Hamilton o prestupe do Ferrari: Bez Freda by sa to nikdy nepodarilo | Magazín F1 - F1online.sk

Pufe, jestli sem přestanu chodit, tak za to můžeš Ty a tenhle Tvůj příspěvek.

Ani jedno písmenko v něm nemáš podložené žádným svědectvím kohokoli příčetného.

Ale mám Tě rád skoro stejně jako Evap.
:wink:

1 Like

Myslím si, že v tomhle může mít Mercedes čistou hlavu. Nemusí řešit žádný marketing.
Ať tam dají kohokoliv, tak nedosáhne ani 1/10 Hamiltona. Jediný, co by to předčilo by bylo, kdyby vstal Schumacher z mrtvých a začal znovu jezdit.

Takže s čistou hlavou mohou vzít úplně kohokoliv.

Ale mám. :smiley:

Návrat Vettela by určitě marketingová bomba byl, to si nic nepředstírejme. Ale můžu jenom zopakovat, že tomu nevěřím, podle mě se nemá důvod vrátit. Naopak má doma tři dobré důvody se nevracet :slight_smile: .

Psal jsem příčetného :smiley:.
A navíc nevím proč tam do toho všichni motáte nějaký Ford…
Ten s tím přeci nemá nic společného.

Nevím. Viděl jsem na jejich budově logo Ford, tak jsem myslel, že tam něco dělají.

Myslím, že kdyby mu na stole přistála nabídka, tak by neváhal.
Už teď mu prý svrběly ruce a chtěl jezdit nějaká auta… nebo teda přemýšlel

Vysvětlím…
Já mám na motorce taky samolepky firem, které mi poslali abych s nima přelepil odřená místa a nemusel tak často měnit plasty.
Tak oni to mají asi podobně :wink:.

Možné je všechno, ale svrbění rukou je jedna věc a znovu obětovat celý osobní život závodění je věc druhá. Bavit se může v Goodwoodu jako vloni a ještě propagovat bezemisní paliva nebo na co to v tom Senově McLarenu jezdí. Ale dobrá, až uvidím, uvěřím :smile: .

https://twitter.com/candeleclerc16/status/1761742798955401299

3 Likes

Ford má pro motory Powertrains vyrábět kyselinovou část.

Kyseliny budou od 2026 velmi důležité.

Ano vím, že zase chtějí přidat další hřebíček do rakve motorismu a navýšit poměr kyselin ke klasickému motoru. :disguised_face:

Pozrel by som si ako Vettel v Mercedese porazi Hamiltona vo Ferrari v bitke o titul. :joy:

Vždycky by se našelo hodně fanoušků, kteří by si nad návratem Vettela rochňalo blahem. :slightly_smiling_face:

Tak to veru pravda neni… Lebo bmw bolo pre mna vzdy top a teraz s kludom na srdci mozem povedat, ze superb je vacsi a lepsie sa mi v nom jazdi o udrzbe ani pisat nemusim…
Takze ano ja som v minulosti chvalil bmw, ale teraz som radsej ze mam skodu… to znamena ze som v minulosti klamal ? Vzdy som si vravel, ze ked predam bmw3 kupim si bmw5 a nikdy som ho nemal… nakoniec som kupil ine…
mne vadi to ze niekto povie aj rok dozadu ze nie nie a o rok povie ano… je to zlocin, alebo je klamar ten clovek ? :smiley: vsak to je na hlavu aby sme si riadili zivot podla toho, co sme povedali v minulosti a nie podla toho co je pre nas lepsie v pritomnosti…
Bol synom mercedesu a vyhral s nimi 6titulov v rade s vynimkou Nica… takze co mal hovorit v tej dobe ? “O par rokov ked mercedes nebude top, pojdem zakoncit karieru do ferrari” ???
Ako som uz pisal, kazdy jazdec ked jadi v akomkolvek time musi rozpravat o tom, ze v tom time je TERAZ V PRITOMNOSTI a ze ho nechce opustit, ze planuju do buducna velke veci. To ze o rok pride ponuka z ineho znamena ze bude klamar ak tam prestupi ?
Vsak uz zase neprenasajte svoju nenanvsit cez taketo debilne obvinenia… jazdi od zaciatku v medaku ? jazdi… bol v nom spokojny ? bol… chcel odist ? nie nechcel… dociahne na 8titul s medakom ? nevieme…
Asi preto sa rozhodol pre ferrari, mozno uz vie, ze im to bude paradne jazdit tento rok… Mozno sa dozvedel ze do ferrari pojde aj Newey… Nesiel by si do ferrari ? Za takychto podmienok, plus kralovsky plat ???
Co bude RB bez Neweyho ? Nic…
Clovek musi zit pritomnoustou, nie minulostou… a to len hejtery vytahuju taketo ■■■■■ z minulosti, co kto povedal a spravil… dnaska je nieco uplne ine ako vcera… a o rokoch ani nehovoriac :wink: