Hamilton nedáva Ferrari veľké šance: S týmito mojimi výkonmi sme nahratí | Magazín F1 - F1online.sk

Cowell bude šéfem Hondy pro projekt F1😳

1 Like

Dávalo by to smysl, a myslím že Cowellovi bude taková pozice více sedět. Více techniky, méně teátru.

2 Likes

Aj tak prídu o jazdca čo by ich viedol k titulu.

Už je viac menej istý že od 2027 bude Leclerc v AMR

1 Like

Mám Charlese rád, tak doufám, že tam nebude.

No urcite dokazal viac ako napisat takyto “odborny” rozbor :smiley: ale zaroven aj dokazal v tebe vytvorit frustraciu, ked ho tak nemusis ale zase co by sme cakali od nieko kto je strceny Maxovi v zadku, rozumiem mas len jedneho boha :smiley:

Newey + Horner + Honda? To znie až nechutne dominantne

Zní to nechutně no. Zvedá se mi z toho žaludek.

Newey + Horner + Honda + Tsunoda :eyes:

1 Like

Myslím tým, že to čo dokázal sa sotva podarí nejakému inému pilotovi v blízkej budúcnosti. Vyhraté tituly, počet víťazstiev vo VC, PP ho nezmazateľne zapísali do histórie. Takže nielen Alonso ale aj mnohí iní by kľudne zavesili prilbu na klinec s pocitom, že dokázal prakticky všetko. A konkrétne u Alonsa ma to mrzí, lebo nemal šťastie pri výbere tímu a budúci rok to pre neho aj s Hamiltonom bude asi koniec kariéry. A patrilo by sa končiť na vrchole. Nemáta ťa tak trocha AD21?

2 Likes

Viac menej isté? Ale prosím ťa…Terruzzi je nejaký hodnoverný zdroj?

Dúfajme, že je to isté. Tak už to predtým priniesli aj iné zdroje a bolo by to asi to najlepšie čo môže urobiť. A Ferrari by sa možno zobudilo.

bez dominantneho auta si NESKRTNE ZIADNY PILOT! :smiley:
v priemernom aute sa trapi kazdy, a nie, NIKTO TAM NIEJE VYNIMKA.

1 Like

Nuz, zavesit mohol uz aj Hamilton, nikto by mu to nezazlieval. Tento posledny stint vo Ferrari mu vobec nebol treba.

Mna AD21 nemata, len je tu viac uzivatelov, co to vytahuju aj uplne mimo temu a nariekaju tu, nevedel som, ci si jeden z nich. Na mna ten prispevok posobil stylom “keby Alonso zazil co Hamilton, uz by skoncil”, tak som si polozil otazku, co take strasne Hamilton v F1 zazil. Nic viac

Dufam ze nie, nebolo by nic lepsie ako vidiet leclerca vyhrat titul s ferrari…verim, ze ostane

1 Like

A nevyhrá žiadny titul. Ferrari je bez šance už.

Neruhaj sa mlady muz

2 Likes

Ty už jsi jen Leclercista, nebo jsi vždy byl?

1 Like

Pockajme si na nove pravidla, tak ci tak ak sa nemyslim tak leclerc ma zmluvu do 2029 a ma tam vykonnostnu klauzulu udajne na 2026, čiže vsetko sa bude odvijat od toho

Ja som Ferrarista ale aj fanúšik Leclerca. A musíme si priznať že 7 rokov nepostavili schopné auto v ktorom by mal šancu. Radšej ho nechám ísť nech dosiahne úspechy a možno sa raz vráti ako Kimi. A keby vyhrá s Astonom hneď, tak Ferrari by sa už zobudili hádam.

2026 bude dôležitý rok. A Ferrari nejde veriť.