Hamilton je v siedmom nebi a chce bojovať o titul: Toto je len začiatok | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis je svojský, no. Nie je to žiaden intelektuál ani technický typ, užíva si taký typický život celebritky. Ale ako človek je fajn. Tiež nie som jeho veľkým fanúšikom, pretože väčšinu titulov získal veľmi jednoducho a dominancia bola príliš dlhá, ale vidieť ho tak dojatého trochu dojalo aj mňa. A ak by získal titul tento rok, tak by to bol konečne titul, ktorý si musel vybojovať a úžasné zavŕšenie jeho kariéry a úprimne by som mu to prial. Ale nebuďme naivní, poznáme Ferrari, oni si to sami pokazia veľmi jednoducho. :smiley:
Asi mu to celkom prajem aj preto, že som nikdy nebol ani fanúšikom Schumachera, bol to pre mňa príliš arogantný a zákerný haj.zlík. F1 som začal sledovať v dobe Hakkinen/Schumacher a rozhodne som bol fanúšikom Miku. Ferrari bolo pre mňa v tej dobe synonymom nesympatického tímu schopného akýchkoľvek neférových praktík, a na milosť som ho vzal až kvôli Kimimu. A odvtedy trpím ako každý fanúšik Ferrari. :smiley: