Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

Nemůžu za to, že moje příspěvky narodíl od tvých, tak zajímají lidi :slightly_smiling_face:

Chudák ani nepochopil toho Junga :rofl:

1 Like

moralne som vyhral, vies jak ja som na tu moralku :wink:

I v tom jsi prohrál :smile:

1 Like

tak mi to vysvetli, oh wait, to je moc zlozitych slov na teba, a jak som si vcera vsimol, uz si davas o cosi viac zalezat na pravopise, tak ta nebudem trapit s tolkymi slovami :smiley:

hlavne, ze poucka precitana z netu, ze :slight_smile:

:hedgehog:
Ježek asi bude píchat trochu více, než ten pán, tak si dej při muchlání pozor. :grin:

1 Like

Zas zničil další diskuzi :pensive:

1 Like

V tom vyhrál, našel se :grin:

1 Like

Jj, to je přesné. Sleduj, co mi zase odpověděl. On je vážně trotl, takhle prostě normální člověk nemyslí a nereaguje. Nejsem psycholog, ale vsadil bych si, že to je nějaká porucha. “King fóra defekt”. :wink:

2 Likes

Však to vám píšu, už jakou dobu, abyste se nad sebou zamysleli

Nevěděl jsem, že je to mezi smailíky i ježek.

:mouse: :chipmunk: :otter: najdeš tam toho hodně

Hogar ty si na tie cisla, ze, strasne ti vadi, ze ma tu maju ludia radsej podla mna, aj ked ja si na tom nepotrpim, a hlavne sa nikomu nedoprosujem jak ty, ze PROSIM NEZLOB SE JEZECKU, jak si mi zvykol pisat do sprav :smiley:

chodim sem hlavne kvoli sebe

pohana ta zavist jak nejakeho rozmaznaneho fracka, co vsetko dostal do daru (popravde z tvojich kecov tu to aj tak vyzera), a myslis si, ze si majster sveta

so @Situs ste si uverili, ze ste cosi viac, a dava vam to pravo tu do ludi utocit, arogantne sa s nimi bavit, postovat cirkusantske pesnicky a co je horsie, robit si srandu z veci ako infarkt??? totalne dno a odpad ludskej rasy, to ste vy dvaja, nic viac nic menej … aj h0vno co vysr4l pes pod balkon ma vacsiu vypovednu hodnotu nez vasa existencia vy beta verzie fanusikov

kazdym dalsim postom, ktorym na mna od teraz budete reagovat, alebo ktory sem napisete, len kazdemu ukazete aki ste tragicki zatrpknuti d3mentkovia, co sa zubami-nechtami drzia tohto fora, lebo bez neho vam neostane uz naozaj nic, len vase teple group chaty a spolocne vlakna v spravach :slight_smile:

nezabudni mi situs zase kvitovat, ze ta hogar taha dolu, a potom sa ho tu pokrytecky zastavat, to ti ide :+1:

edit: snad dostanem ban, nech si mozem spravit ten vas bajny multinick :smiley:

2 Likes

jasne my sa mame znizit na urovej jednobunkovca bez patere ne :smiley: zabudni

Krásně si se popsal, tak s tím něco dělej

Amen. Game, set, match.

2 Likes

A zase jsi jen prohrál :smile:

tu si tvrdil inak, dobre vies odkial to je :slight_smile:

1 Like

@Hedgehog jak to bylo s tím holubem a šachovnicí? Stačí vyměnit za ježka - rozhazel vše na šachovnici, posral ji a odešel s tím, že se prohlásil za vítěze. Zrovna tohle je něco co oba kritizujete (naznačujete, že se tak chovam, ale tleskate tomu, jak ■■■■■■■■■■■ lachtani, když to udělá jeden z vás). Jako reálně nevěřím, že máte opravdu, tak nasrano v palici, abyste takhle dokazali tupě fungovat