Hamilton nerozumie, prečo sa tak rieši jeho vysielačka: O Verstappenovi nenapíšete | Magazín F1 - F1online.sk

On už si hledá výmluvu.

Ked sa tu pise o sirov a plakani, preco by sa nemohlo o Ver ? CI to uz vadi ?
Lebo ked Ver vytlaca blokuje, je to v poriadku. Ked Ver v britanii zatocil volantom do Hamiltona, pisalo sa tu o vrazde :smiley: Pritom zo zaberov jasne vidno, kto do koho zatocil volantom.
Takze ano Ver je placko, co je hned nervozny ked ho niekto dobieha a 1technicka porucha a robil z toho bordel, ako keby mu buchol motor 3 zavody po sebe :smiley:
Dufam, ze tento rok uvidime dalsie jeho speciality, ako minuly rok v Rakusku a Mexiku. Alebo speciality z roku 2021… Dufam, ze mu to niekto oplati a ukaze ostre lakte ked bude mat velky bodovy naskok.

Clanok o vysielackach, diskusia o vysielackach a zrazu nejaka zatacanie volantom a vytlacanie. :sweat_smile:

Mohol by si aspon napisat aky presne incident mas na mysli, lebo clovek by si mohol mysliet, ze utocis na Hamiltona, ktory zatacal volantom do Massu cely rok 2011. :smiley:

Sa mi pacia historky 14rokov dozadu… Zato k Ver prasacinkam staci zajst na minuly rok, 21 a roky pred tym, ked RB nemal monopost na titul. Ferrari by vedelo rozpravat kolko krat im Ver znicil monopost…
Sa mi paci ked sa pred utokmi na Ver branite rokmi s Massom a Britaniou 2021 kde aj to je spochybnitelne, kedze Ham drzi stopu a Ver do neho zatoci volantom aj napriek tomu, ze na lavo ma priestor na 2monoposty :smiley: A potom sa tu pridavaju fotky, ako isiel Hamilton v boji s Leclercom tu istu zakrutu :smiley: Co uz neni podstatne, lebo pri incidente Ver/Ham to bol prave Ver co otocil volant do prava… A teraz vytiahnime zase nieco s Massom z roku 2011 :smiley:
2007 skoro vyhral titul, prva sezona proti ALovi ,)
Dalsi rok titul…
2021 kradez titulu…
2016 slaby zaciatok sezony…
Ved ten Hamilton uz mohol mat 10titulov… co by ste potom robili, ked teraz je tu bordel so 7mich…

Sa mi pacia historky 4 roky dozadu. :joy:

Teba tu je skoda, ty by si mal byt komisar a mozno by Lewis ten 8. titul aj napriek mnozstvu jeho chyb dal. :sweat_smile:

Mohol, keby chyboval menej v 2007, 2016 a 2021. Ale jediny bordel tu robis ty kvoli Maxovi a to ma zatial len 4 tituly. :grin:

1 Like

Lepsie 4 ako 11… Od toho 2011 do 202 tych chyb asi moc nebolo ak nespomeniem Albona v brazilii a incident s Ver v britanii… vsak ?
Keby som bol komisar, Max by tie tresty dostaval od zaciatku sezony, nie len na konci… Lebo na to, ze verejnost chce vidiet ine sampiona, ako je Hamilton a zakryvat si oci pred Ver jazdou, neni nestranne posudzovanie.
Chyboval, to veru ano. Ale Ver sa tu hejtuje pre to co na trati robi a je mu prepacene, nie pre 4tituly.
A rozhoden sa tu nejdem s tebou natahovat v 3diskusiach dookola, lebo mas svoj pohlad, ktory sa nezmeni a budes si mliet svoje :wave:

Slaba pamat. Ber do uvahy, ze 2014-2020 mal top auto ako Max 2022-2024, takze v tychto obdobiach ani jeden z nich moc nemal kontakty. No Lewis v 2022-2023 mal kontaktov hned niekolko. Hned z hlavy mi napadne Spa s Alonsom.

Esteze nie si a je to aspon ako tak objektivne. :sweat_smile:

Nezaujata verejnost chce vidiet sampiona toho, kto je lepsi a robi menej chyb. A v 2021 tym pilotom bol Max.

Verstappen jazdi tvrdo, akurat ze za ten Silverstone dostal penalizaciu Hamilton. Tak aj podla komisarov je jasne koho to bola chyba + Verstappenov novy motor isiel do srotu a musel startovat z poslednej priecky. Uz tu prosim nevyplakavaj nad 2021, nerobi to ani Hamilton.

3 Likes

Hned z pamati si ma deklasoval AZ JEDNYM PRIKLADOM :smiley: to je neuveritelne… a smutne aj to, ze si tu zase vytiahol 2014-20 co je 11 rokov dozadu :smiley:
Cize mame tukanec s Albonom a teraz toto s Alonsom… idem to ceknut na yt… w8
Jaj Hamilton si to tam dovolil zatvorit, ked bol pred Alonsom ? No to mi pripomina vela incidentov Verstapena, ked ste ho tu obhajovali ze mal nos v predu mal na zatacku pravo :smiley: Cize je to Hamiltonova chyba ? No ked to porovnam s Verstapenom, tak sa na neho Ham nechyta :smiley:

Tak teraz viem, ze si si poriadne nasral do huby, lebo komisari absolutne netrestaju konzistentne a tak, ako maju a koho maju… Uz X krat to aj Ejzleje povedal liwe, ze keby to bol Magnusem uz ma davno 5s trest.

Ja si velmi dobre pamatam tie roky dominancie, ako tu na fore kazdy nenavidel mercedes… Fanusikovia RB, Ferrari aj Mcl a Astonu… A to len preto, ze vsetko bral Hamilton… preto bola aj taka verejna mienka, ze je jedno kto titul vyhra, halvne nech to neni Hamilton, tak ma ani nechci presvedcit o tom, ze chceli vidiet lepsieho kto robi menej chyb. Tu sezonu som videl iba toho, kto robi kopu prasacin na trati a prechadza mu to. Bolo to niekolko krat rozoberane, ze vacsina bola za hranou… Len danatici ako ty sa tu ohanali ze takto jazdia ti rpavi sampioni co maju ostre lakte. No ked tu spomenieme Britaniu hned sa tu ohanate tym, ze na vine bol Hamilton a presne tam vidno tych komisarov. Trest iba koli tomu ze Ver vypadol. Zamna to bol incident a kto na tom nesie vacsiu vinu ? No predsa Verstapen…
Drzal si Hamilton svoju liniu ? Drzal.
Zatocil volantom Ver do Hamiltona ? Zatocil… bolo to jasne vidno… keby vyletel z trate Hamilton, Ver dostane tak isto trest… Toto bola len karma, za to ze Ver zase zatacal do supera s tym, ze sa mu super uhne… A ked som cital tych 100prispevkov vedla na tie tvoje ostatne bludy sa mi uz ani nechce reagovat. Ale pozeram ze za poobedie si sa cinil… asi mas riadne nudny zivot vysedavat tu a mat 50komentov za jedno poobedie :smiley:

1 Like

A to ze dostal penaliziaciu znaci co ? Alonso, jeden z najvacsich pretekarov vobec jasne povedal ‘‘Verstapen si nemoze mysliet, ze v tej rychlosti sa monopost vedla neho proste vypari’’
Verstapen zatocil volantom do Hamiltona. Pozri si presne ten isty incident par zakrut s5 akurat v opacnom garde… tam ku kolizii nedoslo, Hamilton sa uhol Verstapenovi z prvej priecky. O par zakrut repete v opacnom garde a kolizia je na svete… Nieze sa Ver neuhol, on dokonca zatocil volantom do supera… AK by vypadol Hamilton, dostal by trest Ver… aj ked je to z vacsej casti prave jeho vina… Komisari ten rok Ver nadrziavali… nic ine… A vyplakavas tu akurat tak ty. Ked sa tu haji Verstapen za jeho svinstva na trati, je to v poriadku. Tak toto je uz duplom v poriadku. Lebo komisari ho netrestali ten rok a este mu darovali aj titul.

To co pises su bludy, komissari tie zabery mali a rozhodli sa ako sa rozhodli. Hamilton mal v tom roku viac stastia ako rozumu, len sa to v poslednych pretekoch vyrovnalo a uz sa prosim ukludni, zober si nejake lieky na tlak :smiley:

4 Likes

Ty mas kolko prikladov nehod, co zavinil Verstappen z poslednych 2-3 rokov? Mexiko a Rakusko minuly rok. A dalej? :smiley:

Ty vytahujes 4 roky dozadu. Kde je ta hranica, co je pre teba aktualne a co uz sa nemoze, lebo to je strasne davno? :joy:

Keby jeden.

Nie Verstappenova predsa. Hamilton za nu dostal trest, priznal si ju, ale rozhodne to nie je jeho chyba. On chyby predsa nerobi, nie? Cista komedia tento fanatizmus vas. :joy:

Vam to udiera na mozog. Nepriznat jedinu chybu a ked uz ano, tak pokrytecky to nejako obhajit a pridat whataboutizmus na Verstappena.

Kde toto vidis u mna? Vsetky Verstappenove incidenty, za ktore dostal trest, tak s nim suhlasim a neobhajujem ho ako chory fanatik bez zmyslu pre realitu.

