Hamilton nedáva Ferrari veľké šance: S týmito mojimi výkonmi sme nahratí | Magazín F1 - F1online.sk

Ked tak sledujem Maxa tuto sezonu neviem ze by mal neako dominantne auto a stále bojuje o titul takze tvoje tvrdenie je blbosť

4 Likes

Lui si neskrtne :joy: to mas pravdu

1 Like

Dokazuje nam posledne 4roky aky je pilot :joy: cisty priemer.este jeden rok a bye bye Lui umely sampion.inak placko Lui by to mohol zabalit uz po tejto sezone a bol by pokoj

1 Like

McLaren nemá dominantné auto a titul výhra Lando…hádam si nemyslisže Verstapen má šancu

Mclaren 756b druhy Mercedes 431b ano je to vyrovnane :joy: mas pravdu a Max ma stale sancu tak isto aj Oscar tak uvidime ako sa mclaren popasuje s podlahou no aspon je to napinave

Lestappen v Astone pod Hornerom a Neweym? :fire:

Ty si ešte viac odovzdaný ako Alonso s Hamiltonom dokopy keď im nejde karta.

Jj, Jos rozvracel Red Bull skrz Hornera a Max půjde pod Hornera, ty jsi ještě blbější, než jsme doufali

1 Like

No a s tymto motorom predvadza presne take vykony, ake predvadzal ked dotahoval McL. Jaj, vy fanusikovia Maxa to vidite tak, ze celu sezonu to taha sam. A teraz mu trosicku pomohol motor. Alebo to zase hodime na neschopnych jazdcov Mclarenu ? :smiley:
Strasne jednoduchy pohlad mate na svet. Kto ma monopost, ten vyhrava… A Verstapen ho ma uz 5rokov po sebe na boj o titul.

RBulaci maju svoj svet. Ved vidis co tu melu cely rocnik za nezmysli :smiley:

skus miesto urazok radsej nejake argumenty.
Vdaka a prajem pekny den

2 Likes

opat hovorim. ten motor ma zvyseny vykon posledne 2 velke ceny. Mozno to prida par desatiniek ale game changer to neni. Predtym to nemal a vyhrat dokazal. Co si, ale chcel povedat tvojim prispevkom, fakt netusim.
a btw preco by jazdci mclarenu mali byt neschopni ?

2 Likes

a funguju na teba argumenty? ja sa snazim naznacit, ze si chronicky hater hamiltona bez respektu a to je fakt.
Hamilton v rokoch 2007-2021 dokazal, ze je to super talent a vynimocny jazdec, nezabudaj na to, ze dominantne auto mali ako Senna, tak aj Schumi, Vettel a v neposednom rade aj Verstappen na co si samozrejme zabudol :slight_smile: ale ja vravim, ze kazdy z nich je top sampion a treba k nim mat respekt co opat tebe chyba a vzdy chybat bude

1 Like

jasne, ze na mna funguju.
Ked si zoberiem velke legendy ako Schumi ci Senna, tak u nich platilo to, ze vo velkom porazali svojich kolegov (dobre o Prostovi sa da diskutovat, ale o tom inokedy). Ale da sa to povedat o Lojzovi ? V Mclarene nazbieral viac bodov Jenson ako Lojzo. Uznavam, ze vedel porazit Nica Rosberga (aj to nie vzdy, a to uznas, ze zas take eso nebolo), ale uz taky Rusell, ci Leclerc je iny pribeh. Takze tam vidim trocha rozdiel. Taky podstatny.
Ale uznavam, ze prvy rok ked prisiel to Mclarenu a vedel drzat tempo s Diazom, ze to bolo mega :+1:
A tiez netreba zabudat, ze velku cast slavy ziskal Lojzo v Mercedese, vdaka stadu konikov naviac. A to je vyhoda, s ktorou by viaceri vedeli zajazdit tituly. Je to mozno skoda, takto sa nikdy nedozvieme, co by bol zajazdil, nebyt motorovej vyhody.
Aj ked nejake naznaky mame v tom ako jazdil, ked mercedes motorovu vyhodu stratil.
A btw ja som pisal nieco o Maxovi ?

1 Like

Vidime dnes Luiho talent ked dostava na frak od pilota bez titulu tak ako aj minulu sezonu.Kde ze sa ten jeho talent podel???

Podla mna je skor pretoceny cez maximum. Na 4VC vydrzi…

To sme mali moznost vidiet posledne dva zavody :smiley:

si tu novy ? AK vyhra Verstapen, vyhral na tretom najrychlejsom monoposte proti dominantnym Mclarenom. Ak prehra, mal technicky problem a McL je az prilis dominantny :smiley:

• “pretoceny cez maximum” :slight_smile:
    zavodne motory su stavane na nejaky pocet zavodov. mozes ist blizsie k moznemu maximu na ukor zivnotnosti.
  • “To sme mali moznost vidiet posledne dva zavody”
    no zrovna v brazilii to az taka diskoteka nebola.
  • “jazdci mclarenu neschopni”
    to su tvoje rozpravky, tvoj nazor. ja by som ich neschopnymi rozhodne nenazval
1 Like