No jistě, píšeš:
Tak se tě ptám, jesli si jistý, že sis nikdy nestěžoval na vytahování starých věcí
No jistě, píšeš:
Tak se tě ptám, jesli si jistý, že sis nikdy nestěžoval na vytahování starých věcí
drz p1cu s tymto prosimta, a naozaj ta prosim, lebo tebe nejde o nic ine len zas ponizit niekoho tak si na tom napr vyh0n, mne to je fuk
Tak díky za potvrzení, že sis na to stěžoval a tvůj komentář byl mimo
Já se dokážu spokojit s přemnoženým divočákem.
Né že bych si chtěl hrát na moralistu, ale divoké zvířata mi ve volné přírodě dělají větší radost, když je můžu pozorovat.
Zároveň chápu, že v severských oblastech je medvědí maso docela běžné. Ale bacha. Nelovit, když nedávno táhli lososi.
Takový klid tu byl, přijdeš a hned shit show
atrapa diskutera, ste ma nakazili za tie roky vy tupelka tvoj nohsled ani nema kapacitu tu dolozit kde klamem, hlavne ze spamuje komentare furt dokolecka dokola felacia lajkami u vas pokracuje, bavte sa
Presne tak, pozri na Situsa
cim skor vypadni z fora, lepsie spravis
Tak to víš, blbci jinak reagovat neumí pěkně mu zase ujíždí nervy
Tobě už i vadí že jsem mu dal like? Uvolni se trochu
Vypadni ty, nikomu tu chybět nebudeš nebo drž hubu a hleď si svyho
Prosim ta on by si rovno mohol spravit slucku, nolifer ktoreho zivotnou naplnou je nicit forum
Taky mam radeji ziveho medveda, zaroven nebudu popirat cloveka, medved se lovil a slouzil k obzive.
Dost mi vadi ochranci zvirat a prirody, je to neco cemu nerozumim, nic takoveho neni potreba. Pouze pri planovani vystavby.
Tak jejich cílem je očividně je vyvolávat hádky a rozkládat fórum, pak ještě ze sebe dělají oběti
Ja sa hned hlasim, mne by jezek chybal a neni som sam. To skor ty by si chybal max piatim ludom ty degenerat
Já to poznal hned, falešná přetvářka zhrzeného moralisty dostala na frak
ja myslim, ze praveze to je opacne Hogar, ty tu nikomu chybat nebudes, zo vcerajska ti to snadm usi byt jasne ne jaj ja furt zabudam, ze ti chromozom vynechava, tak to zas nic …
A vás je kolik? 6 no ty kráso, to ti ty výpočty zase moc nesedí. Já vím, že neumíš nějak diskutovat, ale projdi si to, to třeba zvládneš. rHapo na mne reagoval, tak jsem mu to vysvětlit a ježek měl zas tu svojí potřebu to tu ■■■■■■■, jako vždycky a pak brečí, že někdo rozkládá fórum
Ze ti to vobec ten telefon dovoli napisat ty k0k0tia hlava. Kvoli mne, Hedgehogovi ci Josovi odtialto nikto este neodisiel. O tebe sa to povedat neda
sak hej, uz od vcera to Hogar nedava. daj ho do late, vlastne ty ho zlepsit uz nemozes