Hamilton nedáva Ferrari veľké šance: S týmito mojimi výkonmi sme nahratí | Magazín F1 - F1online.sk

Keby sme chceli spraviť rebríček tohtoročných rozhovorov Lewisa Hamiltona podľa toho, ako deprimovane, frustrovane a skľúčene vyzeral, o prvé miesto by sa strhla poriadne tvrdá bitka. Po desiatej priečke — ktorú napokon vylepšili diskvalifikácie — si sypal popol na hlavu za slabý výkon.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221006/hamilton-nedava-ferrari-velke-sance-s-tymito-mojimi-vykonmi-sme-nahrati

Dúfam, že to nevzdá a skúsi si tu zmenu pravidiel no a bud to dopadne alebo nedopadne, dokazovať nikomu nič nemusi … to že či podobne jeho kariéra ako Schumacher alebo Vettel, na tom nič nezmení, ak ho to ešte bavi a ma energiu, tak potom nie je o com … robiť si ťažkú hlavu z toho, kto si čo mysli, aký dojem zanecha, je absolutne nepodstatné, verím že ma dobrého psychológa čo mu to vysvetli, lebo to či skončí ako 8 násobný majster alebo nie … nie je v živote dôležité!

4 Likes

No ukazuje sa ze bez dominantneho auta si ani neskrtne a je to este o to horsie ze dostava naklep aj od teamovych kolekov.Lui zabal to si hanba Ferrari

3 Likes

pekne napisane :clap: ono to v podstate kazdeho dobehne a nemoze sa darit vecne, po letnej prestavke prisiel v dobrej forme a drzal krok s Leclercom, no podla mna aj stale ista nezohratost s timom a autom zapricinala nestastne vypadnutia v Q. F1 je extremne vyrovnana, netreba zabudat, ze Ferrari postavilo totalny brak. Nechcem ho nejak za vsetko ospravedlnovat, min. ta komunikacia moze byt pozitivnejsia ale jednoducho musi na tento rok zabudnut a makat na roku 26, zmena pravidiel a hlavne zrusenie toho blbeho groung effectu moze byt vykupenim.

2 Likes

no dokazovat naozaj nic nemusi. uz nam ukazal, ze ak nema jeho auto o stado viac konikov ako konkurencia, tak nic moc. Ci uz v Mercedese alebo Ferrari.
Ono v podstate ti co F1 trocha sleduju a videli ako ho porazil Russell, ocakavali, ze si ho Leclerc natrie na chleba. A to sa v podstate aj deje.
Ohladom titulov, aj Toto Wolf svojho casu povedal, ze tituly nie su dolezite, ze je to len nepodstatny udaj pre wikipediu :slight_smile:

2 Likes

Je to pekne ako sa slusne o Lewisovi vyjadrujete.
Ze to nevzda a bude bojovat.
A co taky Alonso, kolko krat zakusil prehru, mizerne auto a bojuje co môze ?
Myslim ze ak by to co zazil Fernando zazil Hamilton, uz by davno skoncil.

3 Likes

vyzera, ze sa mu to uz poriadne dostalo do hlavy. Toto je pre jazdca velmi nebezpecne. To moze odstartovat spiralu straty sebadovery, ktoru moze byt velmi tazke zastavit. Vid Ricciardo.
Este je tu sanca, ze Ferrari ma super motor a super karu na dalsiu sezonu. Co by mohla byt pre Lojza sanca byt aspon dostojnou dvojkou.
Ale aka velka je tato sanca, priznam sa, netusim :man_shrugging:

Lewis s Tsunodom asi 2ja najslapsi jazdci tohto roka. A to jazdi aj Lance, ktoreho vsetci hejtuju :smiley:

2 Likes

To sú veľmi povzbudzujúce slová pre celé Ferrari, nielen pre tie posledné dve VC, ale rovnako aj pre budúcu sezónu :grinning:

4 Likes

dokazat dokazal, to ze ty ho nemusis je vlastne uplne irelevantne :slight_smile: vies ak by si sledoval F1 trochu s nadhladom tak by si si mozno vsimol, ze kazdy majster ma svoju eru, kedy je na svojom vrchole, tak to mal Schumi, Kimi, Vettel, Hamilton, teraz je na koni Verstappen, ono to nie je nic nove a ani pri jednom z nich to nebolo iba o aute, ak by na to nemali tak by v prvom rade v tych autach ani nesedeli. Ja ich vsetkych respektujem, co tebe zrejme chyba.

