Bezradný Hamilton opäť odpovedal jednou vetou: Ani sekundu som sa necítil komfortne | Magazín F1 - F1online.sk

A vies preco mali cierny nos? Lebo vtedy zomrel papez. Ten papez,ktory mal rad Ferrari.

Preto cierny nos v Miami, zeby mal odist na druhy svet aj Sir?:scream::sunglasses:

Aj dnes zomrel pápež…

2 Likes

Snad ses takhle “choval” i při Schumacherovi po čtyřicítce. :-1: :roll_eyes:
To, že ty si mu dal 3-4 zavody ve Ferrari, nikoho podle mě moc nezajima…

4 Likes

Zijem tu a hejt na Leclerca tu pustaju iba Verstapenovci aby tu huckali faunikov medzi sebou. Hamilton a Leclerc nemaju monopost na titul, preto neni potrebne riesit timovu jednotku, alebo to, kto na tom ako rychlostne je. Obaja chcu porazit toho druheho, no navzajom sa respektuju. A my fanusikovia tak isto.
A ty sa tu mozes aj na hlavu psotavit a skusat tu tie lacne triky…

Zomrel taktiež pápež a pre ITA je to veľká vec. Dúfam že ďalší pápež bude znova Forza Ferrari.

1 Like

Musi sa to tu vykludnit … kazdy den mi pride, ze viac a viac sa tu riesi osobna rovina uzivatelov a vytahuju sa dokola tie iste “argumenty”.

Jeden ma erekciu z toho, ze tu ma najviac prispevkov ever, a ze je spasitel tohto fora, pricom prispevky su casto tykajuce sa osobnej roviny a sporov, dalsi tu kazdy den udiera pastou do stola, ze on neni hater, ale fakticky kritizuje, pricom je najviac hlasity prave pri vsetkych ostatnych okrem RBR, troll DC tu kazdy den presviedca cely svet ze 1+1=44 … a mohol by som pokracovat

Viem, ze to nikoho nezaujima, ale chcel som len dat do eteru, ze toto forum momentalne nezaujima mna

peace :hedgehog:

13 Likes

Keby mal Leclerc už titul v F1, tak logickým nasledovníkom a novým pápežom by bol on. :latin_cross:

Pod týmto príspevkom vidím väčšinou fanúšikov Lewisa, ktorí sa správajú normálne, berú situáciu s nadhľadom a nikoho neurážajú ani neosočujú … nerozumiem teda, prečo sa stále generalizuje, keď pravda je taká, že každý jazdec má medzi fanúšikmi normálnych aj takých, na ktorých by nebola hrdá ani ich vlastná mama … tak sa netvárme, že len Hamilton má „takých“ fanúšikov …

6 Likes

Mam za to, ze to nemozno pripisat Sirovmu"umeniu", ale skor nerozumu Landa. Ktory piltot na Sirovom mieste by to urobil inak?

1 Like

A akože čo si myslíš za to že sa Hamiltonovi nedarí tak čo si predstavuješ, že doma plačeme do vankúša ? :grinning::rofl: normálne si tu podľa mna niektori fandením nejakému športovcovi podľa mna kompenzujete svoje neúspešne životy, neviem to na isto ale stavil by som na to peniaze :grinning:

Vieš to keď vyhráva tvoj obľúbený jazdec alebo prehráva to sa nedeje osobne tebe. Ty nepotíš krv v monoposte, ty zahejtovana postavička len sedíš doma pred telkou a projektuješ si úspech nejakého pilota ako svoj úspech ale musím ta upozorniť, že si rovnako bezvýznamný bezohladu na to komu fandíš. No konkrétne v tvojom prípade ešte robíš zo seba id!ota na fóre :grinning:

Normálne you made my day týmto tvojim klaunovanim. Go girl ešte trochu zažongluj :grinning:

Ty musíš riadne hrdo chodit doma po mamkinom byte s pocitom víťazstva že komu ty sakra fandíš :grinning: tresol som sa za teba po hrudi, pozor pozor ty nie si len tak niekto ! Ty si sakra tvrdý oriešok :grinning:

Tak poďme aj ostatní vylezme potupene von, vyzývam všetkých fans Hamiltona naberme odvahu a pozrime sa tomuto skutočnému fanúšikovi do očí, poďme nebojme sa. Už fakt nemáme čo stratiť majme aspoň hrdosť :rofl::rofl:

Ja som dala lujzovi 5 pretekov na aklimatizáciu. Má svoj vek, celý život jazdil s jedným motorom pod zadkom, zrazu “na staré” kolená prejde na Ferrari, potrebuje čas. Ale tieto jeho vyjadrenia a odpovede začínajú zaváňať bezradnosťou.
Po marketingovej stránke musia byť vo Ferrari spokojní,po športovej to bol totálne zbytočný prestup.

no ak vo ferrari cakali, ze ich problemy vyriesi pilot, tak su neskutocne naivny. To proste ani neni mozne.

1 Like

oboje je dobry postreh. Jednak je uz za zenitom a emocionalne neni zrovna dvakrat stabilny.
Ale zasa je to skvela kombinacia do dobrej Talianskej komedie :smiley:

lenze ak to takto bude pokracovat, tak aj marketingovo to vysumi.
Otazka je, ze ci to nezatrasie Vasseur-ov stolickou.

To je jasné, podľa mňa to bol zbytočný prestup, ale mňa sa nepýtali :smiley: Fred podľa mňa môže byť čoskoro ohrozený, vlastne ho tak trocha zachraňuje Charles

1 Like

Tak uz je asi aklimatizovany.

Zatiaľ na to nevyzerá, skôr to vyzerá na silnú depresiu

1 Like

…🫣🫣🫣:joy::joy::joy::joy:,keď mal Hamík dobré auto ,tak struhal frajera v posledných rokoch je obyčajný predplatený štatista…veď sa písalo že opraví všetko šrobovákom ako iný plačko Alonso,…,:racing_car::racing_car::racing_car: