Verstappen bol vpredu, nechal Hamiltonovi miesto na 2 auta. Vravo od HAM by sa este jedno auto zmestilo. To je cele vysvetlenie, jednoduche, rovnako to videli aj komisari preto potrestali HAM. VER bol potrestany v Monze kde bola chyba tak 50:50.
Uz som sa zlakol, ze dnes nespomenies Silverstone a nebudes cely svet presviedcat o tom, ze Vertappen mal ist rovno do bariery, lebo na vnutrajsku bol o pol auta vzadu nedotacavy Lewis, ktory bol uplne mimo stopy.
Hamilton mal miesto na jedno auto. Verstapen mal miesto na 2 auta…
Komisari len videli, ze jazdec bojujuci o titul vypadol, tak trestali Hamiltona… to je cele.
V Monze isiel Ver poza bielu ciaru, aj keby hamilton zastavil Verstapen mu musi vratit poziciu, kedze bol monopostom za ciarou a tam sa vraj nezavodi, alebo ano ?
@Jos_Is_Back
mal vedla seba miesto na 2 monoposty a bariery su poriadne daleko od vyjazdovej zony, krasne ako dokazete prehanat ked treba… nemusel ist rovno mal zahnuty volant a mal drzat, nie zatocit do supera… ale komu to vysvetlujem, cloveku co sa schova za rozhodnutie komisrov…
Hamilton s nim bojoval vo vnutrajsku, ako mohol byt v stope ? To si kde videl aby pri suboji dvoch jazdcov mal prednost ten v idealnej stope ked su vedla seba ? A znova zopakujem: POZRIET SI SITUACIU 3 ZAKRUTY S5… Na to este nikdy nikto neodpovedal a kazdy to premlci a vynech pri argumentovani… lebo na to nemaju odpoved
Logika opustila diskusiu. O titul bojovali obaja.
Ved ty klames az sa ti z huby prasi. V Monze nebol Verstappen za bielou ciarou ani na milisekundu. Po cely cas bol na trati (kontakt aspon jedneho kolesa s bielou ciarou). Over si to, lebo si za este vacsieho osla ako pri nazore na Silverstone. K tomu uz sa nevyjadrujem, tam ta zaseklo a zijes tam dodnes, len cakam kedy vytiahnes chemtrails, zidojasterov a 5G cipy cez ockovanie.
A na tu situaciu pred koliziou zase ziadna odpoved, ako vzdy To vie vzdy zavriet huby odbornikom na detske argumenty
Tam je tolko bludov, ze sa ani neda ku vsetkemu vyjadrit. Zacnime v tej Monze. Daj sem screenshot, kde je Verstappen mimo trate.
Uz som pisal, ze nemam full ucet uzivatela a foto sa mi pastovat nedaju. A je to zbytocne, ved ty si vsetko videl a staci si dat highlits F1 2021 Italy ,)
Dont feed the troll
To píšeš špatnému uživateli
Dont feed the troll
Tak uz ked sa Hamiltonovi vycita, ze sa v Britanii nestiahol, ze bol Ver v predu, tu ma Ver narok predbiehat mimo trat a este aj kolidovat Vsak stiahol Hamiltonovi 25bodov a vdaka tomu siel so poslednych 5VC s naskokom.
Kosi to ta po tych bubnoch, ale podla pravidiel je na trati Mas pradvu… Chuvak Verstapen.