Uprimne ma ziadny boj proti rasizmu nezaujima, ani to kto si klakne a kto nie…
Ja sledujem F1 a vsetko okolo toho su hovna pre media a znudenych fanusikov, ktori nemaju o com inom pisat, lebo niekolkorocna nuda v podani dominantneho mercedesu uz vycerpala vsetky temy o F1 a riesia sa iba skandaly, podvadzanie a kto ma co popisane na instagrame a inych mobilofilnych aplikaciach pre narcisov a socky 
Tak isto ma nikdy nezaujimali dristy o Alonsovych politickych hrach, sledoval som iba jeho umenie na trati, preto sledujem F1 a nie kto co presadzuje mimo trat…
Uslintana ti kida veceru doma na zem, ty uboziak.
Nie si ty Bretnixov brat? Tiez mas tendenciu byt mudry, ale co veta to hnoj. 
iste stastie hra velku rolu, ale co nie je pravda na mojom prispevku?
lujzo robi verejny natlak na tych co nesuhlasia s jeho videnim sveta, takze nuti do toho inych
a ide o to, ze lujzo je POZER a KECALEK nic ine, ma velke reci a pozy, ale tym to konci, ked uz ide o to, ze by mal nieco obetovat tak to uz nie, tam sa uz vyhovara, ze stacia reci a pozerstvo
tak isto ako ked ma kecov ako koza bobkov o tom, ze je v f1 malo farebnych stvoreni a nakecal sa uz o tom dost ako by bolo treba farebnych podporovat, ale realne nespravil nic a pritom ma tolko penazi ze by mohol zalozit svoju vlastnu akademiu a podporovat farebne chudobne decka kludne az po vstup do f2 a tomu najlepsiemu by este zvladol kupit aj sedacku v f1, lenze on konci pri kecani o tom ako treba farebnych podporovat
toto uz keca niekolko rokov
ak by bojkotoval preteky alebo nebodaj by ohlasil koniec kariery s cielom, ze ide realne pomahat farebnym tak to by bolo konecne nieco hmatatelne a nie len kecy a pozy
ono kecy a pozy nic nestoja hlavne ked ides s hlavnym prudom 
teraz ma napadlo,ze by preteky mohol bojkotovat na znak nesuhlasu s fasistickymi praktikami belgickej policie 
Miesto zbytocneho pouzivania caps locku by si sa mohol radsej skusit drzat faktov. Asi to este nevies, ale Hamilton zalozil komisiu na podporu diverzity v F1.
Tu mas link:Hamilton to launch new commission to improve diversity in motorsport | Formula 1®
Bojkot VC Belgicka by nijako neprispel k boji s rasizmom, vysvetloval som to uz v prispevku vyssie. Ak ty nevidis rozdiel medzi symbolickym gestom ako je poklaknutie a bojkotom, je to tvoj problem, ja tam rozdiel vidim.
A to s tym verejnym natlakom je tiez len tvoja (zaujata) interpretacia.
Presne toto isté som chcel napísať.
takze po rokoch co keca o tom ako treba podporovat cernoskov zalozil komisiu ktora bude skumat ako mozu pomoct :):):):):)
a kolkych to mladych cernoskov uz vlastne podporil? kolkym uz zaplatil sezonu v motokarach, v F4, F3, F2? ani jednemu? 
on o tom keca uz roky a az teraz zalozil akusi komisiu na skumanie ako mozu zapojit cernoskov do f1?
ja mu poradim, nech da kazdy rok stipendia malych cernoskom z chudobnych rodin a tak im najlepsie pomoze
ale pozer to je.
a inak je neskutocne trapne ak lujzo o sebe hovori ako o chudobnom decku z robotnickej triedy, lebo to nieje pravda. nepochadzal sice z prachatej rodiny ako rosberg, ale z chudobnej robotnickej tiez nie kedze jeho fotrik mal IT konzultantsku firmu, takze nebol robotnik, ale podnikatel
a to s tym verejnym natlakom nieje moja zaujata interpretacia, ale je to fakt
a ty si myslis, ze bojkot americkych sutazi nieco prinesie? tu uz davno nejde o nejaky rasizmus a nikdy on ani neslo lebo v usa a to mam na tu krajinu dost kriticky nazor, ziadny systemovy rasizmus nieje a dokonca aj tych zabitych cernochov policiou je menej ako by odpovedalo zlocinnosti ciernych
policajti zabiju pri svojej praci aj bielych, hispancov, aziatov, indianov,… ale to nikoho zo stolicky nezodvihne ale ked zabiju cernocha tak hori pol ameriky
Drz sa temy. Ci je Hamilton z robotnickej triedy alebo nie absolutne nesuvisi s tym o com tu diskutujeme, rovnako ani to, ci ten bojkot v USA nieco prinesie alebo nie. Moja otazka bola, ci nevidis rozdiel medzi symbolickym gestom ako je poklalknutie a protestom formou bojkotu. Na to je uplne jednoducha odpoved, rozsiahla kritika tych bojkotov vobec nie je potrebna.
Odvolavat sa na to, ze Hamilton este ziadneho mladeho cernocha nedostal do F4, F3, F2 je celkom trapny argument, vzhladom na to, ze ta jeho komisia existuje asi mesiac. Rovnako trapne je si mysliet, ze Hamilton ako jednotlivec ma vo svojich rukach moc a vplyv na to, aby nastolil rovnost medzi cernochmi a belochmi. Ked by ako jednotlivec dal povedzme stipendia pre mladych cernochov, tak to je sice pekne, ale problemy ako rasizmus a nerovnost sanci sa musia riesit systemovo, aby to malo nejaky realny a dlhodoby efekt.
ja v tom vidim rozdiel, nikde som nepisal ze v tom rozdiel nieje
jedno je len gesto a nic to toho cloveka nestoji hlavne ked ide s hlavnych prudom a druhe je uz konkretny cin a to uz cloveka nieco stoji. takze samozrejme je v tom rozdiel
trapny argument? lujzo o tom tara uz roky rokuce, ale problem je ze len taral a nic realne nerobil a pritom zaplatit par chudobnym cernoskom sezonu v motokarach tak na to mal uz v casoch ked jazdil za mclaren, ale to by znamenalo, ze mu ubudne z uctu a to on ochotny nebol spravit, on cakal, ze sa toho niekto chyti co by to zafinancoval a on by bol len cierna tvar celeho projektu 
lujzo samozrejme nema moc nastavit rovnost, ale ma moc pomoc niekolkych chudobnym cernoskom si zajazdit v motokarach alebo v juniorskych seriach
vies, ono keby zalozil tu svoju farebnu akademiu a realne by fungovala tak mozno by sa pridali aj dalsi ludia/firmy lebo lahsie sa pridava k niecomu co uz realne existuje ale ked len o tom kecal tak dodnes ziadneho cernoska nepodporil
len je trochu problem, ze ci je dobre identifikovana pricina problemu, lebo to, ze v usa sa maju cernosi horsie ako belosi nieje dnes sposobene rasizmom, ale skor cernoskou mentalitou, tak ako na slovensku pri ciganoch
do usa prislo vela aziatov a ich startovacia ciara bola castokrat daleko horsia ako startovacia ciara vacsiny americkych cernochov, ale vdaka mentalite sa dokazali presadit a dalsie generacie povodne chudobnych azijskych pristahovalcov uz patria medzi spicku americkej spolocnosti
takze nie rasizmus, ale mentalita cernochov je problem
ale ja amerike doprajem vitazstvo BLM 
a len tak na okraj, najviac ciernych zabiju cierni a nie policajti 
ja netrvrdim, ze to neni pravda, ale kazdy titul sa do spochybnit ak sa velmi chce…
Hamilton je v top time, lebo je top jazdec… na druhu stranu, vela hejterov tvrdi, ze ma tituly iba vdaka medaku…
ja si dovoli tvrdit, ze aj ferrari malo za posledne 3roky sancu na titul, ale Kimi bol rychlostne totalne neschopny a Fetel neuniesol tlak a teraz aj vidno, ze na to nemal ani rychlostne…
Ako som uz milion krat pisal, taky Alonso ci Verstapen by s tym ferrari titul ziskalo.
Píš a správaj sa normálne ty primitív, tu nie si na f1.sk. Ak niekto o tebe napíše pravdu tak buď taký láskavý a drž svoje emócie na uzde, zatial sa tu vedie zdravá diskusia a nechcem(e) aby sa to dostalo na úroveň diskusií na f1.sk. Dík
Mi ide pisat hlupak co prave z F1 dosiel, zalozil ucet a zmenil si nick, aby ho nikto nepoznal, lebo nemal gule na to, nechat si stary

A ides ma poucat o spravani primitiva ?
A niekto o mne napisal pravdu ? Neviem o tom, ze by sa tu pisalo o mne, ale piseme o F1…
Ale uplne ta chapem, dostaval si na F1 naklad, tak si preniesol svoju nenavsit sem a hned prvy prispevok namna ides kidat a poucovat ma o tom co prave sam robis

@hyena Tak aby som ti spravil tú radosť na f1.sk ma nájdeš pod menom McLaren, bohužial nick na f1online už bol obsadený, preto Sainz. Ešte že máš gule a dal si si meno hyena aspoň nemusíme lúštiť čo a kto si zač priatelu. "Uslintaná ti kydá večeru doma na zem ty úbožiak"tvoj koment na Georga a vzápätí reakcia na mňa a to hneď prvá veta “Mi ide písať hlupák…”, V tej tvojej sprostej hlavičkeje je všetko v poriadku ty mentálny atlét ? Náš miestny primitív sa urazil lebo ho niekto napomenul v komente že sa správa ako primitív, ale chlape zatial sa držíš. Všetci však ale tíško čakáme kedy sa predstavíš v tom správnom svetle, kedy tu vybuchneš. Bude to ozaj veľké prekvapenie pre tých čo ťa nepoznajú a tí čo ťa poznujú vedia (že si TK ). Prajem ti príjemný zvyšok dňa.
ani nemusim klavesnicu drat.
@helmutko Nie nemusíš, ale zaráža ma to že diskutujúci typu hyena a spol. ktorí zasierali diskusiu na f1.sk a začínajú sa objavovať pomaly už aj tu tak proti tým diskutujúcim som ťa nejak nevidel, poviem to tvojimi slovami, drať klávesnicu kamarát, ale keď ho niekto upozorní trošku ostrejším spôsobom na určitú skutočnosť tak tu začneš napomínať práve mňa. Ako vidím toto ti nejak nevadilo “Uslintaná ti kydá večeru doma na zem ty úbožiak” toto bolo v rámci slušnosti a korektnosti všakže ?
ja mu nehovorim ako ma pisat a nehovorim to ani tebe. pride mi iba zabavne akym sposobom mu to vycitas.