Hamilton premárnil veľkú šancu: Mal som byť na pole position | Magazín F1 - F1online.sk

Ja neviem čakala by som, že 7x MS da tímu čo mu dal 7 titulov maximum aj keď odchádza

A čakala by som že to bude chcieť ukončiť zo cťou ! A nie takto ako sa vyjadruje …

To je všetko! Lebo Mercedes sa k nemu slušne správa, niekdy až moc. Lebo majú históriu ako majú.

Volá sa to odísť s rešpektom!

Sa mi páči ako väčšina jeho fans to skoro celý rok hádže na to, že nemá motiváciu. :sweat_smile:

Ale keď v Silverstone vyhral, tak samozrejme bol najlepší a motivácia mu nechýbala. Nepoznám športovca, ktorý by podával slabšie výkony celý rok lebo nemá motiváciu. Taký športovec je potom pekne psychicky slabý.

PS: To len konštatujem mimo vašej diskusie, nečítal som ju a ani tým pádom nenarážam konkrétne na nikoho z vlákna.

1 Like

Hame Hame, takhle to nepůjde :thinking:

1 Like

Myslím, že by se měli Ham s Mercedesem rozejít. A zkusit nějakýho mladýho talenta.
Koláč zazářil, ale docela to rozbíjí. Líbil by se mi tam Vesti.

Hamiltonove výkony v Mercedese od SPA sú pre mňa sklamaním. Dúfam, že vo Ferrari sa pozbiera.

3 Likes

@kiks nedočítal som ani ten jeden z prvých príspevkov a je v tom extrémne veľká zaujatosť, takze nemám ani chuť to čítať ďalej … ale ak sa zastavím pri dnešnej kvalifikácii, tak to bola jedna z mala kvalifikácii tento rok, možno injedina, v ktorej mal Hamilton jasne navrch pred Russelom, jednoducho však zlyhal v ten najmenej vhodný moment … na keby sa nehrá Russel skončil prvý a zajtra uvidíme … ako som vsak už raz písal, tento rok mi situácia nepríde medzi nimi napätá a teda ak i vyhra Russel, akceptujem to … u teba mám pocit, že máš s Hamiltonom vacsi problém ako samotni jazdci medzi sebou … toľko ku dnešnej kvalifikácii i situácii v MB …

3 Likes

To je asi pravda s tými predsudkami. A Hamiltonovi hejteri na jej komenty skočia ako mucha na ■■■■■. No, ale možno sa mýlim a Kimiho bude v budúcej sezóne chváliť aj keď ten dá Russellovi na prdel.

3 Likes

Tento Hamilton nám to robí ťažké aby sme si nemysleli že patrí už do starého železa. Som zvedavý či mu pomôže zmena vo Ferrari lebo ak bude podávať aj tam takéto výkony dlho tam nezostane keď je stále viac mladých a zaujímavých alternatív.

Hamík už v Mercedesu mele z posledního a nemůže se dočkat až bude sedět ve Ferrari.
Uvidíte, že Ferrari mu nalije nové krve do žil, ale jestli to bude na Leclerca stačit vám nezaručí nikdo.

1 Like

Ale no tak trosku premyslania by ti nezaskodilo. Samozrejme ze ta motivacia nebude u Hamiltona taka ako pred par rokmi. Je uz jednou nohou vo Ferrari. A kedze Mercedes vie celu sezonu ze je to Hamiltonova posledna sezona u nich a v dalsej uz bude ich najvetsi konkurent tak je samozrejme ze nedostava vsetky informacie a novinky ake ma GR. Vlastne od oznamenia o odchode do Ferrari sa dostal uplne na druhu kolaj . Pises ze ho GR nalozil tento rok ako uhorky ale nevidis ze ten nalozeny Hamilton straca na GR len 2 body v pohari jazdcov aj napriek tomu ze nema taku podporu timu a ani tie najnovsie vychytavky monopostu. Takze GR sa vlastne nema cim chvalit ked aj ked ma plnu podporu timu a vsetky novinky co Mercedes ma tak nedokaze plnohodnotne porazit a zastupi dochodcu ktory bude mat 40 rokov a tie najlepsie roky ma za sebou

2 Likes

Ano v prvej sezone GR vyhral GR priblizne o 35 bodov ale v dalsej rozbil LH Georga o priepastnych 59 bodov a nie ako pises ze o nejakych 8 bodov. V roku 2022 bol LH v horsej pozicii ako GR lebo ako jednicka timu a 7 nasobny MS bol povazovany ako hlavny favorit na titul a mercedes ked mal mizerne auto tak bol frustrovany s toho . Nebol za posledne roky nauceny na slabe auta a to sa prejavilo aj na jeho motivacii. Naopak GR prisiel z jedneho z najslabsich aut do top timu a nemal taky problem sadnut do auta ktore bolo vzdy lepsie v akom sedel vo wiliamse. Lenze v roku 2023 kde uz auto bolo konkurencie schopnejsie tak sa prejavila aj kvalita medzi LH a GR kde LH nadelil GR 59bodov

1 Like

A ja by som cakal ze ten tim mu da tiez maximum. Dali mu auto na titul? Nedali Dali mu auto na zisk aspon 2a3 miesta ? nie nedali. Davaju mu vsetko a vsetky info ake davaju GR? nie nedavaju. Pises ze sa k nemu mercedes slusne sprava? No nebolo to vidiet ked mu ani nepovedali ze GR ide inu strategiu v zavode v ktorom bol nakoniec GR diskvalifikovany ked isiel o jednu zastavku menej. Normalne a slusne by bolo ho upozornit ako veduceho jazdca v preteku ze GR ide inu strategiu a ohrozuje jeho prvu poziciu. Lenze Mercedes mu nic nepovedali a nechali ho tak jazdit a nakoniec ohrozili aj jeho 2 miesto ked ich dobehol Oscar Piastri lebo GR bol na zodratych pneu taky pomali ze brzdil LH lebo na tej trati sa tazko predbiehalo. Tomu hovoris dat mu od timu maximum ? A takych veci tam bolo este viac .

Keď tak strašne fasuje prečo má viac víťazstiev Hamilton a Russel je len o 2 body pred Hamiltonom v sezóne kde ho Mercedes odpísal? Keď Russel niečo pokazí tak ťa tu nieje ano vidno

No nezda sa mi ze by ten Hamik bol na odpis, dnes super jazda, co na to miestni odbornici? :grinning:

A preco mu ich nadelil ? Pozri sa na nezavinene dnf v tej sezóne a pokojne aj v tejto…

A porozmýšľaj koľko bodov by teraz Lewis strácal nebyť toho a koľko by mal v roku 2023 náskok nebyť toho …

Kontext

Hamilton má viac víťazstiev odkedy sú teammates ?

Nevraviac o Tom spa ako k nemu prišiel a na trati to nebolo .