Hamilton o roku 2021: Bol som okradnutý? Samozrejme, no už som s tým zmierený | Magazín F1 - F1online.sk

No jistě, píšeš:

Tak se tě ptám, jesli si jistý, že sis nikdy nestěžoval na vytahování starých věcí :slightly_smiling_face:

drz p1cu s tymto prosimta, a naozaj ta prosim, lebo tebe nejde o nic ine len zas ponizit niekoho tak si na tom napr vyh0n, mne to je fuk :smiley:

Tak díky za potvrzení, že sis na to stěžoval a tvůj komentář byl mimo :slightly_smiling_face:

1 Like

Já se dokážu spokojit s přemnoženým divočákem.
Né že bych si chtěl hrát na moralistu, ale divoké zvířata mi ve volné přírodě dělají větší radost, když je můžu pozorovat.
Zároveň chápu, že v severských oblastech je medvědí maso docela běžné. Ale bacha. Nelovit, když nedávno táhli lososi.

1 Like

Takový klid tu byl, přijdeš a hned shit show :smile: :eyes:

2 Likes

atrapa diskutera, ste ma nakazili za tie roky vy tupelka :smiley: tvoj nohsled ani nema kapacitu tu dolozit kde klamem, hlavne ze spamuje komentare furt dokolecka dokola :smiley: felacia lajkami u vas pokracuje, bavte sa :smiley:

2 Likes

Presne tak, pozri na Situsa :rofl:

4 Likes

cim skor vypadni z fora, lepsie spravis

2 Likes

Tak to víš, blbci jinak reagovat neumí :slightly_smiling_face: pěkně mu zase ujíždí nervy :grinning:

1 Like

Tobě už i vadí že jsem mu dal like? :smile: Uvolni se trochu :two_hearts:

Vypadni ty, nikomu tu chybět nebudeš nebo drž hubu a hleď si svyho

Prosim ta on by si rovno mohol spravit slucku, nolifer ktoreho zivotnou naplnou je nicit forum

4 Likes

Taky mam radeji ziveho medveda, zaroven nebudu popirat cloveka, medved se lovil a slouzil k obzive.

Dost mi vadi ochranci zvirat a prirody, je to neco cemu nerozumim, nic takoveho neni potreba. Pouze pri planovani vystavby.

Tak jejich cílem je očividně je vyvolávat hádky a rozkládat fórum, pak ještě ze sebe dělají oběti :grinning:

Ja sa hned hlasim, mne by jezek chybal a neni som sam. To skor ty by si chybal max piatim ludom ty degenerat

5 Likes

Já to poznal hned, falešná přetvářka zhrzeného moralisty dostala na frak :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

ja myslim, ze praveze to je opacne Hogar, ty tu nikomu chybat nebudes, zo vcerajska ti to snadm usi byt jasne ne :smiley: jaj ja furt zabudam, ze ti chromozom vynechava, tak to zas nic …

2 Likes

A vás je kolik? 6 no ty kráso, to ti ty výpočty zase moc nesedí. Já vím, že neumíš nějak diskutovat, ale projdi si to, to třeba zvládneš. rHapo na mne reagoval, tak jsem mu to vysvětlit a ježek měl zas tu svojí potřebu to tu ■■■■■■■, jako vždycky a pak brečí, že někdo rozkládá fórum :grinning:

Ze ti to vobec ten telefon dovoli napisat ty k0k0tia hlava. Kvoli mne, Hedgehogovi ci Josovi odtialto nikto este neodisiel. O tebe sa to povedat neda

5 Likes

sak hej, uz od vcera to Hogar nedava. daj ho do late, vlastne ty ho zlepsit uz nemozes :frowning:

1 Like