2 Likes

Je namotivovany jak kral, raz darmo. Neviem, ale ja mu nedavam sancu ani buduci rok keby Ferrari postavi super auto. A byt Ferrari, tak mam dobre rozmyslenu zalohu uz na buduci rok. Lebo s takymito vykonmi a recami je zrely na vymenu po par zavodoch. A to nemyslim ako kopanie ale realny obraz. Ved do mrtveho kona sa kopat nema

4 Likes

No tam je podľa mňa jediná voľba čo sa týka náhrady, Bearman. Leclerc má už dostatočné skúsenosti, aby ten tým potiahol, čo aktuálne jasne ukazuje. A Ollie sa popri ňom môže pekne vytiahnuť, akurát to musí brať trochu pragmaticky a nesnažiť sa za každú cenu Leclerca zdolať, ale sústrediť sa na seba a potreby týmu. Jeho čas ešte príde.
K Lewisovi, čo dodať, jedným slovom katastrofa. Nevravím, že som mal nejaké extra očakávania, ale takúto biedu som určite nečakal. Vôbec nič mu nejde. Ďalej pokračuje v tom trende z posledných rokov v Mercedese. Síce niesom jeho fanúšik, ale spojenie Hamilton & Ferrari vo mne vyvolávalo maličkú nádej, že by sa ten tým nakopol a ukázal, že niečo v ňom je. Ale neukázal to ani tým a Hamilton už vôbec nie.
Som zvedavý na budúci rok, ale mám skôr obavy ako nadeje.

1 Like

Verstappen bude volny.

Ja si na druhej strane myslím, že ak by Alonso zažil to čo Hamilton, tak by dávno skončil.

Je to jedno ako toto dopadne, zlyhalo v prvom rade ferrari ktore nebolo schopne jazdcom dodať kvalitnu techniku, lewis prišiel do monopostu ktory je pomaly a navyse musi manažovať problemy, ved sme videli u landa ze ked mas robit lico tak ako ta to spomali

2 Likes

Teraz co konkretne myslis? Dufam, ze to nie je predohra k narekom o AD21

4 Likes

Chudák Alonso, keby len zažil tu snuru dominance …

3 Likes

Buduci rok to pride neboj sa.
tatko Stroll s milionmi, Newey s mega aero, Alonso besto of the best, Aramco silny titulny sponzor a nesmieme zabudat na ten paradny motor Honda, ktory ku nim mieri…
vidime co dokaze novy motor Honda v predoslej a tejto VC… v podstate nedala jazdcom McL ani len zautocit…

1 Like

To nam ukazal aj Verstapen, ked nema dominantne auto a Ham dokonca az tak nevyplakava vo vysielacke, ako je vsetko zle lebo uz si zvykol na to ze nejazdi kazdy zavod v predu… trosku sa s tym zmieril. Ver ked neni prvy, hned vsetci hladaju chybu v monoposte.

Asi si neuvedomujes ze Hamilton je tam hlavne koli fanusikom a do buduceho roka hlavne jeho skusenosti ohladom monopostu. Na tituly tam maju Leclerca… ak bude ferrari stale len 3-4 top tim, je im jedno kto v monopostoch sedi… ak budu bojovat o titul Leclerc im ho dovezie a so silnym monopostom jazdi samozrejme aj druhy jazdec lepsie…
Vynimkou je RB, kde druhy jazdec jazdi na uplne inom monoposte :grin: