Bezradný Hamilton opäť odpovedal jednou vetou: Ani sekundu som sa necítil komfortne | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton to nemá od úvodu sezóny vôbec jednoduché a v internom súboji s Charlesom Leclercom ťahá za kratší koniec. Monacký pretekár mu však v Džidde uštedril doposiaľ najväčšiu lekciu a najtvrdšiu porážku. Sedemnásobný majster sveta prišiel do cieľa so stratou viac ako tridsať sekúnd a po pretekoch mu nebolo príliš do reči.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196312/bezradny-hamilton-opat-odpovedal-jednou-vetou-ani-sekundu-som-sa-necitil-komfortne

2 Likes

No dobre, pred začiatkom sezóny som dal Lewisovi 3-4 preteky, nech sa trochu zahreje…

Chcem tu vidieť všetkých Lewisových fanúšikov. Tak kde ste? Kde ste všetci tí fanúšikovia “úspechu”? Prečo ste všetci zalezení , veď už vylezte, geroji…

2 Likes

Výborne, výborne, tlieskam… :poop::-1:

Tak poďme ďalši, kde ste? :kissing_heart:

Tými argumentami si ma úplne dostal, neviem, čo mám na to napísať :laughing:

A ty si co myslis, ze aj ked prehra 3sezony po sebe, ze ho fanusikovia odpisu ? Urcite nie, pre nas to bude a je stale legenda. A tvoje slabe hejty s detskymi obrazkami na tom nic nezmenia :smiley: Ja som pisal cez prestavku, ze Leclerc je lepsi kvalifikant ako Russ a kedze ho porazil, Leclerc nebude mat najmensie problemy. Hamilton mozno zahviezdi raz dva krat… ale pokial ferrari nebude mat monopost na titul, on nepoda 100percent. A vo ferrari vsetci vieme, ako to funguje. Uz len ta komunikacia cez zavod je vtipna… a este ten ich ang. prizvuk… Mna by drblo to pocuvat cele dni mimo jazdenia…

Vidíš, na teba a tvoje hejty som už skoro zabudol, som rád, že si prijal moju výzvu, aby si aj ty mohol vyliezť z kanála… :kissing_heart:

Inak výborné, profesionálne zhodnotenie, ďakujem :poop::poop:

Tak nebojte sa aj ďalší vyliezť, poďte…

2 Likes

O akom kanaly to pises preboha ? To co tu teraz ides vykrikovat o tom, ako su vsetci zalezeni ? :smiley:
Kazdy den tu pisu ti isti ludia a komunikuju v kazdej newske a prave sem nikto nepride, lebo si tu zacal vystrajat s tymito detskymi traposinkami :smiley: Su tu aj ludia, co nemaju chut zapajat sa do kazdej prestrelky a vypisovat to, co tu uz pisali rok,dva, tri dozadu… Ale tebe to zjavne neda spavat.
Ako som uz pisal, Hamiltonova obluba nepojde dole, aj keby prehral 3roky po sebe interny suboj s Leclercom, lebo aj on je super clovek a jazdec a nikto nebude hejtovat jedneho na ukro druheho, ako to bolo Ham-Nico, Ham-Russel…
Ferrari ma super dvojicu.

2 Likes

Tak ako ,to už nieje ako kedysi keď auto bolo aj o sekundu na koľko rychlejšie,keď Wolf si všetko vedel vybojovať presadiť nelegalne u FIA,Kde je Eisele,a jeho mokré sny o syrečekovi,teraz videť aký bol slabučký,takýto by nemal byť pasovaný za naj pilota

4 Likes

Už při jeho podpisu jsem nechápal, proč někteří fanoušci jasaji. Přece ferrari ultras si nemůžou prat, aby hamilton prekonal Schumiho rekord zrovna ve ferrari. Jsem rad, ze se to nestane a moje predikce se ukazujou jako pravdivý.

4 Likes

na tohto psychopata a chronickeho hatera Hamiltona ani nereaguj, to nema zmysel, z neho nic konstruktivne nedostanes. Je zaujimave, ze niekto si dokaze pres**t cely zivot vypisovanim kritiky na forach a nevie si vlastne ani trochu uzit ten sport. Ja som tiez fanusik LH a co tak sa mu nedari a fandim mu stale ci bol v Mercedese alebo Ferrari a za kazdych okolnosti, od toho si spravny fanusik. Ale taktiez si dokazem uzit boj o titiul medzi McL a RB a tesim sa co pride dalsi zavod.

6 Likes

Ono to ale začíná opravdu zavánět závažným problémem… Ferrari strašně přepálilo show po příchodu LH, ale zřejmě i hodně lidí uvnitř týmu uvěřilo tomu, že je Lewis posune. Ovšem teď tu nastává vystřízlivění na všech stranách. Namísto posunu kupředu je zřejmě přínos LH pro vývoj jemně řečeno problematický a docela bych se vsadil, že se Sainzem by už byli o poznání dále.
Lewis navíc podle mne totálně nedává ty celkem dobré výkony Charlese, který ukazuje, že auto zas tak špatné není.
Teď mají trochu prostor - před i po Miami je mezera, takže i kdyby v USA pořád Lewis nezajel ideálně, tak to ještě jde. Ale pak bude další “triple” a pokud by do něj LH nevstoupil lépe, tak to asi začne hodně houstnout :frowning:

1 Like

Mne vcera prislo potom, ze keby Ham nezdrzoval Norrisa tak nema ani Leclerc to podium

1 Like

Už je starý. Prišiel si ešte zajazdiť za Ferrari a to stojí kopec prachov. Keď nemá dobré auto, tak začne robiť problémy.

1 Like

Tu som… a v pohode. Ham si zvykne a vychyta muchy a nauci sa moznosti auta a nastaveni a pojde hore :grinning:
Prechod na iny system prace, iny motor a pod… nie je jednodnova zalezitost, ale ludia, ktori ziju “len na internete” to tak maju :rofl: - teraz alebo nikdy… ale zivot funguje inak a aj teraz sa ukaze (ak Ham vydrzi), ze to bude vitazna volba pre Fer a Ham.
A ak by aj nie - neplaceme a ani sa nenechame vyprovokovat k zlej nalade niekym nevyrovnanym a zahladenym do seba (ktory si mysli ze zjedol mudru kasu). Naopak, my - fanusikovia Hama - vieme, ze fandime najlepsiemu jazdcovi F1 :grinning::grinning::grinning:

1 Like

Inak Ferrari v Miami zvolí zase čierny nos? Ako v 2005?
image

Presne ako vravis a to je riadne slabucke… To nie ako… :sunglasses:

1 Like

Kamo ty by si si mal pozriet co fans LH pisu na leclerca a na ferrari atd… Kde zijes :joy:

3 Likes

Nezdroval? Ja by som skor povedal keby si Lando pockal na poslednu zakrutu a strihol ho tam hned na prvy raz na cielovej, tak by to bolo mozno na p3

3 Likes

no myslim to tak, ze keby Lando nestracal s Lewisom cas, a Lewis ho za mna chytro brzdil, aby si Leclerc vyjazdil naskok, tak by Lando fukol o par kol nielen Lewisa, co teda aj spravil, ale aj Leclerca

1 Like