Hamilton: Musím si pripomínať, že mám sedem titulov. Komentujúci nevedia, o čom hovoria | Magazín F1 - F1online.sk

Cirkus Formuly 1 sa tento víkend presunul do domova Ferrari. Taliansko má v tomto roku, pravdepodobne naposledy, dve veľké ceny a okruh v Imole sa nachádza asi len hodinu cesty od miest ako Modena či Maranello. Aj keď sa tento víkend pravdepodobne nedočkáme veľkolepej oslavy tifosi, pilot Ferrari Lewis Hamilton aspoň pozdvihol bojovú zástavu a vyjadril absolútnu dôveru vo svoj tím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198942/hamilton-musim-si-pripominat-ze-mam-sedem-titulov-komentujuci-nevedia-o-com-hovoria

Možno keby povedal to, čo naozaj cíti a nie to, čo mu napísala PR manažérka Ferrari by bolo strávitelnejšie.
Ale hold synku, teraz si vo Ferrari, tak sa len drž ich predpísanej šablóny rozhovorov pre médiá…

Mňa zaujala časť o tituloch. Mám ich viac, ako iní jazdci v histórii. Chlapec má vlastný svet…

“Samozrejme okrem jedného jazdca” doplnil po chvíli potichšie Lewis a vzápätí sa mierne začervenal, uvedomujúc si nepresnosť svojich slov.

1 Like

Schumacher se nepocita :face_with_hand_over_mouth:

on to asi rata ako vy tu. ze 8.

3 Likes

Si len taky dobry ako tvoje posledne preteky. :slight_smile:

Takze si len taky dobry ako tvoj posledny komentar?

4 Likes

To si trafil :facepunch: :handshake: :rofl:

Pisanie komentarov je nejaky vykon alebo sport? :thinking:

Pokus uplne mimo.

Bezne sa o pilotoch hovori, ze si len taky dobry ako tvoje posledne preteky. Je to samozrejme myslene obrazne. Hamiltonovych 7 titulov je v sucasnosti uz uplne nepodstatnych. Od 2022 jazdi priemerne az podpriemerne s obcasnymi zableskami a uz vobec to nie je top pilot ako bol v sezonach 2014-2018. Porazil ho Russell a teraz ho doslova vykonnostne ponizuje Leclerc. To je momentalna realita.

Pro pár panicu zde je psaní komentářů celej život :slightly_smiling_face:

6 Likes

Týmito jeho :poop: čo má vo zvyku rozprávať celú kariéru si Tifosi asi moc nezíska, keďže zo seba klasicky potrebuje robiť poloboha aj keď 4 roky veľké prd jazdí a popritom akosi asi zabudol, že urazil skutočného poloboha z Ferrari.

1 Like

Nikdy nebol top pilot, len ho tlacili aby bol top! 2018 zmenili pneu aby sa stal majstrom.

2 Likes

Tak toto je tvoj posledny komentar?

1 Like

Na základe čoho si to myslíš?

Robí ti problém chápať čítaný text, keď sa pýtaš úplne odveci?

1 Like

A tak teda uz toto je tvoj posledny komentar?

2 Likes

Bohuzial pre teba este nie. :monkey_face:

Len by ma zaujimalo, ze ktory mu tu pocitaju. 2016 alebo 2021?

Preco bohuzial - ved len pis, ja sa vzdy strasne zabavim (niekedy ma boli az branica - a smiech je velmi zdravy) na tom co dokazes napisat a teda vlastne aj vymysliet…
Ale ak by si chcel napisat svoj uz posledny komentar na fore - zasluzil by si si so vsetkymi poctami, co k tomu patria to hodnotenie aky si - a myslim, ze uz by sa aj patrilo ta zhodnotit :grinning:

1 Like