Hamilton na Hungaroringu pohorel, Verstappen zažiaril a prepísal ďalší rekord | Magazín F1 - F1online.sk

Osobně bych byl rád, kdyby Ferrari chytilo svěží dech. Za prvé proto, že talent jako Leclerc by měl bojovat o titul mistra světa, za druhé proto, že Ferrari je podstatnou součástí historie F1 a byla by škoda, kdyby tato “historie” měla odumírat. Jsem rád, že McLaren se nějak snaží vzpamatovat, kéž by se to podařilo i Williamsu.

6 lajky

Tak všichni očividně normální nejsou když se tu před nedávnem rozdalo dost banů :smile:

3 lajkov

Aj syr dostal ban??? Začo

Nevím co Hogr přesně napsal tak strašnýho, stěžoval si Bretnix že tu na něj vytáhl tu jeho obranu Ruské agrese, jak ji tehdy omlouval atd. Ty poslední příspěvky k němu zdá se zmizely.

Jako airobot a bretnix nás uráží pořád, on tu agresi co si vzpomínám opravdu zlehčoval :man_shrugging:

2 lajkov

netusim, to je otazka na admina (ktory JA NIESOM :D)

1 lajk

Clovek s vlastnim nazorem neni normalni, jeste aby se ten nazor lisil od nastoleneho poradku, to je jasny, ale je tady fizl vsechno klape :zipper_mouth_face:

Taky jsem to v té diskuzi vnímal jako zlehčování a nebyl jsem zdaleka jediný, ale to je asi jedno, nevíme přesně proč to tak je…

S tím uražením od airbota a Bretnixe je to pravda, to jsou uražky, které jsme si nikdy k nikomu tady nedovolili. Dokonce si troufám tvrdit, že sprosté uražky tady neprodukujeme vlastně vůbec. No ale k nim tady moralisti nenapíšou nic, zajímavé… :upside_down_face:

2 lajkov

Žádnou ruskou agresi neomlouvám, přestaň tu lhát. Ta Vaše špinavost a podlost a zákeřnost, to je problém. V “Live” jsem posté vysvětloval, že mi vadí pokrytectví, kdy válečnou agresi odsuzují ti, kteří přitom hájí akce stejného typu v podání jiné mocnosti (USA). Buď je válka zločin, na který doplácejí nevinní, nebo vždycky nakonec nad mírem zvítězí nějaký geopolitický zájem, případně ideologický narativ. Ostatně v mechanismu, který vyústil agresí na Ukrajině, měly prsty i USA, kterým tato válka vyhovuje (viz můj poukaz na Kissingera, který to prohlásil nedávno).

A to je v kostce tvoje a Hogarova aktivita na fóru. Nečestnost, podlost. Snažím se na tebe nereagovat, a přesto pořád dorážíš.

ale no tak. Je ti nesympaticky tak kydas na neho hocico, len aby nieco bolo. Ked mas v stajni dvoch kohutov tak sa to tazko manazuje. Vsadil na Leclerca a Vettelovi nepredlzil. Seb je moj najoblubenejsi pilot, ale tak to chodi. 19, 20 boli pre neho tazke sezony. Co sa mu da s odstupom casu trochu vytknut je najatie Sainza. Mozno to bol jeho pokus zreprodukovat dvojicu Hamilton-Rosberg.

Este by si mohol objasnit, ze kde konkretne nie je vhodne byt zadobre so sefom. BTW su ovela vypuklejsie pripady Dennis - Alonso, Rossi - Alonso, Marko vs vsetci okrem Maxa. Steiner - Schumacher.
To co naznacujes neboli dovody na Binottov odchod ani trochu. Tam bol jediny dovod a to ten, ze stal medzi Vignom a jeho neobmedzenym vplyvom na sportovu diviziu Ferrari.
BTW velmi dobre si vsimni faktu, ze Binotto tiez musel odist nie pre vysledky, ale preto ze nebol zadobre so svojim sefom. On je prave obetou toho z coho nepravom obvinujes jeho.
Za vsetky predchadzajuce sezony by som nepovedal ani f, ale konkretne 2022 bola z pohladu Ferrari celkom dobra, tacilo zachovat stabilitu a dat Binottovi plnu podporu. Dnes by boli vyssie.

2 lajkov

Z čistě výchovného by bylo fajn, kdyby banovanému přišla informace za co dostal ban. Pokud Hogřík dostal ban za to s Bretnixem, tak to by bylo velmi přísné :thinking:

Já spoustu lží a podlosti vidím u tebe, doložil jsem ti je a co ty? Jen zdrhneš a vytáhneš jiné věci. Ty tu rozhodně nemáš co ostatním vyčítat, sám máš máslo na hlavě.

2 lajkov

Myslíš, že veřejně a lživě a opakovaně připisovat jinému uživateli jednání, které je v Česku de facto trestné (když nechám bokem etickou stránku věci), je v pořádku?

Je to kamos mistniho fizla, muze si psat co chce…

Absolútne nezvládol situáciu z jazdcami, takže LEC by na 100% odišiel. A auto dopadlo, tak ako by dopadlo za neho. On musí byť šťastný, že odišiel po tom čo vidí ako to auto funguje na trati.

Tak to by bylo pochopitelně špatně, s tím už jsem se setkal.

1 lajk

Nechcem ta chytat za nohu, ale tu robis presne to z coho obvinujes druhych. Akonahle niekto odsudi agresiu Moskvy tak bez rozmyslania ho/ju obvinis z toho, ze haji agresiu inych mocnosti.

5 lajky

situs nechci ma rozosmiat ze tomu veris

podla mna to dramatizujes viac ako je potrebne. Leclerc mal a stale ma zmluvu, nemyslim si, ze odchod bol na stole. Ale ktovie, mozno mas pravdu.

Nevím za co dostal Ban, ať teda Bretnix napíše co mu konkrétně napsal přes onu čáru.

1 lajk