Aha, tak to je. On ti dal košem a místo toho randí s Kelly. Takže zhrzenost. 
No tak to asi tobe ublizil, kdyz jses zarputily anti HAM ..
a co ti takoveho Hamilton udelal vysvetli nam ![]()
Rychlonabíjení, ale taky rychlovybíjení při pedávaní síly do motoru je vždycky problém.
Nevím jak dnes, ale ještě pár roků zpátky měly elektronesmysly giga problémy v Zeleném pekle.
Tak dlouhý okruh kyseliny nezvládly. Přesněji řečeno zvládly, ale nesměly by jet na plný výkon. Proto je snad ještě stále překonání rekordu s kyselinami v nedohlédnu.
V každém případě jsou tyhle problémy dobré pro poučení nejen obyčejného lidu, ale taky pro zelené Ekoteroristy.
Anti-Ham nejsem, jeho kvality nezpochybňuji a vždycky ho označuji výrazy jako “Lewis”, “Ham”, “Hamilton” nebo “LH”. Ale nefandím mu. Fandil jsem Kimimu, takže těžko jsem mohl fandit v roce 2007 Hamiltonovi, zvláště když Kimi přišel nazmar už v letech 2003 a 2005. A nemusím ten typ osobnosti, jaký ztělesňuje.
Moc pěkné téma jste otevřeli v dnešní slavnostní den.
Teď povinně přiznat kdo je gay…
Statistika říká, že pokud tu nejsou multinicky tak jich tu musí být kolem 50.
Tak šup šup
@Kiks žiješ? prosím ozvi sa
Proč je tento den slavnostní? 
Jdeš na to lišácky. 
No, ja ti rozumim, nekdy se musi zalhat, delam to taky, ale ono to jaksi nema moc cenu, kdyz vsichni vi co jses zac
, vypada to komicky…
…jo a Ferrari se nezvedne jeste pekne dlouho, budou predelavat cele auto, jses odsouzenej k fanouskovstvi Volejnika az do smrti
nebo Gaystappena, jak chces…
Té mojí nebo jeho?
Zbytek tvého komentáře nechám laskavě bez komentáře.
mne to ide a nie som inzinier a ani si nepamatam zeby som niekedy bol…
- viem ako ziskat inziniera
- neviem ako ziskat inziniera
0 účastníci
Inženýr možná nejsi, ale tu na fóru ano. 
Zajímalo by mě kolik buřtů opečných na plamínku z elektrokyselinového vozu by musel ekoterorista sníst, než by to na něm zanechalo alespoň pocitové následky.
Jsem přesvědčený, že uzené maso térpapírem je mnohem zdravější.
takze ty vidis pri mojom mene inzinier?
Se to tady pročistilo a začal fungovat ekosystém, snad…
To se tam nedává automaticky, ale musíš si to dát v nastavení. 
Na fóru je 17 inženýrů.
je este dalsi stage?
prave som zistil, ze inziner je po anglicky regular

Je, ale to už ti musí dát admin. Normálním způsobem ne.
svoj profil vidim v anglictine takze tam to vidim ako regular. redakcia nastavila rozhranie v slovencine tak v diskuziach vidim inzinierov. Redakcia vtipne premenovala trust levels na marsal - mechanik - inzinier, dalej som sa nedopatral.