hadam sa nesnazi zmenit, ze to povedal…
Without a doubt, even as a kid, I used to play on Grand Prix 2 [a computer game] as Michael in that car.
Grand Prix 2 vyslo v 1996, to este Hamilton nebol pod Mclarenom a ani Raikkonen v F1.
Tu hru poznam, lebo som ju hraval aj ja ako decko. Vysla v 1996, ale obsahovala data zo sezony 1994, ked bol Schumacher v Bennetone takze tam si za Schumachera vo Ferrari moc nezajazdil. To moc Hamiltonovi nevydalo, ale nevadi…
raptor gaming exposer haha dobre ty
dobre 15znakov
Ralf tvrdí, že Vettel má zájem o návrat do F1 a že vyjednává s Totem o místě v Mercedesu.
Toto přiznává že je s Vettelem v častém kontaktu.
Jen aby se nechtěl vrátit třeba se sobím spřežením nebo s autem na solární pohon… Uvěřím, až uvidím!
Se sobím spřežením jsem myslím viděl už Kimiho.
Závody na solární pohon se konají už hodně dlouhé roky v Austrálii, ale těch se Vettel ještě nezúčastnil.
A jak vidím Vettelův návrat do F1?
Jestli mu Toto skutečně nabídl sedačku, tak neodmítne. V F1 je možné všechno.
Myslím, že o obsazení sedačky se u jakéhokoli kandidáta bude jednat až podle průběhu letošní sezóny, ať jde o kandidáta ze současných F1 pilotů nebo někoho “z dalších zdrojů”. Asi si budeme muset počkat.
Jak skutečně? Nikde neni psáno, že mu Wolff nabídl sedačku, nebo ano? Schumacher jen říká, že zaslechl, že Vettel chce znova závodit a že je to vhodný kandidát protože je to Němec a měl by větší zvuk než Russel…
Taky jsem četl že to zkouší do Audi a teď i do Mercedesu. Na druhou stranu jsem četl jeho bratra že si to nedokáže představit, že styl cestovat tolikrát letadlem na závody v sezoně už je mimo jeho mysl - kvůli ekologii. Vyber si kde je pravda
Zní to logicky, ale víme, že v F1 často rozhodují zcela jiné kritéria.
Skutečný zájem ještě neznamená, že Vettel sedačku v Merglu dostane.
Zatím to nejspíš vypadá, že do Mercedesu přestoupí Verstappen.
Strach z Fordu je velký.
No já si nějak nedokažu představit, že by se po tom, jak vystupoval naposledy v AM vrátil do té neEko Formule. Respektive nevím jak by to obhajoval - určitě by v těch jeho pozách nemohl dál pokračovat.
Každopádně já mu to stejně nikdy moc nežral, a on sám o sobě řekl že je pokrytec, takže bych se nedivil, kdyby měl potřebu se vrátit.
Zajimavé ale je, že jako duvod všichni uvádí národnost a marketing pro team, nikde ten navrat neni spojován s kvalitou.
Pokud by opravdu byl podepsaný Vettel do Mercedesu, tak bychom se to třeba dozvěděli i dřív, podle toho, jak by obě strany naplánovaly nejlepší marketingové využití. I tak tomu nevěřím, nakonec Ralf už toho napovídal.
Hezká konspirace. Nemyslím si, že by na spojení Fordu s RB měl budoucí ortel Hornera tak silný vliv.
Popravdě nevím, nechce se mi to rozebírat protože tak či onak by to nevyznělo pro něj pěkně Asi spíše věřím tomu bráchovi a nemyslím si že by Vettel chtěl podstoupit opět ten stres a tlak, ani čelit Russellovi. Ať tak či onak, nepovažuji jeho výkony pro Mercedes za dostatečné, Němec neNěmec. Navíc ani nic nejezdí.
Mohlo by být. Otázka jak moc by chtěl Mergl všechny ostatní týmy potrápit. Škatulata se roztočí až po oznámení náhrady za Hamíka. Do té doby budou všichni jezdci i týmy jako na trní.