Silverstone bol potrestany absolutne objektivne a zhodli sa na tom aj nezaujati. Hamiltona obhajovali len blazni a Briti za to. Tak isto incident v Monze, ale v opacnom garde. Nasral som akurat tak tebe na hlavu, ked uz sa ideme takto bavit. Obhajujes neobhajitelne a v kazdej diskusii, hoci aj o pocasi, to otocis na Silverstone 2021. Pekne si zaseknuty uz 4 roky. :slight_smile:

A chyby si nevidel? Nevidel si vyhrat lepsieho a bezchybnejsieho?

Chora hlava.

Aj Verstappen v Monze, len Hamilton do neho zatocil, presne ako to bolo v Silverstone, len obratene. :sweat_smile:

Zatocil hlavne do zakruty podla svojej stopy, na ktoru mal pravo a na vnutrajsku nechal miesto na 2 auta. Keby Hamilton isiel v tej zakrute normalne, tak nezostreli Maxa.

Mal som prijemny piatkovy home office a nebol som tu asi tak 3 tyzdne do minuleho tyzdna. Bol som sa nudit v exotike. Chybal som ti? :grin:

2 Likes

A to ze dostal Max penalizaciu za Monzu znaci co? :smiley:

Komisari videli, ze Ver zahol volantom do Hamiltona. Verstapen vypadol, tak jedine co im zostalo bolo potrestat Hamiltona. Staci si pozriet prve kolo od startu ,) Schovaj sa za rozhodnutie komisarov, lebo k tomu nemas co dodat.

1 Like

A ty dokazes napisat na druhych fanatizmus ? :smiley: Ved to je neuveritelne co za bludy pises. Zbytocne reagovat na to. Verstapen moze aj s tankom demolovat vsetkych a stale budu na vine oni, ze sa mu neuhli :smiley:

1 Like

To bola irónia vzhľadom na ten tvoj fanatizmus a stále spomínaný Silverstone kamarát. Ty si tak fanatický, že ani ti to nedoplo.

Ja nemám problém priznať s tým, že za Monzu mohol Max. Problém je u teba s fanatizmom. Ty Lewisovu chybu neprináš.

Staci si pozriet zavod od startu az po koliziu… A kazdemu normalnemu cloveku je nad slnko jasne co sa tam stalo. A to ze priznas Taliansko, znamena ze si nezaujaty ? :smiley: :smiley: :smiley: Dovol mi zasmiat sa…

2 Likes

Stalo sa to, že Hamilton zostrelil Verstappena a potvrdili to komisári. Nespravíš nič.

Dodam iba to ze zahol do zakruty. Keby “nezahol do Hamiltona” ako pises tak by isiel rovno do steny. To hamilton nezahol do zakruty a narazil do Verstappenovho zadneho kolesa. A este jedna vec: mozes za tu na forach aj rozkrajat, Verstappen je sampion 2021 a takto to zostane v statistikach, nech sa budes akokolvek rozculovat :slight_smile: akceptuj to, rovnako ako to akceptoval Hamilton.

2 Likes

Aj dnes komisari potvrdili trest braniaceho jadca, ako neferovy a nedostal IBA 5SEKUND, ale rovno 10…
Kolko krat toto Ver spravil, ako braniaci aj utociaci jazdec a bez trestu ? :smiley: A sme doma… Cize to co spravia komisari neni zlate a jedine pravidlo ktore plati. A dnes to presne dokazali a dokazali to aj v Britanii, kde Ver zatocil volantom do Hamiltona.
Dokazali to aj v Taliansku, kde mu dali smiesny trest, ked uz pred zavodom vedeli ze ten dalsi budu menit motor… Toto je konzistencia komisarov, za ktorych sa ty schovavas…
Alonco povedal pravdu. A urcite vie o tom viac, ako komisari.
@Andyy Verstapen mal NA TRATI priestor este na 2monoposty o akej stene to tu pises ??? :smiley:
obaja mali volant do prava a isli obluk v zakrute, na kamere potom ukazali, ako Ver este viac stocil volant do Ham aj ked nemusel… z tohto len vidno, ze tu silou mocou chces nieco pretlacit, ale zasi si zabery nevidel… moj low ucet mi nedovoluje pastovat fotky, ianc by si to tu uz mal cierne na bielom…

ak si si nevsimol, my sa tu nesnazime zmenit stats :smiley: dalsi minusovy bod mas… asi necitas poriadne…

co ine mu ostalo vsak…
ked sa tu bude riesit Ver zlyhanie a umyselne vrazanie do supera, tak ako v 2024, stale sa to tu bude vytahovat… tak ako RBlaci tu vytahuju Massu 10rokov dozadu :smiley: