Hamilton na Hungaroringu pohorel, Verstappen zažiaril a prepísal ďalší rekord | Magazín F1 - F1online.sk

Este tam je sef timu.

To už asi bude jiná liga, která je určená pouze pro zdejší redaktory.

@bob 4 augusta končí tvoj starý ban asi

1 lajk

Mám všetko splnené ale aj tak som to nedostal ja už neviem

Co vidíš u mě teď vedle jména?

nechcem sa hadat ale 2. najrychlejsi cas na Nordschleife zajazdil VW so svojim elektrickym I.D. R v roku 2019

ID R bol na mieru postaveny na tento okruh a malo kto sa pokusa o rekordny cas ale aj tak mi to pride docela relevantne

Habibi..

čas 32.27 a dál.
Mluví tam o Sainz vs Leclerc. :smiley:

Buď aktivní a přijde to všechno samo. :slight_smile: :smiley:

Sainz je nucená dvojka, chytří vědí :slightly_smiling_face:

1 lajk

Rád bych ti poradil, ale sám tu volbu, kterou uvádí @helmutko, v svém profilu nevidím (ani v nastavení, ani v odznacích). Ještě mě napadá, jestli na to nebude mít vliv prohlížeč (ačkoli by to být nemělo, ale v e-mailu se mi už stalo, že některé odkazy při otevření v Google Chrome mi nefungovaly, ale v Opeře ano). Asi to není pravděpodobné, ale zkus třeba jiný prohlížeč, co kdyby náhodou. Teď píšu na tabletu s Androidem a prohlížeč je Chrome a řádek, kde může @helmutko zadat “regular”, k dispozici vůbec nemám, podobně nikde ani možnost hlasování.

Inženier ve slovenštině je pouze chyba v překladu :sweat_smile: :smiley:

1 lajk

No nevidíš, protože inženýr nejsi. :stuck_out_tongue: :smiley:

přepni si do slovenštiny :wink:

edit: Beru zpět, ty opravdu inženýr nejsi.

Predtým ešte Nio EP9 ktorý si doteraz drží aktuálne 27.miesto. = rok 2017

Veľmi záleží ktorú kategóriu berieme v úvahu. Sériovky, nesériovky a pod.

1 lajk

Já vám nepomůžu, spíš to ještě zkomplikuju. Já jsem podle všeho taky inženýr:
image
a neudělala jsem pro to nic, jenom tady pořád opruzuju :smile: . Rozhodně jsem nikdy nezaložila zvláštní téma, jenom přispívám a srdíčka dostávám i rozdávám. Prohlížeč mám Google Chrome. Tak nevím, možná mám protekci :smile: .

1 lajk

Reaguji na to, že @helmutko to prezentoval jako vlastní volbu.

Jinak to absolutně neřeším, ta certifikace a odznaky jsou de facto jen hra. Čistě teoreticky jsou ty podmínky zajímavé, protože nejsou jasné (známé) a vícero uživatelů se tu už na to ptalo. Možnost tvořit hlasování je atraktivní, nevím, proč je vázána na nějaký relativně nedosažitelný stupeň.

Ještě mě teď napadá, jestli to není vázáno na zadání vlastního jména. Protože já jsem ho třeba do profilu nedal, logicky tam tudíž, napadá mě, nemohu mít ani titul.

Takže pro @Nordotor : máš v profilu zadáno vlastní jméno (mimo nick)?

Možné to je. Kyselinové závody nesleduji i když se ke mně občas něco dostane.

ved ja si dam sam

no to nebol zavod, len pokus o prekonanie casu na tomto okruhu

1 lajk