Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

Tolik nenávisti proti lidem co neznáš tě pohání? Běž se léčit :slightly_smiling_face:

1 Like

ty si fakt h0nis ego na instagram followeroch? :smiley: to je este lepsie jak som si myslel :grin:

2 Likes

Presne tak, ja jsem za minutu za mestem, u reky a je to tam skvele, napul pravek, napul park, muzes chodit, bruslit, jezdit, rybarit, druhy breh je vice dobrodruzny, nejlepsi na tom je, ze tam nikdo nechodi, jen obcas nekoho potkas.

to neni nenavist :smiley: teba nepoznam poznam len internetovu personu tragedskeho Hogara a jeho mentora Situsa, ktory vsak v mentorovani zlyhava, asi sa naplno ponoril do citania Prirucky pre seniorov v kybersvete, chvalim

3 Likes

ja nic proti alonsovi nemam to je ta cela sranda :smiley: je to take rozpoltene no, alonso chybat bude, henti retosi nebudu, mame sa teda tesit alebo nie :frowning:

1 Like

Carl Jung by si na ježkovi hezky pochutnal skrz jeho personu a psychologii osobnosti :grinning:

1 Like

Posedlost

ale prosimta nechtoho ty psycholog zrazu :smiley: toto si tu este nezastaval mam pocit, uz si tu bol vsetko mozne, odbornik na F1, hlavny analytik, race engineer alonsa, ale psycholog? :smiley: co nam povies este, ake poznatky mas pripravene? sa otvaras ako cibula krasne

Počkej, já jsem až třetí? :open_mouth:

jj posedlost je jak si mi tu polroka liezol do zadku a doprosoval si sa mi tu vypytoval si sa na notebook a v kazdom komente co som pridal som videl tvoj lajk jak nejaka groupie sa chovas :smiley: potom si tu postujes pripecene statistiky kto komu co lajkuje jak primitiv a mne ides cosi hovorit :smiley:

si odblokuj profil radsej aby sme znovu videli tie tvoje fantasmagorie zelene, ale to nespravis lebo vies, ze mam pravdu

2 Likes

Je to smutný co? A ty čísla? Ale tak je fajn mít někoho, takhle oddanýho mým příspěvkům :heart:

1 Like

myslis tvojho hlavneho pohonica Situsa? :smiley:

Že máš svojí pravdu? Mám vyvolat Junga ze záhrobí, kvůli tobě nebo co? :grinning:

Měl by si přidat, aby si Situse dohnal :slightly_smiling_face:

1 Like

Hezké místečko a takových je všude kolem nás plno. Stačí trochu otevřít oči.

2 Likes

hogar sak ani nevies kto je Jung, a ani nevies comu sa venoval, pouzijem tvoje prirovnanie - PSYCHOLOG Z WIKIPEDIE :grin:

nestaci citat poucky na nete Hogar, resp ak nejaku chces, tak ti odporucim si precitat o Dunning-Kruger efekte, verim, ze sa tam najdes, lebo toto presne predvadzas - viem o niecom minimum a vsugerujem si, ze toto mi staci a chovam sa jak majster sveta, ze viem vsetko a ponizujem ostatnych, ze nemaju narok ani komentovat ked nemaju znalosti

3 Likes

Přestaň vypisovat nesmysly a hádat se s kýmkoliv za každou cenu, a těch reakcí na tebe bude možná tak třetina. Jenže co bys pak vlastně dělal, viď. :joy:

2 Likes

on je vlastne v pekelnom kolotoci viesco :smiley: chce aby nanho ludia reagovali al lajkovali jeho h0vna, ale ked sa mu to potom deje tak je smutnucky, potom tu napise cosi o Jungovi jak ceresnicku :DD

1 Like

Prohrál jsi :smiley: