Hamilton na Hungaroringu pohorel, Verstappen zažiaril a prepísal ďalší rekord | Magazín F1 - F1online.sk

Yep, súhlas, toto úplne podpisujem.

Neviem aké staré veci máš namysli, pneu sa menili pred týždňom, nejaké žvásty o nelegálnom DRS u RB tliachali včera o týždeň to bude cost cap ak ich nič lepšie za ten čas nenapadne. Nevidím Hornera každý týždeň vyplakávať pred médiami ani Freda ani Kracka aj keď by mohli, vidím stále to isté kombo, ktoré mi dlhodobo, okrem iného, znechucuje tento pekný šport

10 lajky

Prijemnu autofelaciu s myslienkou na mna, toto je naposledy co na teba reagujem, rad budem zit v tvojej konspiracnej hlavicke zadarmo

2 lajkov

Myslím, že bys měl změnit avatara s alonsovou helmou… :unamused:

Taky se připojím svým názorem, de facto souhlasným. Charles Leclerc by za určité konstelace podle mě do Red Bullu šel. Tou konstelací je moment, v kterém skončí i druhá vlna jeho nadějí, že mu Ferrari dá k dispozici vítězný vůz. Souhlasím s tím, že Lando Norris momentálně prožívá určitou pychickou renesanci, takže aktuálně ho motivuje víra, že McLaren se do pozice boje o titul také výhledově posune. Jak pro Leclerca, tak pro Norrise je boj o titul kardinální zájem. Pokud by Ferrari a McLaren měli buď pokračovat v úpadku, nebo opět upadnout (McLaren už jedno nadějné vzepětí v době od Landova příchodu měl, v druhé polovině roku 2021) a Red Bull měl volnou sedačku, potom by určitě touto šancí nepohrdli. Ačkoli by to znamenalo měření s Verstappenem v týmu, v kterém Verstappen jezdecky vyrostl (jakkoli Max vede řeči o konci kariéry před třicítkou, pořád je k tomu daleko). Pořád by to pro ně byla šance, kterou v týmu s výkonností současného Ferrari mít nebudou. Bude tedy záležet na tom, jaká bude výkonnost Ferrari a McLarenu, zda splní očekávání svých hvězd.

Piastri se musí vybarvit, dneska to byl z jeho strany takový schizofrenický výkon, ale stojí za to si ho sledovat.

Ještě k tomu hypotetickému odchodu MV - než se tak stane, Charles ani Lando už nebudou mladí piloti, naopak, do F1 zavítají mladší ročníky, takže by případně neměli čekat jenom proto, aby se vyhnuli dominantnímu pilotovi své generace.

Hamilton naopak zájem o RB mít nemusí, své už dokázal.

Russell, podle mě podobná záležitost jako ChL a LN: psychologická vazba na tým a víra, že tým se vrátí na výsluní.

Abych to nějak zakončil, pokud nenastane scénář absolutní nadvlády RB v dalších letech, potom se některý z uvedených pilotů dočká a o ten titul bude bojovat. Pokud by naopak nadvláda RB měla pokračovat, potom by případná uvolněná sedačka měla vzbuzovat eminentní zájem.

Anglický mylord je ako počasie. Včera vychvaloval meďák do nebies, dnes chce zas kopírovať Redbull. :smiley: Klasika posledných dvoch rokov. A to nás ešte ďalšie dva roky plačkania v jeho podaní čakajú, pretože ujo Hakstébl sa rozhodol, že bude naďalej otravovať v F1

2 lajkov

No veď povedz priamo čo sa Ti zase nepáči. :thinking:

3 lajkov

Presne. Keby mal troška rozumu ľahko príde na to, že má titulov a rokov viac, ako dosť a v garáži stojí mladý Schumacher, ktorému by mohol uvolniť sedačku

1 lajk

Teď je otázka, kdo bude mít větší výplody. Jestli ty nebo Hamilton.
Zatím nad ním vedeš, protože dostat 5 banů a stále přijít a psát dokola to samé je umění.

Však ty bys ani nevěděl, co by jsi bez toho Hamiltona tady na fóru dělal. :smiley:

1 lajk

boze vsak ten nimand nema na F1

no dneska sa tu zisla vsetka zberba co tristvrte roka lezi doma v krcoch ci co?

1 lajk

Ja viem, ale Wolfinko ho vraj ide ešte upísať na dva ďalšie roky. Čo už. :smiley:

ja by som tam dal Lawsona ale uznaj Ham jazdi stale dobre

1 lajk

Áno. Aj to by bola možnosť, ale určite by to tam chcelo niekoho mladšieho

1. Po čem všem si RB Alonsa neveme ani nahodou?
  2. Horšího kolegu těžko pohledat, to už radši Alonsa? Alonso je druhej nejhorší kolega po Oconovi? :smiley:

Ale jako tohle je od tebe ještě slabota a třeba mi to dovysvětlíš nějak smysluplně. Tvé předešlé plky směrem k Alonsovi jsi dřív radši dál neobhajoval, ale ty můžeme probrat taky, když už si našel odvahu odepsat.

Když to tady čtu, tak já jsem snad v nějaký metaverzi. :smiley:

amon: Hamilton je vocas, dal bych tam Schumachera.
dark: Ten nýmand nemá na F1. (myšleno Schumachera)
amon: Vím, ale Wolff ho jde ještě podepsat na 2 roky. (ten zas myslí, že nýmandem myslel Hamiltona)

1 lajk

A přitom se mu nepovedl v podstatě jen start, viď? :smiley:

Ja viem, že od začiatku myslel na mladého Schumiho, že je nýmand. Schválne som to otočil, či sa dark vader chytí :smiley: :smiley: :smiley:

2 lajkov

:smiley: dobrá, dobrá :slight_smile: :+1:

No… 1/2 závodu to bylo slabý. Finish byl pak gut.
A nebo ostatní 1/2 závodu dobrý a finish špatnej. :smiley: