@helmutko Hovoriť to nehovoríš iba vyčítaš. Tak příště v rámci korektnosti to skús vyčítať aj kolegovi možno že sa zabavím aj ja. Prajem ti príjemný zvyšok večera.
jasne sefe, ked to vravis ty, vsetci tu budeme skakat ako piskas.
@helmutko Svoje komplexy si nevybíjaj na mne kamarát, tie si rieš v súkromí. To že ťa zbavili svojprávnosti a potrebuješ “šéfa” do života si tiež zháňaj inde, taktiež by ti nezaškodilo nacvičovať respektíve popracovať na čítaní s porozumením zíde sa ti to raz… možno. Touto cestou sa s tebou lúčim.
…
![]()
Tak pozor kamarat… vobec nevies co mi pisal GEORGE… nemas pristup do mojich sprav… takze nemas pravo ma sudist za to, ze napisem nieco do fora a com ty nemas sajnu…
A teraz o tebe… ja som reagoval hned prvou vetou ze si hlupak a to neni v poriadku ? Hlavne ked ty si namna hned spustil svoj prvy koment a hned drzy ako plostica:
Tu to mas ty chudacik, co prvy pusti hejt a potom sa brani odpovedou na ten hejt.. sleduj prispevky v akom poradi su a nie citat posledny a stavat ho na prve miesto, to robia deti na zakladnej…
Si sa rozbehol na mna, ako velka voda a teraz ides sudit ?
Ak sa niekto chova kumne drzo nebudem mu pisat milostne ody a co to ma spolocne s F1 ? Tam som pisal tiez kazdemu tak, ako si zasluzil… Hlavne taky Mr.TomasFuk, alebo tazko vtipny api, alebo ten geymilton ci ako sa volal… S takymi mam viest normalnu diskusiu, co tam kazdy den pisu iba o Hamiltonovi a o Afrike ? To bude asi tvoja uroven levelu ![]()
@hyena Trvalo ti odpísať, ti nebodaj došli slová. Reagoval podľa tvojho komentu na jeho adresu. Prvý pustí hejt ? Si si istý? Takže takto sa majú veci, keď je na teba niekto drzý tak mu nebudeš písať milostné ódy. Tak to isté platí u mňa kamarát, keď sa niekto vyjadruje ako ty tak ho upozorním tým istým slovníkom aký použil aby to pochopil. Tak tvoju úroveň už poznáme , niekde hlboko pod bodom mrazu a možno aj ďalej. Mohol si ich ignorovať na f1.sk ale ty nie, ty si si potreboval vyliať svoje srdiečko plné hejtu, nadávok, frustrácie a bohvie ešte čoho. Mal si potrebu liať olej do ohňa aby to lepšie horelo, dať im priestor na “sebarealizáciu”, tak z duše si zakydať aby si sa mohol cítiť lepšie. Ja som ich úspešne ignoroval dlhý čas až donedávna keď som mu Tamášimu v rámci SLUŠNOSTI odpísal a nie ako TY. To by bolo všetko. Prajem ti príjemný zvyšok dňa.
Ja na Sk uz dlho nechodim, tak neviem co ma zatazujes mojim chovanim na tom portali, kde som si chodil len odplut a poslat ich kade lahsie… to je presne ten styl, aky uprednostnuju…
Ze som neodpisal hned ? No nesedim pred pc sely den…
Este raz… ked si ja s niekym pisem a on ma uraza, neni zle pisat jeho slovnikom… AK napisem tebe nieco, mozes reagovat, ale nebudem akceptovat, ze ty s urazanim vybehnes namna, co som ta ani nespominal a uz vobec som ti nepisal drzo…
Tak neviem co sa tu obhajujes tym, ze mi mozes nadavat koli tomu, ze som nadaval ja inemu… To je co za detsky argument ??? 
A prave preto ti pisem, netahaj sem druhy portal ktory krachoval a chodil tam sami kreten co pisal cely den hejty na Hamilton, o rasizme, opiciach, afrike a inach srackach… Ked sa oznamila nova stranka, F1 uz sluzila iba na odplutie na tych retardov co tam prispievaju svoje dusevne chore verse…
Ale zjavne mas somnou osobny problem podla toho, ako si vybehol, co je uz tvoj problem a ak ty budes zacinat nasu konverzaciu vetou PRIMITIV, potom mi mozes akurat tak fajcit… a nie komunikovat…
Nehladam si tu kamaratov, neni to ani premna cely zivot a z takychto veci som uz vyrastol, aby som tu plakal nad ludmi, ako si ty a spol… Mozme sa bavit o zavodoch a jazdcoch, ale ostatne si mozes nechat pre F1 sk 
@hyena Či už chodíš alebo nie o to neide, ide o tvoju históriu diskusií / príspevkov. Zjavne si sa v tom vyžíval. Však odpluť si cez internet vyventilovať sa, kydať a následne sa cítiť ako víťaz no o niečom to svedčí, hmmm ale budiž. Ešte raz, keď si čítam diskusiu a vidím tam niekoho, v tomto prípade teba, o ktorom viem že na portáli ktorý už nenavštevuje v 90% prípadov len kydal, urážal, použival slovník tretej cenovej následne sa objaví tuná s tým istým slovníkom ktorý používal, následne ho opozorním jeho slovníkom teda aby pochopil že tu neni na f1.sk. Tak teda epáč že som ťa upozornil mal som ťa a do budúcna ti asi máme nechať priestor na “sebarealizáciu” ako za starých čias (ale ono to už nepôjde, vieš 'bo Admin). Chodil tam samí kretén a ty si ich v tom kreténizmu milerád podporoval. Veď je lahšie riesiť si komplexy, menejcenosť, zúfalstvo, frustráciu a bohvie čo ťa ešte trápilo, ako ich odignorovať. Ako by to robil trebárs… normálny človek. Dovol mi teda aby som sa opakoval, to že si sa tam chodil vyventilovať a odpluť si o niečom svedčí, to len tak na margo. Apropo osobný problém, aby si sa necítil ukrivdený. Ak by som tu videl mentálnych atlétov z druhej stránky šíriť kreténizmus tiež by som im napísal. Možno by stačil report v oboch prípadoch. Na to fajčenie azda len toľko: 1, znova a zas potvrdzuješ to čo si napísal v Caps Locku 2, svoje chute nechaj pre seba, alebo skús to ponúknuť doma niekomu. Podľa slovníka ťa maximálne puberta plieska a to dosť silno takže vyrásť si ešte nemohol. Nikto si tu nehľadá kamarátov, chodíme sem lebo nás spája F1, chodíme sem diskutovať a to v rámci nejakej slušnosti. Nie odpluť si. Na to máš inú platformu s kolegovcami. Som otvorený viesť NORMÁLNU diskusiu o pretekároch, tratiach, tímoch, formulách o všetkom čo spadá pod motoršport a to hoc aj s tebou. Týmto sa s tebou lúčim. Ak si to do teraz nepochopil tak hocijaké pokračovanie je mrhaním môjho drahacenného času. Mier
V polke som to prestal citat… same hovna…
Toto je novy portal, neni to hnoj ako ten predosly na ktorom som uz dlho nebol, tak ma nezatazuj tym co sa dialo tam, toto je nova epizoda a ak ta drzi ta stara, je to tvoj problem…
Tu nepouzivam ten isty slovnik, to na co si reagoval bola jedina vec, ktoru som tu v tomto smere napisal… A bolo to malo na to, co pisal on mne…
Ani to ta vsak neopravnuje pisat mi PRIMITIV, tym padom si rovnaky a mozeme si zopakovat porekadlo VODU KAZE VINO PIJE, snad sa ti nezbura svet, ak to tu dalej nebudem pitvat s tebou, lebo sem chodim diskutovat o zavodoch a nie tvojom pohlade namna, ak mas problem napis adminovi, alebo sa vyhybaj mojim komentom… viac pre teba urobit nemozem…