Hamilton: F1 už ďalej nemôže ignorovať Afriku | Magazín F1 - F1online.sk

Každý nějak začíná. Podívej se třeba na Singapur, nebo Bahrain. Tam taky byl ještě celkem nedávno výkvětem dopravy velbloud. A lidské práva raději ani nebudu vytahovat.

1 Like

Tak to souhlas :+1:… jen si uz myslim , ze ten kolotoc F1 - rozumej pocet zavodu na jednu sezonu je sileny . …

A za kazdou cenu cestovat do kazdeho koutka sveta a zaroven brecet jak chceme byt uhlikove neutralni mi prijde na palici … jeste par let a budeme jezdit v Gronsku :sweat_smile:

V dobách když se u hokej psal ještě hockey se taky hrálo pouze v zimě a dnes? Nebo fotbal. Ten se taky hrál pouze od jara do podzimu a dnes jsou vyhřívané trávníky, aby se mohlo hrát i o Silvestra.
Prostě i F1 se stává globálním sportem a očekávám, že není daleko doba kdy se nebude jezdit pod třicet závodů ročně.
Podobné to bude i v Moto GP.

otazkou zustava … a je to dle tebe dobre, ze se Fotbal hraje v zime a Hokej v lete ? … bude te F1 bavit tak jako kdysi kdyz se pojede 30 zavodu ? …

kvalita … vs … kvantita

ale samozrejme to neznamena, ze nemas pravdu

Když jsem začal F1 sledovat, tak se jelo 15 závodů a nestydím se přiznat, že mi současných 24 závodů vůbec nepřekáží. Naopak by mi vadilo, kdyby se zase jelo pouze těch původních 15 závodů.

Singapur docílil jednoho z nejrychlejších ekonomických růstů mezi rozvojovými zeměmi a v polovině 90. let patřil též mezi státy s nejvyšším stupněm informatizace (televize v každé domácnosti, 35% lidí čtoucích noviny, 30% domácností s počítačem, 90% firem s více než 10 zaměstnanci mělo počítač, to vše v roce 1994).

Si asi pleteš s jiným Singapurem :stuck_out_tongue:

1 Like