyznam jej nic pisat, vies ked to Russell rozbije o stenu tak je ticho ale ked to Hamik poserie tak je prva nastupena :rofl:

4 Likes

Prečítaj si vedľajšie vlákno a pochopíš.

Lebo tu sú ■■■■■ čo musia ■■■■■■■ aj PP ! Lebo oni dačo nájdu!

Svoje sny a ilúzie.

A Lewis je profi športovec = mal by sa vedieť ovladat s nie správať ako sa správa.

Ja som fanúšik!

Ozaj ? Fakt ?

Nevrav,že som si nevšimla !

Som tu minimálne !

A to Russell jazdí veľmi veľmi dobrú sezónu !
A keby som tu mala byť zakaždým keď to Lewis ■■■■■■■ tak som tu každý druhý pretek

A vidíš dakto to dá na PP aj a opretou stenou :kissing_heart: dakto v Tom istom aute 10 aj bez …

a uz ta mam zas dost !
Kto si ty ze mas co hovorit ludom aky maju byt a ako sa maju spravat ? F1 ma vela sampionov a kazdy bol svojska osobnost. Co si ty preboha dokazala v zivote ze sa tu rozdrapujes a hovoris kto ma aky byt ?!

toto je Dunning-Kruger v tej najhorsej forme co tu predvazdas, fuj

Soferovala si aspon motokaru ze sa tak perfektne vies vzit do toho aky ma pilot F1 byt, preco s tymito znalostami nerobis niekde sportoveho poradcu ked sa citis tak vysoko kvalifikovana