No však “tlačiť” na hrany monopostu, ale ako tlačiť, keď sú tie hrany už predom zrezané? a o dosť viac ohraničené oproti predošlým rokom, kedy musia rekuperovať energiu pomaly ešte počas jedného sektoru aby im to vydalo na konci kola, však to je trocha choré, čo sa týka úrovni manažmentu, do ktorého to FIA posunula. 
Ako je pravda, že aspoň bude z toho chaos
, o tom žiadna, len mne osobne to už príde príliš učičikané, a normálne je mi do istej miery cno, za tými predošlými pravidlami, na ktoré som nemal tiež bohvieaký pozitívny pohľad. 
Podľa mňa to bude čisto zaujímavé o tom, kto je najväčší šetrič a manažér a nie, kto je najlepší pretekár, v tom je podľa mňa rozdiel, a isto, manažovanie je súčasťou pretekania, ale tento krát to vyzerá byť v takej miere, že to už nie je pretekanie, ale súťaž v manažovaní.
Áno, viem, Clark bol neuveriteľne talentovaný, že ani sám nevedel, ako to robí, do istej miery sa ho dá považovať za najviac čistý (rýdzi) talent všetkých čias, a jasné, že musel byť jemný, keď Chapmanove monoposty boli, ako z makového kvetu a pomaly nikto nechcel v nich jazdiť, pretože bolo ťažké s nimi jazdiť na hrane, nič to nemení na tom, že keď sadol aj do iných prostriedkov, vedel byť tiež rýchly, takže nebol až taký pán manažovania, len sa vedel prirodzene veľmi dobre prispôsobiť.