Skoda ze Kubala nechodi mezi lidi casteji, mozna by se i naucil psat reporty, neni zas tak tezke prenest deni z videa do textu, to je ale velka nuda hmm…tak tady budeme cist vymyslene nesmysly zamerene na oslavu modre nudy, fuj.
Ale toto není na HellHogara, ale boba. Který je taky kapitola sama pro sebe. I tak dík.
A Sainz robí všetku nepohodu v tíme.
A za hlupaka, idiota, a tak dale se ban nedava? V cem je horsi bu-zerant, navic to ani neni nadavka…
…proste se tady banuje za to, ze se nefandi modre nude, to je jedina fakticka pravda a vsichni to tady vidime…
Jenom nerozumim proc ten server je lazeny do cervena, mel by byt do modra, ani to si nejste schopni priznat, tu vasi skrytou frustraci za neuspech Ferrari 
aha tak Hogr ide uplne mimo mna ajked si to prazdninovac, ktory ma ocividne vela casu aby lajkoval niekoho, koho vyhlasil, nemysli
vlastne aj on ide mimo mna ale co, aspon ze najom mam zadara ked som sa v jeho hlavicke uz zabyval
Jasně a ty se pak postupně zase vetřeš, jako vždy, viď? Ne neboj nemám duvod nikam chodit.
Je to nejlepe udělané forum na kterém sem byl, dokonce s dark modem.
Nevím za co dostal ban…
Samozřejmě že to je nadsázka. Správce stránky může moderovat svojí stránku jak uzná za vhodné, samozřejmě v rámci nějakých daných mantinelů
No ono už není taky kam přejít všude kde se píše česky nebo slovensky jste už provaření a anglicky z logických důvodů psát nemůžete.
Říká stalker, který si kvuli někomu založí X nicků…posluž si se svou obsesí, já to nějak zvládnu.
Jak jsem psal, pořád dokola stejná slova, věty a myšlenky. Je jedno jestli to dává smysl, čím jednodušší konstrukce, tím je to pro vás stravitelnější.
tvl jak citam “completely from scratch” tak sa mi vysuva moj policajny teleskopicky obusok normalne
Fred najmul 90 nových inžinierov 2 a 3 triedy a približne polovica je prvý krát v F1.
Někdo vám ultras musí dělat překladatele pro normální část formulové populace 
Těžko říct za co konkrétně dostal ban, ale snad se z toho poučí 
Ale tu bany nedostávajú ani rasisti a trolleri ako fiat a on dostane
To víš že jo, všichni jsou tady normální, jenom my ne. 
dostal aj temny syr, to tiez je prinajmensom divne, kedze prave syriak mi pride ako taky warrior proti toxicite tu, sice casto bojuje s rovnakymi zbranami ale chapem jeho posolstvo
hogra mam ale svojim sposobom rad, vlastne ja tu mam rad kazdeho, az na skolaka co prazdninuje, toho som mal rad, teď na něj ser.u
Ferrari je nejhorsi tym sampionatu.