Hamilton: Musím si pripomínať, že mám sedem titulov. Komentujúci nevedia, o čom hovoria | Magazín F1 - F1online.sk

Pod na to, zhodnot ma, cele forum na to caka. :grin:

EDIT: Az teraz som si vsimol profilovku ublizeneho Lui fanboya. Uz mi to dava zmysel preco si kysly za bezne pouzivanu hlasku o poslednych pretekoch. Ale na to zhodnotenie cakam, rovnako ako cakam kedy sa stane toto:

Kolko si bude zvykat, kolko mu davas casu? Sainz je stredopoliar a uz si zvykol, vychytal muchy, naucil sa moznosti auta a nastaveni a prechod na iny system prace a motor pre neho nebol az tak zlozita zalezitost.

Kolko davas Lewisovi casu na zvyknutie?

:grin:

1 Like

Takze je toto uz tvoj posledny komentar na fore, ked chces zhodnotit?

1 Like

Myslis si, ze by sa patrilo ma zhodnotit. Tak ma zhodnot bez ohladu na to, ci to je alebo nie je moj posledny koment.

A kolko davas teda casu tomu Lewisovi na zvyknutie si? :sweat_smile:

Ked sme sa so synom bavili - vravel som mu, ze tuto sezonu beriem ako “zvykaciu”, kazdy uspech je vitany a kazdy neuspech je len adaptacia a ja som nastaveny na 2026 - a to hned po oznameni. Ak by som aj bol na mieste Hama - tak ak by dostal info o tom, ako bude Fer vyzerat v 2026 - trval by som na tom, ze chcem prestupit v 2025 a zvykat si, aj ked by to bolo bolestive.
Stale ale vidim Hama ako toho jazdca, co pojde hore a bude uspesny :grinning:

2 Likes

Davat sampionovi celu sezonu na to, aby si zvykol, mi pride velmi prehnane, ked taky Sainz sa dokazal adaptovat za par pretekov. Taky Ricciardo bol po prestupe do McLarenu kritizovany snad od prvej VC a nikto mu nedal ani pol sezony, nie to este celu.

Ale ok, uvidime v 2026, ci sa Leclercovi priblizi.

To ze ludia nevedia citat a pocuvat s porozumenim je jedna vec, ale ze to blbo prelozo novinar online portalu…

Pozorny posluchac co pocuval original rozhovor to pochopil jasne.

1. Vyhral som 7 titulov majstra sveta
  2. Vyhral som viac pretekov ako ktokolvek iny… ano slova “pretekov” tam nezaznelo, ale v kontexte celeho rozhovoru to bolo takto smerovane od Hamiltona.

Urcite to nepovedal tak, ako je to prelozene v clanku…

3 Likes