Hamilton: Musím si pripomínať, že mám sedem titulov. Komentujúci nevedia, o čom hovoria | Magazín F1 - F1online.sk

Cirkus Formuly 1 sa tento víkend presunul do domova Ferrari. Taliansko má v tomto roku, pravdepodobne naposledy, dve veľké ceny a okruh v Imole sa nachádza asi len hodinu cesty od miest ako Modena či Maranello. Aj keď sa tento víkend pravdepodobne nedočkáme veľkolepej oslavy tifosi, pilot Ferrari Lewis Hamilton aspoň pozdvihol bojovú zástavu a vyjadril absolútnu dôveru vo svoj tím.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198942/hamilton-musim-si-pripominat-ze-mam-sedem-titulov-komentujuci-nevedia-o-com-hovoria

Možno keby povedal to, čo naozaj cíti a nie to, čo mu napísala PR manažérka Ferrari by bolo strávitelnejšie.
Ale hold synku, teraz si vo Ferrari, tak sa len drž ich predpísanej šablóny rozhovorov pre médiá…

Mňa zaujala časť o tituloch. Mám ich viac, ako iní jazdci v histórii. Chlapec má vlastný svet…

“Samozrejme okrem jedného jazdca” doplnil po chvíli potichšie Lewis a vzápätí sa mierne začervenal, uvedomujúc si nepresnosť svojich slov.

Schumacher se nepocita :face_with_hand_over_mouth: