Haasemu sa páčil súboj s Verstappenom na Nürburgringu: Auto umiestňoval perfektne | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 11:43

Jednou z ozdôb nedeľných štvorhodinových pretekov na Nürburgringu bol aj súboj Maxa Verstappena s Christopherom Haasem o prvé miesto. Skúsený pretekár šampionátov GT si duel s majstrom sveta Formuly 1 podľa vlastných slov veľmi užil. Verstappen vraj bojoval veľmi šikovne a s rešpektom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231809/haasemu-sa-pacil-suboj-s-verstappenom-na-nurburgringu-auto-umiestnoval-perfektne

S celkovym timto rocnim stestim co Max ma a vemu-li v potaz, ze se 24hodinovka nevyhrava napoprve a co vse se muze s autem i mimo nej stat .. si snad jen preji, aby vubec Max a jeho tym dojel a byla nejaka sou..

1 lajk
  1. místo proti amatérům. Fakt perfektní. :+1:

IQ koľko máš? Až na pár ľudí je to tu riadna stoka…

7 lajky

Podle posledního měření asi 72.

Bohuzel jedina pravda, kterou tady posledni dobou pises. Vetsina tvych radobyvtipnych prispevku se neustale opakuje. Musis se vyjadrovat ke vsemu?

6 lajky

A ty se musíš vyjadřovat k tomu co píše?

To byly ode me fakta, ne jeho trapnosti, stejny ktery ty pouzivas pod jinym clankem. Honem mu pomoz!

1 lajk

Sorry, ale fakt nerozumím na co reaguješ, tak znovu, musíš na něj reagovat?

Jestli nerozumis, tak mas IQ asi podobne. Jeho i tva reakce, hodnoceni nebo radoby vtip je naprosto irelevantni. Zcela to odrazi tvuj povrchni zajem. Sjizdet ig, tiktoky a podobny “informacni platformy” a pak to tady postovat,… grafiky, obrazky, statistiky, citace a tvarit se jako motorsport guru.

6 lajky

Je to forum, takže musím komentovat.
Ještě můžu poslat fotku, jak sjíždím Mt.Everest na krokodýlovi.

1 lajk

Pošli. Prosím prosím. :slightly_smiling_face:

1 lajk

Ty tu furt střílíš s IQ na jiné diskutující, ale nejsi schopný odpovědět na jedoduchou otázku a ještě si do toho hodíš “podle sebe soudím tebe”. Já si tu na guru motorsportu nehraju, já tu nepíšu, že Dakar je soutěž noname důchodců, a že Le Mans je závod 3 pralesní ligy motorsportu. To píšou ti, kterých se tu zastaváš nebo se s nimi cukruješ

To je vtipný, že ti to lajkuje multiban co tu uráží i rodiny uživatelů nebo nácek, co napsal, že Slovensko je zbytečný národ :smiley:

Posli. Pak to budu brat vazne, tu fotky a tvoje komenty. Jinak to sem pises zbytecne, ne?

IQ vytahl zastupce tve chranene dilny. 2 tve otazky - 2 me odpovedi - Nemusim. Nemusim. Ackoliv jak pise Puff, je to forum, musis diskutovat. Ja rozhodne jakoukolv ucast na Dakaru nebo LeMans neshazuju, to si dekal ty a Puff ted u GT. A s cukrovanim jsem sorry na druhem brehu… nezapomenu jak tu par mesicu zpet bylo presladke: ty jo Honzii, jak to vesechno vis? - … a tak, zajimam se. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

Tady je hotovo, ses rozložil jak zpuchlá skříň. Tvoje nekonečné útoky vypovídají o tvé inteligenci, hezký den

no ty bys neměl psát vůbec, lebo toto

ukazuje, že IQ není silná stránka vaší party hic :smiley:

Tady je hotovo je az moc youtubersky, Ale ZPUCHLA skrin je skvela, to budu pouzivat. Diky. Udelal si mi radost, i tobe hezky den!

2 lajkov