To mas pravdu, Ferrari zostava ale s tymto pristupom akaurat tak bez vytazstva mozu si mastit ego z historie, ale ak chcu zacat aj vitazit musia nieco zmenit. Uz napriklad aj to, ze si skusia zobrat ponaucenie z Hamiltonovej vysielacky namiesto toho aby ho niekde v zakulis umlcali, ze toto nema hovorit.
Ne je jaro. Vzal jsem si k srdci @Triper rady. Ne kecam, jen moc prace a nechut se hadat a cist nesmysly. Tede se to samozrejme netyka.
Sice offtopic ale rpro tebe. Sledoval jsem hodne Landa. Tenhle zavod se mi od neho strasne libil. Hrat to takhle s Maxem neni snadne. A podle me obstal. Jen by mel mene mluvit, to mu podle me nejde.
Pekny vecet ti preji.
ano ferrari malo lepsie auto ako mercedes, len nie jazdcov
Nechcem byt zly, ale myslim si, ze keby sa vo Ferrari prebrali a, ako pises, vytiahli si hlavu z riti, tak by v prvom rade urcite nepodpisovali zmluvu s Hamiltonom.
Dík. Pěkný večer i Tobě, ale neodcházej - máme další výživné téma od Alpine!
teraz som si narychlo pozrel kvalifikacne rozdiely medzi leclercom a sainzom a potom lujzom a statistiky to tvoje tvrdenie velmi nepodporuju, podla kvalifikacnych rychlosti by bol sainz na tom lepsie ako lujzo ak by rozdiel medzi nim bol taky ako v minulej sezone a to by asi ± bolo
Ale lepší než Charles by pravděpodobně nebyl, a to je z mého pohledu hlavní. Takže z toho může být řekněme nepodařený pokus, ale nic fatálního - oni by se měli účastnit boje o titul a to je bezpředmětné s jedním jako s druhým (i třetím).
to nie, ale bol by tesne za nim a niekedy pred nim a snad si nemysli, ze ferrari lujza pritiahlo v domneni, ze bude lepsi ako leclerc
ano oni sa chcu ucastnit boja o titul a preto by potrebovali sa sustredit len a len na vyvoj auta a nie na upravu auta aby sedel ak takmer dochodcovi ktory sa autu asi tak lahko neprisposobi a bude chciet aby sa auto prisposobilo jemu
to su zbytocne komplikacie
ak by sainz jazdil zle tak nic nepoviem, ze ho vyhodili, ale ak berieme, ze leclerc je tam jednotkovy jazdec, tak lepsiu dvojku k nemu by hladali tazko
takato zostava by sa nemala menit len z marketingovych dovodov ak teda je cielom utok na titul a nie par instagramovych fanusikov
Ale jo, nicméně pořád zůstává hlavní problém, že nemají dostatečně konkurenceschopné auto. Těch věcí, co by měli nebo neměli dělat, je myslím ve Ferrari docela dost
Asi prvý krát s Tebou súhlasím…
Nechám ťa v tvojom tvrdení.
Či podpísali, alebo nie, vpliv na auto by to nemalo. Ja osobne som rád, že Sainz vysmahol.
Oni s Charlesem bůhvíjaká dvojice nebyli, aspoň podle toho, co se ví. Možná to teď není lepší, ale aspoň je Lewis starší, takže to nebude na dlouho .
Hamilton určite bude chcieť vyskúšať auto 2026. Ak to bude vrak, 2027 tam už nebude.
Ale to už sa bavíme o dvoch rôznych témach.
Jednou je dlhodobá neschopnosť Ferrari vyhrávať a dôvody, prečo to tak je…
A druhou je to, či si hociktorý pilot (hoc aj sedemnásobný) môže obtierať hubu o tím, do ktorého prichádzal ako geroj… Toto naozaj neni Sauber, ani Williams. Alonso by mohol byť Lojzovi príkladom…
Taky si to myslím. Ale proto si taky připravují v Haasu Ollieho, takže by to neměl být problém. Sainz se už podle mě zpátky nevrátí, už z principu ho přes veškeré proklamace nevezmou. A nemají ani důvod, zase takové výsledky nepodával.
Hamilton je 7 násobný majster sveta. V Mercedese to z pohľadu stratégie a rozhodovania šlo jak po masle, takže chápem jeho rozhorčenie nad bandou amatérov, ktorá než sa rozhodne tak je polovica preteku fuč. Ja to len kvitujem, že ty nie, tvoj názor, ja ho s tebou zdieľať nemienim.
V Mercedese to aj Hamiltonovi vykonnostne islo ako po masle, kym vo Ferrari posobi ako dochodca za zenitom. Jeho kritika by sa dals brat vazne, keby sam predvadzal tie vysoke standarty, ktore caka od timu.
Ollie sa pripravuje a snáď ten jeho progres bude pokračovať. Hlavne aby nedopadol ako Mick.
S tým autom sa čarovať nedá. Hlavne ak to aj na múriku pohnoja rovnako ako v technickom oddelení.