Hamilton je v siedmom nebi a chce bojovať o titul: Toto je len začiatok | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton má za sebou najlepší víkend od svojho príchodu do Ferrari. Čakanie na prvý triumf konečne skončilo a skončilo po vskutku parádnom výkone. Navyše, radosť Ferrari ešte zvýšilo vypadnutie Kimiho Antonelliho, ktoré výrazne posilnilo šance Hamiltona na návrat do boja o titul.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/236363/hamilton-je-v-siedmom-nebi-a-chce-bojovat-o-titul-toto-je-len-zaciatok

Všetko bude záležať od nového motora v Rakúsku, zvlášť na tej trati sa ukáže či na to Ferrari bude mať túto sezónu. Lewis bude pripomínať možno skôr Vettela v 2015.

1 lajk

Známe Lewise, hranice mezi euforií a znechucením je u něj hodně tenká. Menší cíl než titul ovšem on sám mít nemůže, co by to taky mělo být. Teď má na euforii nárok, ať si to hezky užije. No a dál uvidíme.

4 lajkov

Hateři kteří už před 2 rokmi vykřikovali že LH už nikdy NIC nevyhraje asi lezou kanálama.

Mercedesu, RB, McLaren. Bylo by krásné pro změnu zase vídat na čele Ferrari.

Posledne 2 stinty boli definícia pojmu Hammertime :heart:44

2 lajkov

Je prima, že má inženýra, se kterým si rozumí. To je mj. taky správný přístup, který je ve Ferrari potřeba - Riccardo Adami může být klidně zlatý, ale jestli si s ním nerozuměl, tak si vymínil změnu a je. Teď je to myslím úplně jiná souhra.

5 lajky

No kde je ten sedlacik @stev teraz? ci uz si sa vygrcal v livke?

Opat som mal pravdu,ked som pred vyse rokom pisal,ze Hamilton zmeni Ferrari ako Schumacher…Leclerc je toho neschopny,co som tiez pisal.Talianom treba len vedenie,oni bez vedenia nevedia robit,co ukazal uz Lauda a nasledne Schumacher a teraz Hamilton.

Naozaj by som brzdil s takymito zavermi…netreba zabudat ake bolo trapenie minuly rok pre Hamiltona…nech bolo za tym cokolvek je to 7 nasobny majster a bolo to cez ciaru z jeho strany aj ked prva sezona vo ferrari…jedna lastovicka leto nerobi i ked kiez by v tomto pripade

2 lajkov

Super VC, ale až do posledného kola som bol ako na ihlách. Prekvapila ma konzistentnosť najrýchlejších kôl LH počas posledného stintu … vždy dosiahol najlepší čas oproti zvyšku štartového poľa, až na pár výnimiek … Evidentne mu jazda v čistom vzduchu sedela. Uvidíme, ako sa Ferrari ukáže aj v ďalších VC. Len škoda, že nepridal body aj CHLE … :frowning:

Ešte raz gratulujem FERRARI k víťazstvu … :smiley:

2 lajkov

Ten chlápek, který na Hamíka na podpisech zakřičel: “Remember who you are. You did it. You’ll do it again.” by mel mít doživotní vip. Úplně ho to zasáhlo a od té doby je znovuzrozený. :goat::crown:

Často toho chlápka připomíná, a i dnes ve vítězné vysílačce.

Sir mal najčerstvejšie pneumatiky ale áno išiel parádne, sem tam aj pod žltými vlajkami​:grin:

1 lajk

Ako ja som za, rad ho uvidim v suboji o titul. specialne ak to spochybni moje povodne ocakavania oslavy Antonelliho titulu v Mexiku.

Na druhej strane Lewis uz poznam dost nato aby som vedel ze o 2 tyzdne to moze byt kludne opacna depka.

Bolo to super. Posledné dva stinty letel po trati, akoby mu všetci čerti žeravým železom päty pripaľovali. Bola nádhera vidieť tú rýchlosť. Mali perfektne pripravenú stratégiu.

1 lajk

Je to super, je to fajn, ale ja sa zatiaľ krotím a žiadne nádeje si nerobím, aj keď lujzo teraz ťahá sériu pekných výsledkov. Ale história nám ukázala, že po jedných super pretekoch a iskierke nádeje príde klasika. Takže ja som zatiaľ bez očakávaní. Navyše stále je to lujzo, ktorého nemám rada, ale musím uznať, že sa na neho lepšie pozerá v červenej kombinéze ako v čiernej

:joy: typická baba. Prvé čo rieši je oblečenie :laughing:.

Ale napadla mi taká vec, že keď bola GP Catalunya piata v sezóne, tak sa vravelo, že kto vyhrá v Barcelone, vyhrá sezónu.
Boh daj, aby sa to vyplnilo

3 lajkov

Potkan a ty si z akej hlbokej nory vyliezol.???ze si tu nemudroval pred rokom ked LUi vyplakaval :rofl:

aj pred rokom Lui vyhral sprint a vieme ako to dopadlo zosypal sa :+1: mozes dakovat Alonsovi za VSC posli mu kvetinu

1 lajk

:smiley: neviem či by som sa nazvala typickou :grinning_face: nuž hovorilo sa aj kto vyhrá Australiu bude majster, tak uvidíme. Bolo by fajn po 19 rokoch mať majstra, ale keď ja lujzovi na chuť neprídem nikdy :grinning_face:a hlavne rpe mňa ako Schumi fans, predstava, že práve lujzo prekoná Schumiho rekord je pre mňa nočná mora​:grin:

1 lajk