Hamilton o vysielačke: Nemienim sa ospravedlňovať za to, že som bojovník | Magazín F1 - F1online.sk

Hej bojovník to je presne on v týchto ptetekoch :rofl:

Keby bol indiánsky náčelník tak by sa bojovne volal “mentálne opustený Lu” ale inak bojovník jak víno.

Neviem väčšina dospelých ľudí, čo riadi formulu, tieto situácie zvláda lepšie ako naložením vlastnému tímu, ignorovaním inžiniera a ironickymi poznámkami.

1 Like

Nejdeme si vysvetľovať ten zjavný rozdiel medzi Olliem a Mickom, že ?

Ja nevravím,že Ollie je dokonalý, ale rozhodne lepší ako Schumi Jr. Toho času

No a k LH…v zaujímavé,že posledné roky to zrovna na jeho aute nešlo ako po masle ani v Mercedese. A čo nasledovalo ? Presne toto isté, čo robí teraz. Takže car specific to nebude. A ako vidíš ani banda amatérov v Mer edese nebude, hoci on im nakladal rovnako, hoci sám už tie š■■■■■■■ výkony nepodával.

Okrem toho, takýmto štýlom padne vo Ferrari akurát tak na hubu. Taliani sa mu s takýmto prístupom z vysoka nechcem vravieť čo, aby pre neho urobili hocičo extra.

To že musí čakať 4 kola na to aby Adami aspon súhlasil,že gumy sú v P-čku a začal čosi riešiť, ako mu pomôcť, kým Bono to s Antonellim už 3x vyriešil, ešte mu dal 4 iné rady čo urobiť a aj ten čaj medzitým stihol vypiť, už je iná vec. Ale on minulý rok už nakladal aj Bonovi.

Apropo ten odchod bola jeho voľba.
A celý Mercedes za ním zjavne nesmúti…vrátane Bona, to vyzerá.

Toto Wolff podľa mňa búcha šampanské každý pretek.

1. Nemusí mu on povedať,že Ciao aby dal priestor Kimimu učiť sa.

2. Kimi konci pravidelne lepšie ako Lewis a tím má viac bodov…

3. Ušetrené 60 mega

4. Nemusí toto pocuvat a neustále sa ho zastávať. Tu vidieť aj dobrú robotu Wolffa ako to dokázal mediálne odpruženit tieto výlevy, preto neboli tak výrazne…

5. Ten tím vyžaruje evidentne lepšiu energiu a pripravuje sa na budúcnosť

Ten vyhral na plnej čiare a dlží Vasseurovi fľašu šampanského.

@Andyy ale Lewis to hovoriť má …ale miesto kde sa volá Debrief, nie vysielačka. A nejdeme ozaj toto porovnávať zo 70 rokmi a Laudom

@Evap nesúhlasím a tým,že nič nestratili. Akú má Lewis budúcnosť v F1 ? Okrem toho koľko času bude potrebovať aby sa teda adaptoval ešte ? Lebo strácajú aj body.

A stratili aj možnosť už úplne rozmýšľať. V situácii ako v Miami by Sainz nedostal čo chce a Leclerc dosť mozno dobehol Antonelliho. Tu sa menilo ako keď hráš stoličkovy tanec, lebo odpáliť 7x MS že nedostane čo chce a ešte tohto by bol cirkus nevídaných rozmerov a tak to posrali ešte viac ako zvyčajne.

Plus Carlos bol výrazne menej toxický…lebo to presne už dnes Lewis je…

A Georgo dostava po hube. Tak ako ho vedel v pretekoch zajazdit dochodca Hamilton tak teraz mu bude nakladat decko. Georga treba vymenit. Sainz by tam pasoval. A to auto kde maju je aj zasluha Hamiltona a jeho spatnej vazby. Ale tvoje primitivne zrovnavania su az smiesne. Ale chod si svoj hejt na Hamiltona . :smile:

Auto majú kde majú aj vďaka LH? Minulý rok už do vývoja zapojený nebol a auto je najlepšie za celé roky

A nevšimla som si,že by George nikde dostával od Hamiltona ani od Kimiho.

Ak sa nemýlim Lewis fasoval 2x z toho raz veľmi výrazne. A neviem kde v pretekoch zajazdil Russella, na víťazstvá je to ak sa nemýlim 3:2 a do už jedno zdedil práve od Georga !

A Kimi zatiaľ výhral 1 Q a jednu šprintovú.

Ale tak čo čakať od človeka, podla ktorého by Sainz bol lepší pilot ako Russell.

Okrem toho, skutočnosť že Lewis zatiaľ nepredvádza nič, okrem nadávania tímu a hádzania sa o zem je fakt !
Výsledky nemá, ale toto čo predviedol vo vysielačke naposledy by bolo cez aj keby mal. Tieto veci sa neriešia verejne! A nie všetko sa hádže na tím !

A áno aj jeho môžme kritizovať, nie je nedotknuteľný.

ale bola by to hanba Ferrari a nie Hamiltonova, lebo mu nevedia dat konkurencieschopne auto. Prebera sa tu strasne teamova rezia… nechali ho skusit, nedalo sa, vratili spet. Kde je problem??? Takto sa to ma robit!

1 Like

mna by zaujimalo ze ako chcel predbehnut antonelliho ktory ma raketu na rovine ked tvrdi ze si za 2 kola za leclercom znicil gumy, co ma potom hovorit leclerc ktory za nim trcal 17 kol

ten uzasny antonelli je 7 bodov pred lewisom na druhom najlepsom aute zatial co lewis ma 5te auto, co ma lewis robit ked to auto je tragicke

1 Like

Mohol by mi niekto z tunajsich mudrcov a kritikov Hamiltona vysvetlit, aky je suvis medzi jeho prichodom do Ferrari a faktom, ze Ferrari ma tragicke auto?

Hamiltonove vykony urcite nie su optimalne (ostatne to aj sam pripustil), ale nechal by som kostol v dedine, realne problemy Ferrari su uplne inde. V prvom rade maju zle auto, co ostatne tvrdi aj Leclerc. To nema s Hamiltonom nic spolocne. Hamiltonove vykony nie su dobre, ale nedramatizoval by som to. Sezona je len na zaciatku, mal aj par lepsich momentov a ked si to porovnam napriklad so Sainzom, ktory je v podobnej situacii, tak aj ten sa oproti Albonovi celkom trapi.

6 Likes

Ferrari nie je vždy 5 !
Tak ako Mercedes nie je vždy 2 najlepší

A Lewis ma viac titulov ako Antonelli pretekov

Ešte to tak 5x oprav a možno si to aj prečítam.

Nechápeš to. Proste ten Russell nie je taký dobrý! Keď mu stíhal dôchodca Hamilton a tiež decko Antonelli. Sainz vyzerá byť na tom oveľa lepšie ako Russell.

Hamilton nezasahoval do vývoja, ale inžinieri dostávali jeho pocit z jazdy. Čiže spätná väzba, ak ti to niečo hovorí.

Nie, nesedel za PC a nevrtal sa v AutoCADE, aby opravil monopost k lepšiemu.

1 Like

Jediná jeho spätná väzba bola plač tomu autu nerozumel

A Hamilton je 7x MS

A Kimi vyhral 1 Q …inak je od neho stále ďaleko dosť w

Ferrari od Imoly 1,2 iba.

Čo 1,2 iba?​

No ze budu obsadzať 1. a 2. priečku, ale z konca :pinched_fingers::pinched_fingers::smile::smile:

Nie práveže ferrari inovuje pravidlá a budú iba 1-1

Mne potom došlo, že si myslel prvé a druhé miesto, no ja som to najprv prečítal ako “jedna celá dva”, tak preto som sa pýtal, lebo som to nepochopil správne. :man_shrugging: