Bezradný Hamilton opäť odpovedal jednou vetou: Ani sekundu som sa necítil komfortne | Magazín F1 - F1online.sk

Už při jeho podpisu jsem nechápal, proč někteří fanoušci jasaji. Přece ferrari ultras si nemůžou prat, aby hamilton prekonal Schumiho rekord zrovna ve ferrari. Jsem rad, ze se to nestane a moje predikce se ukazujou jako pravdivý.

4 Likes

na tohto psychopata a chronickeho hatera Hamiltona ani nereaguj, to nema zmysel, z neho nic konstruktivne nedostanes. Je zaujimave, ze niekto si dokaze pres**t cely zivot vypisovanim kritiky na forach a nevie si vlastne ani trochu uzit ten sport. Ja som tiez fanusik LH a co tak sa mu nedari a fandim mu stale ci bol v Mercedese alebo Ferrari a za kazdych okolnosti, od toho si spravny fanusik. Ale taktiez si dokazem uzit boj o titiul medzi McL a RB a tesim sa co pride dalsi zavod.

6 Likes

Ono to ale začíná opravdu zavánět závažným problémem… Ferrari strašně přepálilo show po příchodu LH, ale zřejmě i hodně lidí uvnitř týmu uvěřilo tomu, že je Lewis posune. Ovšem teď tu nastává vystřízlivění na všech stranách. Namísto posunu kupředu je zřejmě přínos LH pro vývoj jemně řečeno problematický a docela bych se vsadil, že se Sainzem by už byli o poznání dále.
Lewis navíc podle mne totálně nedává ty celkem dobré výkony Charlese, který ukazuje, že auto zas tak špatné není.
Teď mají trochu prostor - před i po Miami je mezera, takže i kdyby v USA pořád Lewis nezajel ideálně, tak to ještě jde. Ale pak bude další “triple” a pokud by do něj LH nevstoupil lépe, tak to asi začne hodně houstnout :frowning:

1 Like

Mne vcera prislo potom, ze keby Ham nezdrzoval Norrisa tak nema ani Leclerc to podium

1 Like

Už je starý. Prišiel si ešte zajazdiť za Ferrari a to stojí kopec prachov. Keď nemá dobré auto, tak začne robiť problémy.

1 Like

Tu som… a v pohode. Ham si zvykne a vychyta muchy a nauci sa moznosti auta a nastaveni a pojde hore :grinning:
Prechod na iny system prace, iny motor a pod… nie je jednodnova zalezitost, ale ludia, ktori ziju “len na internete” to tak maju :rofl: - teraz alebo nikdy… ale zivot funguje inak a aj teraz sa ukaze (ak Ham vydrzi), ze to bude vitazna volba pre Fer a Ham.
A ak by aj nie - neplaceme a ani sa nenechame vyprovokovat k zlej nalade niekym nevyrovnanym a zahladenym do seba (ktory si mysli ze zjedol mudru kasu). Naopak, my - fanusikovia Hama - vieme, ze fandime najlepsiemu jazdcovi F1 :grinning::grinning::grinning:

1 Like

Inak Ferrari v Miami zvolí zase čierny nos? Ako v 2005?
image

Presne ako vravis a to je riadne slabucke… To nie ako… :sunglasses:

1 Like

Kamo ty by si si mal pozriet co fans LH pisu na leclerca a na ferrari atd… Kde zijes :joy:

3 Likes

Nezdroval? Ja by som skor povedal keby si Lando pockal na poslednu zakrutu a strihol ho tam hned na prvy raz na cielovej, tak by to bolo mozno na p3

3 Likes

no myslim to tak, ze keby Lando nestracal s Lewisom cas, a Lewis ho za mna chytro brzdil, aby si Leclerc vyjazdil naskok, tak by Lando fukol o par kol nielen Lewisa, co teda aj spravil, ale aj Leclerca

1 Like

A vies preco mali cierny nos? Lebo vtedy zomrel papez. Ten papez,ktory mal rad Ferrari.

Preto cierny nos v Miami, zeby mal odist na druhy svet aj Sir?:scream::sunglasses:

Aj dnes zomrel pápež…

2 Likes

Snad ses takhle “choval” i při Schumacherovi po čtyřicítce. :-1: :roll_eyes:
To, že ty si mu dal 3-4 zavody ve Ferrari, nikoho podle mě moc nezajima…

4 Likes

Zijem tu a hejt na Leclerca tu pustaju iba Verstapenovci aby tu huckali faunikov medzi sebou. Hamilton a Leclerc nemaju monopost na titul, preto neni potrebne riesit timovu jednotku, alebo to, kto na tom ako rychlostne je. Obaja chcu porazit toho druheho, no navzajom sa respektuju. A my fanusikovia tak isto.
A ty sa tu mozes aj na hlavu psotavit a skusat tu tie lacne triky…

Zomrel taktiež pápež a pre ITA je to veľká vec. Dúfam že ďalší pápež bude znova Forza Ferrari.

1 Like

Musi sa to tu vykludnit … kazdy den mi pride, ze viac a viac sa tu riesi osobna rovina uzivatelov a vytahuju sa dokola tie iste “argumenty”.

Jeden ma erekciu z toho, ze tu ma najviac prispevkov ever, a ze je spasitel tohto fora, pricom prispevky su casto tykajuce sa osobnej roviny a sporov, dalsi tu kazdy den udiera pastou do stola, ze on neni hater, ale fakticky kritizuje, pricom je najviac hlasity prave pri vsetkych ostatnych okrem RBR, troll DC tu kazdy den presviedca cely svet ze 1+1=44 … a mohol by som pokracovat

Viem, ze to nikoho nezaujima, ale chcel som len dat do eteru, ze toto forum momentalne nezaujima mna

peace :hedgehog:

13 Likes

Keby mal Leclerc už titul v F1, tak logickým nasledovníkom a novým pápežom by bol on. :latin_cross:

Pod týmto príspevkom vidím väčšinou fanúšikov Lewisa, ktorí sa správajú normálne, berú situáciu s nadhľadom a nikoho neurážajú ani neosočujú … nerozumiem teda, prečo sa stále generalizuje, keď pravda je taká, že každý jazdec má medzi fanúšikmi normálnych aj takých, na ktorých by nebola hrdá ani ich vlastná mama … tak sa netvárme, že len Hamilton má „takých“ fanúšikov …

6 Likes

Mam za to, ze to nemozno pripisat Sirovmu"umeniu", ale skor nerozumu Landa. Ktory piltot na Sirovom mieste by to urobil inak?

1 Like