Škoda, že ho proslavily ty největší kraviny. Kratom, houbičky, drogy.
Přitom jeho cestování je nejlepší, které nemá u nás obdoby.
Hodně se posunul ve tvorbě. Videa mají kvalitu.
Komory v topu, dřív to bylo hodně na pankáče.
Škoda, že ho proslavily ty největší kraviny. Kratom, houbičky, drogy.
Přitom jeho cestování je nejlepší, které nemá u nás obdoby.
Hodně se posunul ve tvorbě. Videa mají kvalitu.
Komory v topu, dřív to bylo hodně na pankáče.
Tak snad jim to pojede.
Aspoň někomu.
Uvidíme, jak do toho promluví počasí
Praveze tie podla teba “najvacsie kraviny” su to preco ho cenim, je to autenticke as fuck
Celkovo vitkovu personu mam rad, je to strasny fenomen, ale uprimne, keby nezarobil v rokoch 2017-2020 na krypte tak to nema taky vytlak
V jeho videach mozes presne vidiet kedy sa nemal dobre a kedy sa mal
Asi mu aj stačilo na dnes. Pokračovanie nabudúce.
Ella Hakkinen, vyhrála svůj první závod na této úrovni, její starší bracha ji pomáhá s hledáním dobrých týmů
Znáš ten song? Začíná to: Wenn wir uns doch lieben. Warum tun wir uns weh?
Znám, ale ne v němčině
No ved o tom to je… nebolo to tak vidno, ked to zacali viaceri, zatrhli to… premna boli dobre casy ked sa Mika alebo Schumi trosku dotkli strku a otocilo ich, alebo vybehli mimo trat a zostali v strku… tak by to malo byt… nebolo by treba trestat…
Ale to co som hore pisal, som reagoval hlavne na to ze HAMILTON PORUSIL neviem kolko XYZ kol a preslo mu to… len tolko, ze vtedy to trestane nebolo, takze nic neporusil tych 500kol
The Longest Journey bola super adventúra. Jednotku som kedysi hral, no nedohral som to do konca a saves mám uložené na disku dodnes. Takisto Broken Sword ma veľmi bavil.
ten to pochopi az s novymi pravidlami
Na to, že šermujete s tím, jak je kdo inteligentní, tak vaše racionální část mozku značně zaostává, když se vám musí vše vysvětlit. Ty i ježek jste si stěžovali právě na vytahování starých věcí, tak jsem na to schválně poukázal u vašeho kamaráda, jestli vám to bude vadit stejně, nebo to byly zase jen kecy na jednu stranu.
Každopádně chápu, jednoduchý humor je pro vás jednoduší udělat a zároveň ho i pochopit, dle reakcí je to u vás úplně běžné.
Hezký den
Zraz by bol určite fajn, no musela by platiť striktná dohoda, že všetko negatívne čo sa udialo na fóre, zostane na fóre .
Veľmi dôležitú úlohu by medzi viacerými samozrejme zohrávalo asi aj ospravedlnenie a vzájomné odpustenie si, lebo bez týchto vecí sa ťažko funguje aj v reálnom živote.
Ďalšia vec je, že v prípade účasti na zraze by tunajšia kvázi anonymita išla viacmenej do kýbla.
Ferdo, čo znamená tá možnosť “.” v Tvojej ankete?
Či Ti to rozhasil nejaký ajťák?
Chtěl jsem udělat anketu s jedním možným názorem, ale nešlo to.
Aha . Tá možnosť s bodkou by mohla znamenať aj to, aby dali za hádkami bodku.
Iniciatívě se meze nekladou.