Hamilton: F1 už ďalej nemôže ignorovať Afriku | Magazín F1 - F1online.sk

Hoši, začnete to Nigerii s kupní silou a končíte na Činginschánovi, ještě, že už nebudou takové vedra, aby vás to nenutilo psát takoveho kousky

Kdo Ti brání aby sis navlíkl maskáče a šel si na Ukrajinu, případně na Ruskou stranu legálně zavraždit pár lidí.
Možná budeš mít štěstí a dostaneš přidělenou i českou zbraň z peněz českých daňových poplatníku. Taky si určitě budeš moci vybrat jestli si přeješ hrob na ukrajinské nebo ruské straně. A neboj, kdyby jsi chtěl být pochovaný ve své domovině, tak Ti poplatníci rádi zaplatí i cínovku, abys měl závěr téhle dovolené ve všem konfortu.

No vida po dlouhe dobe jsem si rozkliknul co pises a hle. Rozumne slovo. Mas recht. At si Hamilton v te Nigerii tu F1 usporada.

2 Likes

To je zase blabol vid Ferdo? Hezky po sobe precist, zamyslet se a rict si. Ja uz fakt blbnu. Hezkej vecer a Slava Ukrajine :ukraine:

Běž si zaválčit, určitě se Ti uleví. :-1:

Přiznej barvu. Že jsi zelený mozek?

Ferda daj si pauzu.

6 Likes

Lidem se nevyplati bezmezne verit, kdyby veci fungovali podle toho co clovek kde vyjedna uz davno by byl z Afriky raj, dokonce jsem presvedceny ze nekdo si v Africe fakt zije jako v raji.

Francie resi pripad znasilnovani pod drogami, 10 let? Vazne? Aby to nebylo tohle:

Svoboda je otroctvi :+1:

Pánové si neuvědomují, že podněcování války je trestný čin. U lapasáků by mohl být oceněný zvláštním bonusem, protože by se mohlo brát v úvahu i zneužití pravomoci veřejného činitele.
Na druhou stranu by se mu mohlo v Sabinově velice líbit, protože tam by mohl do pysku dostat každou chvíli i bez války.

Ferdo, už to přeháníš, už včera to bylo hodně mimo, ale tohle už je hodně za hranou. Nikdo tu k válce nepodněcuje, jen ti tu nikdo nežere ty kecy, jak je Rusko hodný a vlastně se jen brání. Zamotal si několik věcí do sebe a místo uznání, že jsi to přehnal a druzí můžou mít pravdu, tak to nesmyslně hrotíš do extrémů.

5 Likes

Precitaj si Orwellovo 1984, zmenis nazor

Nevedomost je blazena

5 Likes

Zase lžeš.
Nikde jsem nepsal, že je Rusko hodné.

Přečti si po sobě co tu píšeš. Už si to kopání kolem odpusť.

Měla by to být povinná četba.

Vždycky když to čtu, tak mě zaujme ta jejich vaporizace…

Myslíš třeba tohle :smile: ?
image

3 Likes

Mě snad čteš myšlenky :slightly_smiling_face:.

Schválně jsem tam dal tři tečky a čekal že mě zase někdo obviní ze schvalování nějakých lumpáren a teď je tomu díky Tobě konec :confused:

1 Like

Tak zase co si budeme povídat, do určitého roku narození tohle napadne asi každého. Dokonce prý na jiné fotce pana V. C. vaporizovali nedokonale, takže mu tam zůstala š.p.i.č.k.a boty (jestli to teda nebyl někdo z dalších vaporizovaných, hledat to nebudu) :smile: . Ale jestli chceš odsoudit za nějakou špatnost, tak nahraj, není problém :smile: .

1 Like

Moc bych rád, ale nic nového mě nenapadá.
Teď jsem si vlastně uvědomil, že začínám žít nechutně nudný život.

V podstatě jsem se zacyklil jen na podpoře zrůdných režimů a dělání si legrace ze slabých soupeřů a lidí s jinými názory.

Nuda, musim s tím začít něco urychleně dělat…

2 Likes

Tak to bylo slabé, asi jsme pro tuto chvíli fakt vyčerpali téma až na dřeň a měli bychom se přesunout k článkům o F1 :smile: .

1 Like

Tak ted trosku faktu o Nigerii potazmo Lagosu, kdyz uz si to vytahl . V Nigerii zije pres 200 mil obyvatel avsak skoro polovina ( 90mil ) jsou mladsi 18ti let) . Hlavnim duvodem jejich " bohatstvi " je ropa, ktera se nachazi na jejich uzemi … a i presto, jsou az 152 na svete v pokroku a rozvoji . ( nemluvim o tom, ze to je cca 250 ruznych kmenu mluvici vice nez 250 jazyky, vynucene snatky , kde vice nez polovina zen se vdava pred 15tym rokem atd …) .

a ted maly uryvek z Wiki o Lagosu: …Možné investory odrazuje bezpečnostní situace ve městě, výpadky dodávek elektřiny a vody, špatně uspořádané vyvážení odpadů atp. Nemluve o leteckych nestestich , vybuchu ropovodu atd …

Proste … nic proti nicemu, ale nemyslim si ze tak NIgerie prahne po F1 jako se Ham snazi dostat F1 do Afriky …

Pohodovy vecer

4 Likes