Gina Rosata hnevá kritika Lanca Strolla: Menujte mi jazdca, ktorý sem prišiel bez peňazí | Magazín F1 - F1online.sk

A co to má společnýho s touhle diskuzí teda? Já ti klidně pošlu tabulku poruch Alonsa v 2022. Myslím že pomalu každý druhý závod něco. Proč myslíš že tam odtud zmizel?

Ale nechapu proč to taháš sem? To jsi z Alonsa tak zakomplexovanej? Si přece jeho fanda ne?

2 Likes

Paměť jepice a IQ slepice, ten se zas pustil do něčeho, kde nechápe ani první větu příspěvku, na kterej reagoval :smile:

2 Likes

On to sem tahá, protože je nefachčenko, co se nechá živit a jeho smyslem života je vyvolávat hádky. Kde je zase ježek, aby dal kázání?:thinking:

2 Likes

Mě docela baví jak furt dělá náběhy na vidle. :smiley:

2 Likes

Jo moje puvodní zprava byla, že body nejsou všechno a další statistiky dotváří celý příběh, no a pak sem naběhne tenhle ■■■■■■ co se chce zase jen hadat. :smiley:

2 Likes

Od vidláka jsou náběhy na vidle častý :smile: každopádně se mi líbí, jak se snaží něčím argumentovat, ale vůbec mu to nejde a ještě se u toho sundá :smile:

2 Likes

Asi to čo Vettel.

Dúfam, že aj pri vašom najbližšom hysáku o 2021 budeš taký proaktívny a pošleš tabuľku o technických problémoch alebo nezavinených nehodách. :grin:

Ty si teda zakomplexovaný z Vettela? :joy:

Trošku som vás prišiel poškádliť klucí. Vidím, že už to zvládnete aj sami dvaja, tak čus. :clown_face:

image

Spinelesspigeon :grin:

A pak tu bude psát, že je fanda Alonsa a není hater Norrise, ale bude se snažit shazovat oba dva :joy: prostě vymletá hlava

2 Likes

No jo, nepovedlo se ti nic, tak zase utečeš, protože si dostal nálož. K čemu je taková existence jako ty?:thinking:

2 Likes

Vettel byl rád že byl lehce lepší než Stroll v Q, Alonso mu ted dává šnůru 27:0. Ocon sem prostě nepatří.

2 Likes

Máš Strolla za průměr či podprůměr?

2 Likes

On neví co to je průměr… Discord_xMdVPGA28x

1 Like

Uz lepsiludia vytiahli aj Vettela? Nechce sa mi marnit cas kliknutím na ignorovane prispevky totiz

Aha, tak to jsem mu to zavařil :smile:

2 Likes

Neee, ten není přeci žádným měřítkem :smile:

2 Likes

Aje, ježek má ignor list, ale zase řeší, kdo tu co píše :smile:

2 Likes

Chudák se ještě tak daleko v excelu nedostal :sweat_smile:

2 Likes

lebo zijeme v roku 2025 a nie v roku 2023

1 Like

Nehodí sa do krámu, ja viem. :grin:

To žijeme, ale možná by bylo fajn kdyby ses teda snažil vidět i ten kontext, když Strolla chceš vyzdvihovat na tomhle a ne jen řešit finální body. To je celá pointa.

Ten kontext ti Situs poslal a nejsou to druhořadé věci.

2 Likes