Gina Rosata hnevá kritika Lanca Strolla: Menujte mi jazdca, ktorý sem prišiel bez peňazí | Magazín F1 - F1online.sk

Tomu ver. Úplne odveci len tak z klobúka vytiahli Vettela. Potom človek vytiahol Ocona, ale ten už sem nepatrí, lebo s Oconom už nesedia tie ich pseudoargumenty. :joy:

Táto trojica nemá kožu na xichte. V pokrytectve mi ripomínajú Blbušu, niektorých našich PSkárov, Matoviča alebo Demokratov (aby bolo jasnô, Smerákov nespomínam, lebo tí už sa na nič ani nehrajú). Akurát, že tieto naše šimpanzíky si tým pokrytectvom nezarábajú. :moneybag:

Ale Jos tu je stále enemy no1. Jeden-dva komenty a hneď je tu celá trojička. Aj lajky dodržujú, na každom komente presne dva. :joy:

1 Like

okej chalani mate pravdu teda, stroll je uplny drevak, je to vidno na tom ze alonso ho poraza, a ked mal za kolegu schopnych pilotov ako ocon alebo hamilton, tak prehraval

1 Like

to by som nechcel vidiet kolko by dostal alonso od verstappena alebo leclerca teda, sekundu na kolo, sekundu a pol?

1 Like

Najednou nejde jen o body, jo?:grinning:
Vidíš konečně se k tomu dostáváš…

2 Likes

Stroll je dlouhodobe bez motivace, potencial ukazal ve Williamsu, ted bude mit par let na to ukazat co v nem je, pokud se mu podari zregenerovat sily, to by nemel byt problem, jsem na neho zvedavy :dizzy:

hej no ved tragicky je ten stroll, že keby tam sedel verstappen v tom aute tak alonso prehrava o 100 bodov už asi podla vas

Stroll má motivaci jen shazovat tým. To jak se chová je pro mě velkým zklamáním a dúvodem proč bych ho ukončil v AM. Jenže tým ho chrání přes všechny tyhle jeho úlety. Za mě to musí vytvářet docela dusnou atmosféru uvnitř týmu…

1 Like

Co tím básník chce říct? Že je Verstappen bez nejrychlejšího monopostu stejně rychlej jako Stroll? Tak to Jos potvrdí

2 Likes

To si z toho vyčetl? Ok. :grinning:

2 Likes

no ved podla vas je stroll totalny traged najhorsi v f1 asi, tak predsa keby tam sedel verstapen ktory sa asi vsetci zhodneme ze je top 3, tak bude mat v tom aute nie 26 bodov, ale asi tak 130 aspon nie? tak podla tejto logiky by alonso brutalne fasoval keby tam ma schopneho kolegu

A ježek tu zase akorát krouží jako sup, aby tu řešil, kdo co napsal😄

2 Likes

Jj, ono je to jen o pilotech a ne o možnostech techniky. Sice teda nevím, proč ti nejlepší i v horší technice nejedou o titul, ale tak na co se zabývat logikou

2 Likes

Napsal jsem že ho mám v poslední pětce, a tam ho i dle ratingu řadí asi i všichni kteří se tím zabývají. Jestli to u Tebe znamená dřevák, tak ok. Můžeš ty mi vyjmenovat všechny současné jezdce které řadíš za něj?

2 Likes

Tak potom je nezmyselná tá vaša glorifikácia Alonsa na úkor jedného z najhorších pilotov v F1. To fakt vás tak teší, že v kvalifikáciách nakladá jednému z 5 najhorších pilotov? :sweat_smile:

Každým príspevkom sa strieľate do hlavy všetci traja. Alebo len proste považujete za obrovský úspech, že dvojnásobný šampión je lepší od jedného z najhroších a to je teda len vizitka. :clown_face:

1 Like

Těší? No lepší než aby takovou šňůru neměl. Prostě rychlost stále má. Četl jsem tu jak Stroll bude v kvalifikacích Alonsa porážet, samo od příznivce Vettela, a teď tu má Alonsa šňůru 27:0. Mám brečet nebo co? :smile:

2 Likes

Tak jmenujte ty horší jezdce od Strolla, můžete ho mít v žebříčku kde chcete, když mě ale napadáte za názor že ho mám v poslední pětce tak by jste měli ukázat ony jezdce kteří jsou podle vás horší.

2 Likes

Stroll je osobnost nezajimava, pac asi nema potrebu byt za hvezdu, neni to klaun Bottas, ale ze by shazoval tym, ano byl tady nedavno nejaky incident v boxech, ale kdo vi jak to bylo, uvidime.

2 Likes

No a po tom co dojel 7. v Silverstone tuším, tak řekl, že je to největší ■■■■■ co kdy řídil :upside_down_face:…Představ si že by tohle řekl Alonso nebo Hamilton.

2 Likes

U Verstappena si to představovat nemusíš, ten to říká každej závodní víkend

2 Likes