Jakože budeš používat sám sebe? Tak ono by bylo na čase
Ty tu máš viac účtov, keď narážaš na to, ako si napádal človeka bez rodičov absolútne neľudským spôsobom?
Taký bezchrbťák ako ty sa ťažko hľadá.
Ale pekne si na smiech, že stále rozklikávaš aj lajky každého príspevku.
Narážím na tvoje multi účty a to co tu předevádíš od začátku
Skús vymenovať tie moje účty.
Daj tých 6, o ktorých si písal pred chvíľou.
Proč, si je už nepamatuješ?
Ty si ten, kto niečo tvrdí. Tak to dokáž.
Však jsem to tu uý dávno posílala a ty ses k tomu přihlásil
Ok, takže nevieš. Nabudúce napíš rovno 7 účtov.
Dostaneš další ban jo?
Neviem no, ty mi povedz Janíčko. Najskôr to boli 3 účty, potom si písal o 4 účtoch, minule 5 a dnes 6.
A pritom stále som tu a stále rovnaký.
Takže toto všetko sú podľa teba moje účty?
A ktorý je ten šiesty?
Ty nevíš, že sis tu zakládal účet, co dostal ban po 30 minuitách, prože ti prdla pumpa a do nicku sis dal můj, aby ses to snažil ponižovat? Každopádně díky za potvrzení, že jsi multiban, co se neumí chovat ![]()
Ten ti ale na tom screenshote chýba. Prečo?
Nikto ti nič nepotvrdil. Zase si osral šachovnicu a vyhlásil sa za víťaza holúbok.
Chceš tu lhát o svých účtech? Tak si posluž, to je tvoje vizitka - ulhaného multibana
Ty si výmet už od narodenia, preto ti ani nedopne čo je koho účet. ![]()
A douč sa o marxizme, pretože vedľa označuješ za marxizmus presný opak a učebnicového marxistu tam fajčíš ty nechuťák levičácky. ![]()
ale neútoč na svého neomarxistického kolegu @Bretnix on ti rád vysvětlí, jak levice je to nejlepší řešení.
takže tu zase lžeš o těch účtech, když je tu screen s tvýmy účty? Ty jsi fakt zbytečná existence
Netušil jsem, že Mt. Everest je sopka. ![]()
Inšpirovaný Triperom chcel zažiť čo možno najviac adrenalínu, tak vyskočil z horiaceho lietadla vysoko nad Mount Everestom elegantne surfujúc v riedkom vzduchu na krokodílovi, na ktorom následne začne horu štýlovo sjíždět.